2777
2789
عزیزجانم میبینی تاقرص میخوردم خوب بودم خودم خابم دلشورم دوباره قطع کردم شروع شدتمام ناامیدی دنیااومد ...

مهراجان دلشور از علایم بارداریه.

من در بارداری ام مدام دلشوره داشتم. و گریه میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مری اون ذکر۷۰۷بارومیگی اوناروبگم

نه عزیزم هر وقت باردار شدی هر روز ۷۰۷ مرتبه از روز اول تا اخر حاملگی میگی یا وارث ...

اون کلمه الحفیظ هم با نقره برات درست کنن بنداز گردنت و بعدم به بچت بده.من که خودم این کارا رو میکنم.

هدانا و الهام باید ذکر البر رو بگن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مشوق اصلی من مادرم بوده. پدر من خیلی محتاطه و بسیار انرژی منفی است ،در گذشته همش فکرش این بود اگه بچ ...

افرین به هوشت و موفقیت و پشتکارت.خدا روح مادرتو شاد کنه.شک نکن الانم تو رو میبینه و ازت خوشحال و راضیه.چون هر چقدر برات زحمت کشیده بی نتیجه نبوده .مگه به این اعتقاد نداری که کارهای اشتباه فرزندان به خاطر قصور در تربیتشون بعد از مرگ والدین اون دنیا عذابشون میده..خب در مورد موفقیت ها هم همینه..همین که تونسته فرزندی تربیت کنه که مفید باشه و به مردم خدمت کنه ینی عاقبت بخیری دنیا و آخرتش.روحشون قرین رحمت خدا باشه

عزیزجانم میبینی تاقرص میخوردم خوب بودم خودم خابم دلشورم دوباره قطع کردم شروع شدتمام ناامیدی دنیااومد ...

غمم ماها غم کمی نیست عزیزم خودمون حرف هم میفهمم لاقل پس با خیال راحت درد و دل کن یکم سبک بشی کاری ک هر روز انجام میدیم ماها باید یه دلخوشی پیدا کنیم ک یکم مرهم حالمون بشه ، من میگم نی نی داری خیالت راحت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نه عزیزم ازافسردگی باران جان تودلپیچه نداشتی؟

من یادمه، هر روز دلشوره داشتم بخصوص نزدیک عصر و شب ها و نمی تونستم شام بخورم. اگه میخوردم تمام شب احساس تهوع بهم دست میداد.شکمم نفخ میکرد، دل پیچه آنچنانی نداشتم اما تخمدان راستم درد میکرد همش. سینه هام به شدت بزرگ شده بود و نوکش دردناک

نه عزیزم ازافسردگی باران جان تودلپیچه نداشتی؟

منم فکر میکنم چون قرصاتو قطع کردی اضطراب و دلشوره اونده سراغت چون تو اقدامی و نمیتونی قرص مصرف کنی ..بالاخره هر کس خودشو بهتر میشناسه با چی بیشتر آروم میشه.البته به جز بارداری😁چون اون دست ما نیست و اراده پروردگاره.. 

غمم ماها غم کمی نیست عزیزم خودمون حرف هم میفهمم لاقل پس با خیال راحت درد و دل کن یکم سبک بشی کاری ک ...

وای عزیزم خداازدلت بشنوه اره حرف باشماهاکه هستم خیلی ارومم ولی حالتونوخراب میکنم همش دلم میخادگریه کنم

وای عزیزم خداازدلت بشنوه اره حرف باشماهاکه هستم خیلی ارومم ولی حالتونوخراب میکنم همش دلم میخادگریه ک ...

منم خیلی تو بارداریام ک نمیدونستم حالم خراب میشد و نوک سینه هام دردناک نشونه همه حاملگیام تنها با این میفهمم ک باردارم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم خیلی تو بارداریام ک نمیدونستم حالم خراب میشد و نوک سینه هام دردناک نشونه همه حاملگیام تنها با ای ...

نه من سربارداری قبلیمم دلپیچه داشتم ولی سینه هام دردنمیکنه فقط چندتارگ ابی بزرگ روش هست