2777
2789

‍ 🔸 درمان شدگان (بهبود بیماری سی پی)

🔴 سخنان درمان شده : قبل از اینکه خدمت حاج آقای تبریزیان برسم فرزندم را به دکترهای بیرون برده، آنها به این نتیجه رسیدند که فرزندم بیماری لا علاج دارند وروند درمانی ایشان بی فایده است .

✅ ولی اینجانب نا امید نشده با سفارش دوستان ونزدیکانم به مطب حاج آقای تبریزیان مراجعه نموده وبا استفاده از داروهای ایشان خوشبختانه حال عمومی فرزندم نسبتاً بهبود یافته است .

👈 پیام مراجعه کننده برای طب اسلامی : خواهشمندیم که مردم را از نا امید کردن توسط پزشکان وهزینه های بسیار بالای آنها نجات دهید واز طب اسلامی حمایت کنید .

💫 آیت الله تبریزیان : تمام درمان ها به طب شیمیایی ختم نمی گردد ومردم در انتخاب روش درمانی خود حق انتخاب دارند .💫

🌹 کانال مرکز طب اسلامی در پیام رسان ( بله )

🍃🌸🍃🌸🍃🌸

آدرس سایت فروشگاه آیت الله تبریزیان:

🍃🌸🍃🌸🍃🌸

https://markaztebeslami.ir

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مثلا این .درمان شدگان 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دکترسونوگفت وقتی رحمت ایناخوبه مشکلی نداری بایدباردارشی یامشکل ازشوهرته یالوله هات

عزیزم تو هیچیت نیست الان نباید با بارداری اولت مقایسه کنی اونموقع تجربه اول بود ک هیچی از بارداری نمیدونستی و روحیه ات مثل الان نبوده بعدم تو یکبار باردار شدی و تا هفته بالا رسوندی فقط فقط زمان نه مشکل از لوله هاته نه شوهرت نه خودت و تا یکسال اقدام طبیعیه و هر ماه ۲۵ درصد احتمال باروری داری پس نگران نباش بهت قول میدم به زودی باردار میشی اینا رو بهت میگم ک تو مثل من سر خودت نیاری من بعد پسرم کاری نبود نکنم یه دیوانه تمام معنا شدم نابود شدم انقدر خودم اذیت کردم ک الکی الکی بارداری بعدیم هم به مشکل خورد خواهش میکنم تو مثل من نکن به فکر خودت باش دیگه برنمیگردن نه بچه من نه بچه تو نه بچه های بقیه دوستان یه حسرت ک تو دلمون میمونه پس نزار مثل من چند بار زجر بکشی الان دیگه من چیزی برا از دست دادن ندارم شرایط بد و بدتر شد نه روحم درست بود از اونموقع نه کاری کردی ک تقویت بشم فقط غم و غصه الان دردت فقط دختر نازته ولی من شد ۳ بخاطر اینکارام نزار قشنگم تکرار بشه .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
تخصصت در چه حد خواهر ؟ تخمک گذاری هم باشه اقدام ک ندارم    

گفتم که نگران نباشی

پروفسور تخمک گذاری😂😂😂😂😂

آخه من هر ماه دقیق میفهمم تخمک گذاریمو دقیقا هم 14 روز بعدش لک میشم و 16 روز بعد پریود

سابقه ی لکه های خونی هم داشتم دقیق روز تخمک گذاری ی بار همین تخمک گذاریه اخر که باردار شدم بعد سقطمم چند ماه اول روز تخمک.گذاری خون میدیدم که چیز طبیعی هست اون ترشحاتم احتمالا از همونه

آی اشتباه کنم ضایع شم.......😝😝😝😣

شما بعد سقط پریود نشدی؟انشا... تا دو هفته دیگه میشی

گفتم که نگران نباشی پروفسور تخمک گذاری😂😂😂😂😂 آخه من هر ماه دقیق میفهمم تخمک گذاریمو دقیقا هم 1 ...

نه عزیزم نشدم اونسری ک سقط داشتم سریع پریود شدم ماه بعد ولی الان بعد عمل ۳ ماه و نیمه نشدم ک دور همینجوری شدم فقط خدا بگم چکارت نکنه وسوسه ام میکنی برم اقدام   متخصص   

نه چون لازم نداری

مریم جون ببخشید باز سوال میپرسم ترشح ک گفتی بیشتر بی رنگ و سفید ابکی هست اصلا اون حالت پخته اینا نیس  بازم عفونته ؟

عزیزم تو هیچیت نیست الان نباید با بارداری اولت مقایسه کنی اونموقع تجربه اول بود ک هیچی از بارداری نم ...

مرسی عزیزم باحرفای زیبایت بچه هات چی بودن?عشقم دارم اتیش میگیرم بخدادارم اتیش میگیرم

عزیزم تو هیچیت نیست الان نباید با بارداری اولت مقایسه کنی اونموقع تجربه اول بود ک هیچی از بارداری نم ...

زهرا جان فاصله هر سه بارداریت به ترتیب چند ماه بود؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست