2777
2789
ارسام نفهمیدم میشه کامل تربگی

مهرا جان یکی از فامیل زایمان زود رس کرده به همه گفته ک من نرم دیدنشون گفته این بچش اینجوزی شد میاد حرص بچه منو میکنه اونم منی ک همه منو میشناسن چقدر دل رحم هستن همیشه با وجود شرایط سختم ذوق همه رو کردم تو حال بدم تو هر شرایطی احترام گذاشتم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم دیگه قول دادم به خودم هبچی نگم دق کنم برم مهرا نآمید نشو هنوز معلوم نیست شاید لقاح تازه بوده ...

عشقم تاازمایش نداده بودم امیدواربودم ولی ازدیروزدنیاروسرم خراب شد خانم میگفت حداقل ۳۰بودمیشدولی تاپریودت صبرکن نشدی بیبی بزن نمیدونم چقدرزودپیرشدم تواوج جوونی

نمیدونم این دیگه چه خفتی هست دارم میکشم همونا بهترن خدا خدای اوناست نه من اون از روزی ک داشتم زار می ...

منم هر وقت از کنار زنی رد میشم که با شادی بچه اش توی کالسکه آشه یا توی دستش 

تپی دلم میگم آیا خدای تو خدای منم هست یا با هم فرق دارن ؟ 

بعد میگم خدای تو مهربونه ولی خدای من مهربون نیس نهایت ظلم و بی عدالتی رو در حق من کرده 

خیلی ازش دلم پره 

اگه یکبار بود دو بار بود میذاشتم به پای مصلحتش 

ولی چهار بار نمیتونه مصلحت باشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مهرا جان یکی از فامیل زایمان زود رس کرده به همه گفته ک من نرم دیدنشون گفته این بچش اینجوزی شد میاد ح ...

منظورش این بوده که تو میری اونجا حسرت بچه اونو میخوری ؟ 

ای خدا جزاش رو بده با این حرفش 

چقدر بعضی ها بی رحمن 

نگو غم نگو تنهایی دیگه به جای بدی رسیدم حالم خرابه نمیخام اینجا بگم انرژی منفی بدم ولی جایی ندارم کس ...

کلا نزدیکان فوق العاده بی شعور و احمقی داری البته بلا نسبت خانواده خودت..تا حالا چند بار از زخم زبونا و حرفای تلخ و آزار دهنده شون گفتی ..چقدر آدم میتونه بدجنس و سنگدل نباشه.بگو نترسید ما نحسی نداریم که کسیو بگیره..مغزهای زنگ زده کوچک😡😡😕😕

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مهرا جان یکی از فامیل زایمان زود رس کرده به همه گفته ک من نرم دیدنشون گفته این بچش اینجوزی شد میاد ح ...

وای خداچه ادمای بیخودی فکرنکرده دل شکسته روخوردخاک شیرمیکنه خدابشنوه به سربچه خودش بیاره فکرنکرده واقعا غصه نخورمنوتوبه اندازه کافی غصه داریم که طاقت چیزدیگه ای نداشته باشیم

دور از جون   مریم جان استیکر ک میفرستی اصلا برا من باز نمیکنه اینجا هم شانس ندارم   &nb ...

اا اشکال نداره.استیکر خنده بود عزیزم چیز خاصی نبود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بایدکارمنوکنی من ازوقتی اینجورشدم فقط خونه مامانم میرموخواهرم تازه باهاشون حرف هم نمیزنم چون نمیفهمن منومادرشوهرمم منوبخاطربچه میخواست بچه که مردمنم کشتن من ازهمه فامیل بریدم گذاشتمشون کنارراحت کردم خودمو

بچه ات رو هم فرستادن پاتولوژی ؟ 

من همش میگم چرا قلب کوچولوش وایستاد 

اخ خدا کاش قلب من بعد بدنیا اومدن اون می ایستاد بجاش 

کاش اون سالم میومد 

منم با تمام وجودم دخترم رو میخوام دلم می‌خواد برگرده . همش لبنیات میخورم میگم شاید معجزه ای بشه برگرده پیشم شاید شوهرم یکبار از دستش در بره و برای منم معجزه اتفاق بیفته . ای خدا من منتظر معجزه ات نشستم . طاقتی تموم شده کم اوردم تمام موهام سفید شد از غصه خودت کمک کن دیگه