2777
2789
متاسفم  عزیزم  خدا بهت صبر بده...خدا دلتو اروم کنه مگه چند هفته دنیا اومد .. اقدامی عزیزم ...

سر موقع فقط دوروز زودتر ‌ . ۳۸ هفته و ۵ روز بودم . ب بچم دوبار شیر دادم . قشنگ شیرم و میخورد قربونش برم . چ قدر با اون بخیه هام شب تا صبح التماس خدارو میکردم . . بیمارستانش نزدیک حرم عبدالعظیم بود با اون بخیه هام روز سوم زایمان پیاده رفتم تا حرم اومدم فقط زجه میزدم برام مهم نبود همه خیره شدن ب من یا ترحم میکنند  فقط بچم و میخواستم اما نشد ک نشد صلاح خدا نبود ‌ الان هر هفته میرم سر خاکش . باهاش زندگی میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اقدام نیستم . الحمدالله ی دختر ۳ ساله دارم . بسمه . داغ یکی رو دلم موند . خدا این و برام حفظش کنه ...

خدا حفطش کنه عزیزم  دخترتون  بهونه نمیگیره   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه هااااا الان بین دو نمازم دلم گرفته بود چون یکی از خانوم های همکارای همسرم که با من باردار بود و ...

وااااای بخدااا دلم لرزید با این آیه..... به امید خدا بزودی باردار میشی..😍😍😍😍😍🤗🤗😍

کسی علت پریدن این رگهای سرمو نمیدونه بد جور میزنه 😟

عزیزم فشارتو چک کن...اگه خوب بود از استرس و ناراحتیهای قبله که به این شکل خودشو نشوم میده ولی اگه دیدی اذیت میکنه و قطع نمیشا حتما دکتر برو...منم هم کلی موهام سفید شد هم قلبم درد گرفته...همش از ناراحتی و غمه😔😔😔

سلام خانمای دل شکسته .  منم یه مادرم که پسر پنج روزم و از دست دادم ۶ روز دیگه میشه یک ساال . ا ...

عزیز دلم......😢😢😢😢خدا بهت صبر و آرامش بده ..واسه شما خانمهایی که بچه رو زنده بدنیا آوردین بغل کردین و شیر دادین خیلی خیلی سختتره... ما اینجا واسه هم دعای صبر و آرامش میکنیم... دعات میکنم عزیزم بزودی دلت شاد و  آروم بشه....

چرا مخصوصا روزای اول هی میگفت نی نیم کوش .گفتی میاری . یا سرخاکش ک میرم اگر ی موقع ها بیاد با اون بچ ...

.

کاشدوباره اق ام کنی این بچه همیشع به فکرشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم فشارتو چک کن...اگه خوب بود از استرس و ناراحتیهای قبله که به این شکل خودشو نشوم میده ولی اگه دی ...

باید حتما برم  .

من خودم مشکل قلبی هم دارم

عزیز دلم......😢😢😢😢خدا بهت صبر و آرامش بده ..واسه شما خانمهایی که بچه رو زنده بدنیا آوردین بغل کر ...

دقیقا همیشه میگم خدا اگر میخواستی بگیریش کاش نمیدیدمش کاش حسش نمیکردم بوش نمیکردم بقلش نمیکردم . مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت 

مهرا جون من با همین زبون فارسی نه دعاهای عربی از خدا امشب برات آرزو میکنم بزودی بچه بهت بده  خ ...

به هر زبونی که دوست داری با خدا حرف بزن هیچ فرقی نداره عزیزم♥️♥️♥️

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
وای عزیزم مرسی ممنونم بابت این همه لطفتت اره بابام مرد۱۳سالم بودمن شب حتمابایدبابام میخوابوندم خیلی ...

خدا روح پدرتو شاد کنه و امیدوارم برات دعا کنه که زودتر به آرامش برسی♥️

ولی جای مادرش اصلا آروم نیست جهنمه براش اینو به خدا بگین

عزیزم من الان سر سجاده ام بعد دعاهام داشتم پستا رو میخونم برای تک تکتون دعا کردم و برای تو جداگانه دستام رو میبرم بالا و ده بار خدا رو صدا میکنم که به دل غم دیده و شکسته ات آرامش بده.آمین