2777
2789
مهرا جون شکست یعنی چی عزیزم ؟ که میگی هر ماه شکست میخورم  کلا در حالت طبیعی زن و مرد سالم هر م ...

دلت خیلی مهربونه آذر جون.

من هر وقت ناراحت میشم به مامانهای دل شکسته که فرزندانشان رو بغل کردند و بعدش فرزندانشان فرشته شده فکر میکنم. واقعا دل اونها چی می کشه. خدا به همه صبر بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب خیلی راحت میتونم چت کنم با شما 😉 اخه من هر وقت میام نی نی سایت، شوهرم روضه خونی رو شروع میکنه ...

اخی من فقط اینجاسبک میشم خداکمکمون کنه همین ماه سالارشهیدان جوابمونوبده شماهم جوری باردارشی که نفهمی چجوری شدی

باران جون ببخش میپرسم فرشته ات رو هفته چند از دست دادی ؟ علتش چی بود ؟ 

تو هم تقریبا همسن منی 

یکسال از من کوچکترین 

من خیلی ناراحتم همش میگم دیگه فرصتی داره تموم میشه بخاطر سنم 

شوهرمم که ماشالله مرغش یک پا داره راضی به اقدام دوباره نمیشه 

بنظرم بچه داشتن ارزش این رو داره که آدم بخاطرش تا آخرین نفس بجنگه 

یکی از دوستای من یک دختر بزرگ داشت بارداری دومش به مشکل خورد دایم سقط می‌کرد قلب بچه هاش توی هفته های مختلف از کار می ایستاد ، بعد ده تا سقط خدا رو شکر ماه پیش پسرش سالم بدنیا اومد . خدایی. خیلی بااراده بود 

خیلی ها بهش میگفتن ول کن دیگه دخترت بزرگه بیست سالش شده اونو عروس کن برات نوه بیاره 

ولی خدا رو شکر بالاخره به آرزوش رسید 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
درسته میومدن حالت عوض میشدولی من بودم بااین حالم خوشحال میشدم

از اول هم قرار بود مردها با هم بنشینند فوتبال ببینند ، یهو خودشون پیشنهاد دادند خانما اگه هست نا خانم ها رو بیاریم.

بعد شوهرم از من پرسید و من گفتم با اینکه حوصله ندارم اما مهمون حبیب خداست، در خدمتم.

بعدش امروز پیام دادند خانم ها  نمیان و فقط خودشون واسه فوتبال میان.

من هم براشون میز رو آماده کردم، چیز کیک درست کردم، کمی اجیل و شکلات هم گذاشتم روی میز و خودم توی اتاق پشت میزم نشسته ام

دلت خیلی مهربونه آذر جون. من هر وقت ناراحت میشم به مامانهای دل شکسته که فرزندانشان رو بغل کردند و ب ...

مرسی عزیزم لطف داری 

واقعا از صمیم قلبم آرزو میکنم همتون بزودی باردار بشین 

تا عید توی دلتون نی نی باشه همتون 

برای منم دعا کنید معجزه ای رخ بده با این شوهر سمج 

قربون حرفای امیددهندت عزیزم دنیاخیلی نامرد 

مهرا جونم امید داشته باش 

من مطمینم تو بزودی مامان میشی 

اسم قرصت چیه ؟ دکترم بمن قرص آرام بخش داده ولی اسمشو نمیدونم 

تاکید هم کرد یکهو قطعش نکنم 

باران جون ببخش میپرسم فرشته ات رو هفته چند از دست دادی ؟ علتش چی بود ؟  تو هم تقریبا همسن منی& ...

عزیزم من که ناامیدرفتم دکترزنانم بهم گفت یه خانومی ۹بارداری نافرجام داشت ازماه سه سقط داشت تا۹بعضیاش بدنیااومدن بعدمیمردن گفت چهل وخورده ای سن داشت بالاخره بچش باهزاربدبختی موندبمن گفت ضعیف تازه میفهم‌خیلی هم ضعیفم

از اول هم قرار بود مردها با هم بنشینند فوتبال ببینند ، یهو خودشون پیشنهاد دادند خانما اگه هست نا خان ...

دوستای شوهرت آلمانی هستند ؟ 

من فکر میکنم مردهای خارجی بهترن 

خیلی از ایرادهای مردهای ایرانی رو ندارن 

چند تا از دوستام شوهر خارجی دارن واقعا انسان‌های خوبی هستند و عاشق همسرانشون 

مهرا جونم امید داشته باش  من مطمینم تو بزودی مامان میشی  اسم قرصت چیه ؟ دکترم بمن قرص آر ...

من خودم خوردم میگن خطرش کمترقرصایی که دکتردادگفت تاایکسال نبایدباردارشی کلرودیازپوکساید

مهرا جونم امید داشته باش  من مطمینم تو بزودی مامان میشی  اسم قرصت چیه ؟ دکترم بمن قرص آر ...

