2777
2789
من با كلي اضافه وزن بارداري شدم...الان خيلي سخته همش بايد رژيم باشم... تو بارداري قبلي خيلي وزن كم ك ...

دقیقا منم سر بارداری دومم خیلی وزن کم کردم در حد ۲۰ کیلو بعد اینجوری شد همه میگفتن رژیم بودی ضعیف شدی و از این حرفا منم اراده ام رفت

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با كلي اضافه وزن بارداري شدم...الان خيلي سخته همش بايد رژيم باشم... تو بارداري قبلي خيلي وزن كم ك ...

اره دقیقامنکه اززایمانم ۲۲کیلوکم کردم اصلاغذانمیتونم بخورم روزبروزلاغرترمیشم به زورویتامین زنده ام

نه عزیزم دکترم بهم میگفت چاقی خودش میتونه یکی از علل سقط باشه میگفت هر چی وزنت متعادل باشه شانس بارداریت بیشتره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

سعی کنید فقط رحمتونو گرم نگه دارید با دوسین و کاچی خیلیا میگن تو باردار شدن تاثیر داره البته اول خدا ولی بازم شاید بی تاثیر نباشن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من نون برنج کلا قطع کردم کل شیرینیجات ، فقط در روز دوتاشکلات تلخ ده گرم با چای، پروتیین میخورم یکی د ...

خب منم نسبت به وزنم دو بار در هفته برنج میخورم.شکلات و شیرینیجات کلا هیچ وقت علاقه نداشتم بستنی دوست دارم که اونو از بعد زایمانم حذف کردم ..نون هم در طول روز یا نمیخورم یا خیلی کم با ورزش تازه ۳ کیلو کم کردم فقط.تنقلات و چیپس و پفک و ..اصلا نمیخورم.ولی نسبت به رژیمم در برابر شما چیزی اصلا کم نکردم.من ۵ کیلو دیگه کم کنم دیگه راضیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
وااای خدا بهش صبر بده.بخدا همچین چیزایی میشنوم یا عضو جدید میاد تو تاپیک کل وجودمو یهو غم میگیره انگ ...

مریم جان توروخدا دعا کن یه فرجی بشه بگن اشتباه شده.خیلی بی کسه.خدا به بی کسیش رحم کنه

سعی کنید فقط رحمتونو گرم نگه دارید با دوسین و کاچی خیلیا میگن تو باردار شدن تاثیر داره البته اول خدا ...

دوسین چیه؟

شما چجوری کاچی درست می کنین؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه هسرنمازخیلی گریه کردم واسه دخترم لالایی خوندم  بزارلالاییموبگم گفتم لالالالاچه بی قرارم لالالالادخترندارم لالالالا نفس ندارم لالالالاماهک ندارم  باقران استخاره کردم سوره انبیااومد صفحه اول راجب ملک سلیمان بودوگفت یادکن ای رسول حال ایوب راوقتی که دعاکردکه ای پروردگارمرابیماری ورنج سخت رسیده وتوازهمه مهربانان عالم مهربانتری پس مادعای اورامستجاب کردیم ودردورنجش رابرطرف ساختیم وبه لطف ورحمت خوداهل وفرزندانش راکه ازاوگرفته بودیم باعده دیگربه مثل انهابازبه اوعطاکردیم تاهل عبادت متذکرلطف واحسان ماشوندوادریس واسمعیل بندگان صابرمابودن ومادعای اورامستجاب کردیم وازگرداب غم نجات دادیم

بچه هسرنمازخیلی گریه کردم واسه دخترم لالایی خوندم  بزارلالاییموبگم گفتم لالالالاچه بی قرارم لال ...

قبول باشه عزیزم برا منم دعا کن میخوام اینروزا اقدام کنم ولی میترسم از طرف دیگه هم تحمل ندارم صبر کنم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
بچه هسرنمازخیلی گریه کردم واسه دخترم لالایی خوندم  بزارلالاییموبگم گفتم لالالالاچه بی قرارم لال ...

وای چقدر قشنگ چقدر اشک در اومد دیدی گفته براورده کردیم و هم مثل اون وای خدای من شکر

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......