2777
2789
اصلا نمیتونم درکت کنم مهرآ..جدی میگم و حالا فهمیدم اصلا به خدا توکل نکردی و به امام حسین هم توسل نکر ...

مری اینجورنگوباورکن توکل کردم ولی امروزنمیدونم ازصبح خیلی بهم ریختم بخداناشکری نمیکنم ولی واقعادلم خیلی پر اشکام بندنمیادهمش میگم خدایاشکرت ببخش ولی نمیدونم چرااینجورشدم

مری اینجورنگوباورکن توکل کردم ولی امروزنمیدونم ازصبح خیلی بهم ریختم بخداناشکری نمیکنم ولی واقعادلم خ ...

عزیز دلم هنوز که پریود نشدی که کاملا ناامید بشی..صبر داشته باش..بعد با این حال زاری که داری سخت باردار میشی ..یکم صبر کن آروم باشی مگه نسپردی به خدا و امام حسین هم این وسط واسطه کردی؟؟؟مگه خواب ضریح مطهر امام حسین رو ندیدی؟؟خب پس جوابتو دادن یکم صبر کن و دلت باید قرص باشه اینهمه نشونه بهت دادن ازت انتظار دارن یکم صبور باشی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم هنوز که پریود نشدی که کاملا ناامید بشی..صبر داشته باش..بعد با این حال زاری که داری سخت بارد ...

باشه عزیزدلم چشم ماشا..چه غددی داره چشمم ۷ساعت یه بندگریه کردم هنوزم میادحول ولادارم

باشه عزیزدلم چشم ماشا..چه غددی داره چشمم ۷ساعت یه بندگریه کردم هنوزم میادحول ولادارم

🤣🤣🤣خب دختر چشات نابود میشه مهمتر از اون اینه با گریه و غصه کلا سیستم هورمونی و کل سیستم تخمدان ها و رحم بهم میریزه

وای عزیزم ایجوری خودتم نابود میکنی فک کنم از بس تو خونه میشینی اینجور شدی برو جاهایی که حال وهوات عوض میشه یه کلاسی چیزی برو که روزا برات زوتر بگذره 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیز دلم هنوز که پریود نشدی که کاملا ناامید بشی..صبر داشته باش..بعد با این حال زاری که داری سخت بارد ...

مهرا جونم نا امید نباش گلم، مگه چند سالته ، چند ساله ازدواج کردی شما که سنت از ما هم کمتره هنوز خیلی وقت داری ، پس ما چی ، من چی که دوازده ساله چشم انتظارم خیلی سخته به اسم دوازده ساله هر روزش دوازده سال گذشته، بعد دوازده سالم خودش داد و دوماه بعدم ازم رگرفتش این ماهم که اینطوری، هنوز فردام باید برم نتیجه ازمایشاتم بگیرم که اگه اونم بد باشه که دیگه تکلیفم تا حدودی مشخص میشه ، گفتم شوهرمم به   iui ivfراضی نمیشه، میگه خودمونو عشق بچه چیه، ولی بخودم قول دادم اگر فردا جواب ازمایشم خوبم نبود خودمو نبازم قول دادم به جواب ازمایش اهمیت ندم توکل کنم بخدا اگر اون بخواد بهم یه کنجد کوچولو بده میده نخوادم بده دنیا زیر رو بشه نمیده، 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
[QUOTE=106625056]بچه هامیگن وقتی اول ماه افتاددوشنبه سوره واقعه روبخونین[/QUOاره عزیزم من شروع کردم ...

انشا...حاجت بگیری من امروزخودموباختم علائمی داشتم که تاحالانداشتم یه روزنه امیدی بودهمین که اونم به بادرفت

بچه هامیگن وقتی اول ماه افتاددوشنبه سوره واقعه روبخونین

اره منم امروز شنیدم.من که با یه سری از دوستان تو همین تاپیک حدود ۲۰ روزه چله سوره واقعه رو برداشتیم .هر روز میخونم.

دیشب تا صبح گریه کردم  خدا که میدونست آخرین  شانس من هست چرا این دلخوشی رو ازم گرفت  ...

بمیرم برات عزیز دلم ولی سعی کن جلوش محکم وایسی میبینی اون همینطوری رک میگه من بچه نمیخوام توهم با تحکم بگو من میخوامو تلاشمم میکنم مگه چی از تو کم میشه وقتی من حامله میشم؟من که باری رو دوشت نبودمو نیستم و تاحالام ازت نخواستم که تو دکتر رفتن و شرایط سختم همراهیم کنی

فقط میتونم‌بگم توهم محکم باش و از هیچی هم نترس فقط رو حرفت بایست و بگو یک کلام میخوام

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