2777
2789
ممنون  از همدردیت  انشاللع خدا دامنشو سبز وبچع شما هم سلامت  بعل بگیری بچه هاش چند ...

قربانت عزیزم. انشالله که خدا بحق رسول الله دامن همه رو سبز کنه و بچه سالم و صالح عطا کنه. دختر خالم یکیشون رو در ۲۵ هفته و دوتاشون رو در ۲۸ هفتگی یا شاید ۳۰ نمیدونم اینو دقیق. 

خودمم ده هفته سقط کردم ولی هنوزم یه وقتایی دلم براش میگیره و تنگ میشه میگم خدایا من ک ن تکونی حس کردم نه چهره ای دیدم انقدر دلگیر میشم ، بقیه چطور تحمل میکنن.خدایا هیچکس رو اینطور امتحان نکن.

الان هم همش لکه بینی دارم خیلی نگرانم خواهشا برام دعا کنید.خیلی استرس دارم

قربانت عزیزم. انشالله که خدا بحق رسول الله دامن همه رو سبز کنه و بچه سالم و صالح عطا کنه. دختر خالم ...

استرس ازهمه بدتربحق این ماه سالم بغلش کنی فقط استراحت مطلق کن چندماهته خانمی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدابهش صبربده سه تاخیلی سخته چراخدااین ماه دلامونوشادنمیکنه؟

اره عزیزم الان افسردگی داره ولی خب کسی هم متاسفانه درکش نمیکنه.ایشون تک و تنها هم در کشور غریب بودن برا سه تاشون. انشالله خدا دل همه رو شاد کنه و هیچکس رو هم با بچه امتحان نکنه. عزیزم براتون امن یجیب میخونم انشالله حاجت دلتون رو بگیرید

فقط استراحت کن میگن دعازن بارداربه گوش خدامیرسه دعاکن ماهم بچه دارشیم هرنفس برامون دردشده

چشم عزیزم حتما. انشالله که لایق باشم و حتما دعاگوتون هستم. انقدر از صبح ذهنم درگیر شده که لحظه ای از ذهنم پاک نمیشه و دعا میکنم. الان هم وقت اذان ظهره خدارو قسم میدم به آبروی پیامبر که دامن همه رو سبز کنه. انشالله

چشم عزیزم حتما. انشالله که لایق باشم و حتما دعاگوتون هستم. انقدر از صبح ذهنم درگیر شده که لحظه ای از ...

مرسی عزیزم ازصبح به دخترم میگم من هیچی ازت ندارم توبه خدابگومیخام برم پیش مامانم شایدحرف توروقبول کرد همین ماه اومدی بااینکه ازمایش دادم ولی همش میگم بیازودی بیا اخ خدادلم چقدرگرفتس

عزیزون از غم و درد جدایی

به چشمونُم نمونده روشنایی

گرفتارُم به دام غربت و درد

نه یار و همدمی ، نه آشنایی

فلک کِی بشنوه آه و فغونُم

به هر گردش زَنِه آتش به جونُم

نصیب کس نَبُو دردِ دل ما

که بسیاره غم بی حاصل ما

کسی بو از غم و دردُم خبر داشت

که داره مشکلی چون مشکل ما

مو که افسرده حالُم ،چون ننالُم

شکسته پر و بالُم ، چون ننالُم