2777
2789
عزیزدلم برای شما که خیلی سخت بوده ایشا... هیچ وقت حسرت مادر شدن به دل هیچ زنی نمونه عزیزم من ی دختر ...

منم همیشه میگم ای کاش خدا یه قوتی بهم بده که بگم یه دختربسمه ودیگه بچه نخوام.اما من روز به روز حریص تر میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهممت عزیزم منم پدرم دوسال پیش سکته قلبی کرد خیلی شدید من پنج روز به ازمون وکالتم بود که این اتفاق ...

انشالله خدا سایه اشون رو بالای سرتون نگه داره و روز بروز بهتر باشن و بچه های خوشگل تو رو توی بغلشون بگیرن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
خدا دخترت رو برات ببخشه عزیزم  ولی بنظر منم خیلی بدشانسی اوردی  شانس موفقیت خیلی زیاده ت ...

مرسی قربونت برم

نمیدونم من خیلی ضعیفم اما بعد این اتفاقا خیلی قوی تر شدم از سقط نمیترسم دیگه

فقط از این میترسم ی مشکلی تو ازمایشا معلوم نشه بچه با مشکل به دنیا بیاد دیگه کلا زندگیم نابود میشه

منم همیشه میگم ای کاش خدا یه قوتی بهم بده که بگم یه دختربسمه ودیگه بچه نخوام.اما من روز به روز حریص ...

خدا  رو شکر شماها یک بچه دارین 

مث من اجاق کور نیستین 

بقول یکی از دوستام اجاق سوخته

کاش منم یک بچه داشتم بعد هر بلایی خدا سرم می آورد 

فورودو جون بی گدار به آب نزن برای بارداری بعدی ات 

تمام ژن هاتون بذار بررسی بشن 

امیدوارم خدا بچه های سالمی بهت بده 

خدارو شکر من که فعلا دارم با خودم کلنجار میرم

من دختر عموم تیروئید داشت ولی ننیدونست حامله شد الان بچش دوسال و نیمشه خیلی ریز میزه لاغر و نحیف پوستشم نسبت ب اون داداشاش تیره تره... البته مامانش قبول نمیکنه میگه خوب 

😆