انشا...عزیزم اصلانگران نباش همسایمون یه بچش ۴۵سالگی اوردیکی دیگشوسه سال بعدش ناامیدنباش

امشب از ساعت ۲بامداد تا اذان صبح هرکس حاجتی داره دعا کنه چون امشب بعداز۱۱۰۰سال ماه به دورخانه ی کعبه

می چرخد هرکس به۵نفر خبردهداولین دعا نصیبش می شود التماس دعا.

❤❤ کاملا واقعیه شبکه خبر هم زیر نویس کرد ...التماس دعا🙏🏻

امشب شب معراج پیامبره دعای معراج فراموش نشه بنده حقیر را هم دعا کنید

دعای معراج

یا سَیّدُ یا سَندُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ وَ اَعُوذُ بِکَ بِسْمِ اللهِ التّامّاتِ یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحْمن یارحمنُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارِیُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بَصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکُورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کَریمُ یا رَحیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤفُ یا وِتْرُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مَعیدُ یا حافِظُ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وَکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّارُ یا غَفّارُ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفْرانُ یا بُرْهانُ یا سُبْحانُ یا مُسْتَعانُ یا سُلْطانُ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکَبّ‍‍ِرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا ‍وَفِیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکبِّرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا وَفیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا مُعْطی یا آخِرُ یا اَحْسَنَ الْخالِقینَ یا خَیْرَالرّازِقینَ یا خَیْرَ الْغافِرینَ یا خَیْرَ الْمُحْسِنینَ یا خَیْرَ النّاصِرینَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ یا نُورَ السَّمواتِ وَ الْأرْضِ یا هادِیَ الْمُض‍‍ِلّینَ یا دَلیلَ الْمُتَحَیّرینَ یا خالِقَ کُلَّ شَیءٍ یا فاطِرَ السَّمواتِ والْأرْضِ یا هادِیَ الْمُضِلینَ یا مُفَتَّحَ الْأبْوابِ یا مُسَبِّبَ الْأسْبابِ یا رَفیعَ الدَّرَجاتِ یا وَلِیَّ الْحَسَناتِ یا غافِرَ الْخَطیئاتِ یا مُحیِیَ الْأمْواتِ یا ضاعِفَ الْحَسَناتِ یا دافِعَ الْبَلِیّات، اَللّهُمَّ اَحْفَظْ صاحِبِ هذَالدُّعاءِ مِنَ الطّاعُونِ وَالزَّلْزَلَهِ وَ الْفُجْاَهِ وَالْوَباء‍‍ِ وَ م‍‍ِنْ شَرَّ السُّلْطانِ الْجابِرِ وَ شَرَّ الْعَیْنِ السُّوء‍‍ِ وَ مِنْ شَرَّالْجَنَّ وَالْإنْسِ بِحَقَّ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ بِحَقَّ حمعسق وَ بِحَقَّ مُحَمَّدِ الْمُصْطَفی وَ بِحَقَّ عَلِیَّ الْمُرْتِضی وَالْأئمَّهِ الْهُدی وَ بِحَقَّ اللُّوحِ وَالْقَلَمِ وَالْکُرْسِیَّ وَ الْعَرْشِ وَ بِحَقَّ فَسَیَکْفیکَهُمُ اللهُ وَ هُو السَّمیعُ الْعَلیمُ اللّهُمَّ اَحْفَظْ صاحِبِ هذَالدُّعاءِ مِنْ شَرَّ کُلَّ ذی شَرًّ وَ مِنْ شَرٌ طارِقٍ اللَّیْلِ وَ النَّهارِ وَ مِنْ شَرَّ والِدٍ وَ ما وَلَدَ وَ مِ‍نْ شَرَّ ما یَلِجُ فِی‌الأرْضِ وَ ما یَخْرِجُ مِنْها وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیم اَللّهُمَّ احْفِظْ صاحِبِ هَذَاالدُّعا مِنْ شَرَّ الْأعْداءِ وَ مِنْ شَرَّ جَمیعَ الْمِحْنَهِ وَ الدّاءِ وَ مِنْ شَرَّ النَّفّاثاتِ فِی الْعُقَدِ وَ مِنْ شَرَّ حاسِدٍ اِذا حَسَدَ یا رَبَّ بِعِزَّ عِزَّتِکَ وَ الْقَهْرِ بِلُطْفِکَ وَ الرَّحْمَهِ رَحْمَتَکَ یا واهِبَ الْعَطایا یا دافِعَ الْبَلایا یا غافِرَ الْخطایا یا سَتّارَ الْعُیُوبِ یا نُورَ الْغُیُوبِ یا نُورَ الْقُلُوبِ یا حَبیبَ الْقُلُوبِ یا قاضِیَ الْحاجاتِ یا رَحْمنَ الدُّنْیا وَالْأخِرَهِ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ بِحَقَّ اَلا اِلا اللهِ تُصیرُا الأمُورِ اَللّهُمَّ اَسْتَوْدِعُکَ نَفْسی وَ رُوحی وَ مالی وَ اَوْلادِی وَ جَمیعَ ما اَنْعَمْتَ عَلَیَّ فِی الدّینِ وَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ اِنَّهُ لا یُضیعُ صانیکَ یَصُونَکَ وَ مَحْفُوظَکَ وَ مَامُولَکَ وَ لا یُجیرُنی اَحَدٌ مِنْکَ وَ لَنْ اَجِدَ مِنْ دُونِهِ مُلْتَحَداً اَللّهُمَّ رَبَّنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی الْآخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّارِ وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجْمَعینَ الطّاهِرینَ وَ الأئِمَّهِ الْمَعْصُومینَ وَ سَلَّمَ تَسْلیماً کَثیراً کَثیراً.

اللهمَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

حضرت محمد(ص) فرمودند:

هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود...

ان شاءالله

فقط امشب 🌙

شبتون بخیر

من تو شهرم غریبم کسی ندارم فقط پدرشوهر و مدرشوهر ک اونا هم گیر خودشون هستن و من خیلی راحت نیستم و شوهرمم ک کارش راه دور فقط تو خونه خیلی داغون شدم خیلی پیر شدم درسته میگن جوونی ولی باور کنید توان ندارم اگه تو این مسیر نیفتاده بودم فرق میکرد ولی واقعا دیگه نمیکشم دلم میخاد الان دلم شادشه نه وقتی دیگه نه ذوقی برام مونده نه شوقی الانم ک الانم فقط دلم فراموشی مگه داغ پسرم و جوجه هام از یادم میره مگه دل شکستن ها گه زجر کشیدن مگه دست خالی اومدنا مگه قبر کوچکش یادم میره نه نمیره فقط دلم مرهم میخاد مخصوصا ک شوهرم کارش طوریه  ک نمیشه بیاد نزدیک تر حداقل یکی داشته باشم تو خونه دق نکنم غذا کم میخورم ولی اونی هم ک میخورم تنهایی ک خیلی بده نمیذنم چطوری بگم از فردا دارم میرم یه پیش دبستانی خدا کنه بتونم وایسم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
باران جون ببخش میپرسم فرشته ات رو هفته چند از دست دادی ؟ علتش چی بود ؟  تو هم تقریبا همسن منی& ...

آذر جون، من هم سن ام بالاست، و ذخیره تخمدان ام هم زیاد نیست. اما توکل به خدا. واقعا امید دارم به خود خدا و میدونم هیچ بنده ایی رو ناامید نمیکنه.

جنینم رو دوماهه از دست دادم و علتش معلوم نشد.

توی هفته ۷ قلب نازنین جنین رو دیدیم. با سونو واژینال و اندازه گیری گردن جنین، همه چی همخونی داشت و نرمال بود.  من هیچ مشکلی نداشتم. نه دردی نه لکه بینی، هیچی . توی هفته ۹ یه روز سر کلاس به خونریزی افتادم و بلافاصله رفتم دکتر، قلبش ایست کرده بود، جنین رو برای بررسی فرستادند ولی هیچ دلیلی پیدا نکردند.

واقعا نمیدونم واسه حلالهای شیمیایی بوده که توی ازمایشگاه استفاده میکنم و یا به خاطر تیروئید بارداری که گرفته بودم و یا چیز دیگه؟؟ اما قسمت نبود این فرشته کوچولو به این دنیا بیاد.

عزیزم من که ناامیدرفتم دکترزنانم بهم گفت یه خانومی ۹بارداری نافرجام داشت ازماه سه سقط داشت تا۹بعضیاش ...

من فکر میکنم چون تنهایی و توی خانه بیکار هستی و جایی نمیری روحیه ات هم ضعیف شده 

با کسانی رفت و آمد کن که برات دیدنشون آزار دهنده نیس 

مثلا خانواده خودت اگه خواهر داری با خواهرات درد دل کن با مادرت . سبک میشی 

من همش با خواهرم چت میکنم با واتس اپ کلی درد دل میکنم سبک میشم 

حتی دختر خواهرم که بچه اس و چهارده ساله اس باهاش درد دل میکنم بهم امیدواری میده با همون حرفای بچه گناه اش ، قربونش برم همش میگه خاله اینقدر ناامید نباش 

سبک میشم آروم میشم 

با خانواده ات رفت و آمد کن عزیزم  روحیه ات قطعا بهتر میشه