2777
2789
من یادمه سومین بارداری ام توی آزمایشگاه کار میکردم با همین موادی که گفتی  هفته ای یکی دوبار کل ...

من بیشتر از ۱۵ ساله کارم همین است، هر روز.

اگه آزمایشگاه نرم باید کلا کارم رو عوض کنم.

الان به همه چی حساسم حتی به مسافتی که هر روز میرم و میام.

به شوهرم گفتم، دفعه بعدی که باردار باشم، میخوام کلا خونه بمونم و تکون نخورم، میترسم این مسافت بلائی سرش بیاره🙈🙈

من حتی موهام رو چند وقته رنگ نمیکنم و خیلی بد شده. همش سفیده. ولی به خاطر داشتن بچه ایی سالم تحمل میکنم. توکل به خود خدا، از خودش فقط میخوام که نگهدار همه باشه، نگهدار من هم باشه 🤲🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۳۶ سالمه ولی چرا انقدر اعتماد به نفس کاذب دارم🙄🙄🙄🙄همش فکر میکنم ذخایر تخمدانم عالیه و با اول ...

اصلا هم توهم نزدي عزيزم...اونقدرا هم به سن و سال ربطي نداره...من هم 36 سالمه...و چندتا از دوستامم بالاي 35 باردار شدن به راحتي و با چند ماه اقدام... اونقدرا به سن و سال ربط نداره...اين حرفها فقط طبق جامعه اماري هست و براي همه صدق نميكنه عزيزم

امشب خیلی راحت میتونم چت کنم با شما 😉 اخه من هر وقت میام نی نی سایت، شوهرم روضه خونی رو شروع میکنه ...

وااای دقیقا همسر منم اصلا از اینکه میای نی نی سایت خوشش نمیاد.میگه تو دختر قوی هستی روحیه ات خوبه اونجا میری اصلا قیافه ات بهم میریزه یاد پسرمون میوفتی ..گفتم نخیر عزیزم من هر لحظه یادشم ولی دیگه لزومی نمیبینم بشینم هر دقیقه واست گریه و زاری کنم بعدم اینا همدردهای من هستن و میتونن منو درک کنن.مث اینکه چنین انجمن هایی خارج از ایران هست اکنایی که دردهای مشترک دارن از اعتیاد و سرطان و مصیبت فرزند و ..همه دور هم جمع میشن بهم روحیه میدن و احساس خوبی پیدا میکنن حالا ما تو خراب شده ای هستیم که اصلا کسی این غم رو مصیبت نمیدونه و واسش تره هم خرد نمیکنن پس خودمون تو فضای مجازی داریم بهم کمک میکنیم.دیگه ساکت شد و ادامه نداد.

خودش هزار ماشالله خداااای صبره انتظار داره منم مث خودش باشم.اونا خانوادگی خونسرد و فوق العاده صبورن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

شوهر منم میگه هر چی بدبختی داریم از همین نی نی سایته میگه دو ساله میری بخاطر همین یادت نمیره انگار مثلا میخاستم برام طلا بخره نخریده میخاد یادم بره    در جریانید ک درباره ی شیر نر صحبت میکنم   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
به مرورزمان کم میشه ولی اگه کیست داشته باشی مخصوصاآندومتریوز خیلی ذخیرش پایین میادمن کیست داشتم خیلی ...

نه خدا رو شکر مرداد که سونوگرافی دادم رحمم پاک بود و معاینه هم شدم دکتر گفت کاملا پاک و بدون هیچ عفونتی.پاپ اسمیرم خوب بود 

ماری جان، با یکی دو سال دیرتر اقدام کردن که یهو ته نمیکشه و تمام نمیشه😅 دکتر من گفت نگران نباشم و ...

جوگیر شدم فکر کردم یهو داره ته میکشه🤣🤣واقعا از این نظر بیخیالم همش به خودم میگم سالم خوری و ورزش کن بدنت از یه خانم ۳۰ ساله هم اماده تره

شوهر منم میگه هر چی بدبختی داریم از همین نی نی سایته میگه دو ساله میری بخاطر همین یادت نمیره انگار م ...

خدا نکشت زهرا🤣🤣🤣🤣 همسرت احیانا از شیرمردهای لر شیراز نیست؟؟

شوهر منم میگه هر چی بدبختی داریم از همین نی نی سایته میگه دو ساله میری بخاطر همین یادت نمیره انگار م ...

طلاروخوب اومدی شوهرمنکه میگه توخیلی گندش کردی واقعابااین جورمرداحرف زدن نداره اونم دراین مورد

طلاروخوب اومدی شوهرمنکه میگه توخیلی گندش کردی واقعابااین جورمرداحرف زدن نداره اونم دراین مورد

اصلا اینا فرق میکنه سیستمشون بیچاره ها ناراحت هستن ولی جلوی ماها میخان بگن ک بیشتر داغون نشیم ولی من به شخصه دلم میخاد شوهرم بگه برام اینجوری فک میکنم دوسش نداشت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......