2777
2789

[QUOTE=106754721]بارداری بار اولم هم همینطور بود. ما هر دو خیلی هات نیستیم🙊🙊 ببخشید یا واقعا من یه چیزیم هست که اص ...[/QUOTE

عزیزم بجز بارداری بیشترش کنید خیلی کمه جون تو   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم معمولیم ولی همسرم نه😕😕خیلی رو اعصابم میره.ببخشید چون شبا همش منو از خواب بیدار میکنه واقعا بار ...

اصلا بنظرم عشق و علاقه رو صد برابر میکنه 

تف تو روم ما دوتامون خیلی گرمیم   

اصلا بنظرم عشق و علاقه رو صد برابر میکنه  تف تو روم ما دوتامون خیلی گرمیم    

واقعا عشق رو زیاد میکنه .گرچه منم هم سن تو بودم مث الانم نبودم.ولی خودمم هفته ای دو بار رو نرمال میدونم ولی همسرم به نظرش کمه.خیلی سختمه بخدا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
[QUOTE=106754721]بارداری بار اولم هم همینطور بود. ما هر دو خیلی هات نیستیم🙊🙊 ببخشید یا واقعا من یه ...

خیلی کمه جونِ تو🤣🤣🤣حشریتتون زده بشریتو نابود کرده🤣🤣🤣

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
منم معمولیم ولی همسرم نه😕😕خیلی رو اعصابم میره.ببخشید چون شبا همش منو از خواب بیدار میکنه واقعا بار ...

😅😅

بایدکمی خودم روتغییر بدم.همسر من هم تا هرشب بغلم نکنه، نمبخوابه، ولی برای س.. فکر میکنم مراعات منو میکنه، میترسه زیاد تقاضا کنه آخه به قول خودش چهره ام خیلی جدی است همیشه🙈

واقعا عشق رو زیاد میکنه .گرچه منم هم سن تو بودم مث الانم نبودم.ولی خودمم هفته ای دو بار رو نرمال مید ...

پس شیر نر اونجا خابیده گیر دادی به شوهر من 

😅😅 بایدکمی خودم روتغییر بدم.همسر من هم تا هرشب بغلم نکنه، نمبخوابه، ولی برای س.. فکر میکنم مراعات ...

بده بره بابا   گناه  داره دید آلمانی ها رو نسبت به ما ایرانی ها خراب میکنی 

توی چند رور گذشته، سه تا بیبی چک زدم  گفتم شاید اتفاقاتی افتاده باشه 🙈🙈 آذر در جریانه که بیب ...

من این ماه پدرشوهرمودراوردم ۵باررابطه تواون بازه زمانی داشتیم نشدم انوقت توچه امیدی داشتی واقعا🤨