2777
2789
مرسی عزیزم اسم کاربری قبلی ام رو وقتی گذاشتم مامی اذی خیلی امیدوار بودم بالاخره مامی اذی میشم  ...

انشالله اون روز میرسه آدما با امید زنده هستن مطمئن باش اگر الان هیچ امیدی نداشتی و نا امید مطلق بودی دور از جونت اصلا زنده نبودی..پس ته قلبتم یه ندایی میشنوی که بهت میگه دوباره تلاش کن و روزای خوب میان

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
انشالله اون روز میرسه آدما با امید زنده هستن مطمئن باش اگر الان هیچ امیدی نداشتی و نا امید مطلق بودی ...

مرسی عزیزم 

ناامیدی ام بیشتر بخاطر شوهرم هست که همه راهها رو برام بسته 

وگرنه من حاضرم برای مادر شدن هر کاری بکنم 

مری جون کی زایمان کرده بودی ؟ چرا اینقدر دیر میخوای اقدام کنی ؟تا اردیبهشت که خیلی مونده 

من اواخر تیر سزارین شدم بخدا دست خودم بود الان اینماه اقدام میکردم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها سعی کنین بیرون برین تو اجتماع باشین اینجوری خیلی بهتره حال وهواتون عوض میشه سرتون گرم میشه من از روزی که میرم سرکار خیلی بهتر شدم اگه خدا بخواد میخوام اینماه اقدام کنم..

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام بچه ها سعی کنین بیرون برین تو اجتماع باشین اینجوری خیلی بهتره حال وهواتون عوض میشه سرتون گرم می ...

اره سر کار رفتن خیلی ادمو مشغول میکنه 

من یک هفته اس خونه ام دق کردم از بیکاری 

البته این هفته دو روز میرم سر کار 

تا انشالله دانشگاه راهم بدن برم سر کلاسام 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مرسی عزیزم  ناامیدی ام بیشتر بخاطر شوهرم هست که همه راهها رو برام بسته  وگرنه من حاضرم ب ...

من ۲۹ اردیبهشت ۹۸ سزارین شدم.آخه هنوزم احساس می کنم که آمادگی جسمی و روحی برای بارداری مجدد و استرس هاشو ندارم.میخوام یکم به بدنم فرصت بدم خودشو بازسازی کنه.الانم نسبت به قبل بارداری ۵_۶ کیلو اضافه وزن دارم که بیشتر از اینکه شکمم شل و اویزونه بدم میاد به خودم قول دادم تا شکممو پهلوهامو مث قبل نکنم و تا روحیه قوی و جنگنده نداشتم دوباره باردار نشم.اگر الان ۳۶ سالم نبود دو سه سال دیگه اقدام میکردم.ولی خب بخاطر سنم اردیبهشت ۹۹ اقدام می کنم به امید خدا.اخه همسرمم همونم به زور راضی شده که سال دیگه اقدام کنیم.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

منم پسرمو ۱۸مرداد تو ۳۷هفته دقیقا فردای روزی که رفته بودم سونو از دست دادم.شبش تکون نخورد صب رفتم بیمارستان صدای قلبشو بشنوم ولی سکوت.... سکوت....😢

رفتم سونو گفتن مرده .بندناف دیده شده

بستری شدم شیاف زدن ۲ساعت بعدش زایمان طبیعی کردم😭الان دارم تایپ میکنم تک تک لحظه هام جلو چشممه.انگار همین الان دارم زایمان میکنم حسش میکنم

.۱۵تا بخیه زدن بهم.حال روحیم داره کم کم بهتر میشه یعنی دارم خودمو میزنم به خوب بودن.همش تظاهر پیش بقیه پیش شوهرم پیش دخترم... شبا تا صب کارم گریس.

منم پسرمو ۱۸مرداد تو ۳۷هفته دقیقا فردای روزی که رفته بودم سونو از دست دادم.شبش تکون نخورد صب رفتم بی ...

عزبزم خدا بهت صبر بده نا امید نباش .انشالله بزودی باردار میشی فقط بزار از نطر روحی و جسمی  آمادگی لازم را داسته باشی ...

شوهرت موافق اقدامه یا نه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
روز ۱۴رفتم دکتر  برام ویتامین دی و امگا۳ و قرص آهن و زینک و اسیدفولیک نوشت گفت ۲ماه دیگه اقدام ...

یعنی ۱۴ روز  بعد زایمانت عزیزم...ی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزبزم خدا بهت صبر بده نا امید نباش .انشالله بزودی باردار میشی فقط بزار از نطر روحی و جسمی  آماد ...

سلام هدانا جان.پیاماتو تا یه جایی خوندم و با تک تکتون گریه کردم .بخاطر پسرت متاسفم.انشالله زودی دامنت سبز شه عزیزدلم.بله عزیزم شوهرم موافقه اون از منم بدتره روحیه ش ولی جفتمون داریم ظاهرسازی میکنیم بخاطر اونیکی