2777
2789
اخی عزیزم چه اسمای قشنگی  اتفاقا منم اسمای انتخابی پسرام همین ادرین و رایان بود میگفتم بین الم ...

ببین قطر خیلی گرمه به درد زندگی نمیخوره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
باران جان تو هم از المان بگو اون چطوره  راضی هستی  کار میکنی درس میخونی ؟

آلمان کشور خوبیه، قانونمند هستند.

اینجا تمام چیزهایی که شما تعریف کردی، هست، انگار تمام این چیزها جزئی از فرهنگ مردم هست. توی اتوبوس و قطار، کسی ازت بلیط نمیخواد و همه میدانند قبل از سوار شدند باید بلیط تهیه کنند.

اینجا از اولین روز که بچه میتونه توی دستش قاشق بگیره، مادر بهش اجازه میده خودش غذا بخوره و هر چقدر هم  کثیف کاری کنه، مهم نیست، باید مستقل بشه.

اینجا از اول روزی که بچه حرف همه بهش یاد می دهند  باید برای خودت ارزش قائل شی و به خود توهین نکنی ( اول به خودت فکر کن تا بعد بتونی به دیگران فکر کنی و کمکشان کنی).

اینجا قول دروغ نمیشنوی، کسی تهمت و غیبت نمیکنه.

اگه بخوان چیزی بگن جلوی خودت میگن. کسی پشت سرت حرف نمی زنه.

توی یه کلام انگار کشور آذرماهی هاست😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم چه اسمای قشنگی  اتفاقا منم اسمای انتخابی پسرام همین ادرین و رایان بود میگفتم بین الم ...

انشالله خدا بهت یه پسر و یه دختر بده دو تا از این اسمای زیبا رو بزاری.آمین

راستی رفتم دیدن پیر زن همسایه  قرار شد فردا بیاد خونمون  اینقدر ناز و خوشگل و گوگولی هست ...

ای جان عکسشو بفرست😎

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
باران جان تو هم از المان بگو اون چطوره  راضی هستی  کار میکنی درس میخونی ؟

والا فعلا شوهرداری میکنم 🙊و یه کار نیمه وقت به عنوان پژوهشگر توی دانشگاه دارم که قرار دادم آخر ماه آینده تموم میشه.🙈🙈

داستان من خیلی طولانیه.. من ۲ سال پیش نامزد کردم به دلیل اینکه ازدواج ما پروسه خیلی طولانی داشت تا تایید وزارت خارجه المان بشه و همچنین ایران. که بلاخره پارسال تموم شد و عقد آلمانی و بعدش اسلامی.

راستی رفتم دیدن پیر زن همسایه  قرار شد فردا بیاد خونمون  اینقدر ناز و خوشگل و گوگولی هست ...

آخی طفلی.ببین عزیرم میخواستم بهت بگم فکر نکن همه خانومایی که بچه دارن قراره تو دوران پیری بچه هاشون ازشون دستگیری کنن یا حتی بهشون سر بزنن..پس چرا اینهمه آدم تو خانه سالمندان هست که خیلی هاشون بچه دارن و سال ها براشون زحمت کشیدن؟؟!!نگران آینده نباش هیچ کس آینده رو ندیده.من که مطمئنم خدا بهت بچه میده

ببین بگو مامانت توی مشهد یه فیروزه اصل تهیه کنه و بده یه انستن مومن که با وضو و پاک باشه روش این آیه رو هک کنن: رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین..هم برای خودت و هم برای همسرت و همیشه دستتون باشه.از اونجا که اگه همسرت لنگه همسر من باشه و این چیزا رو قبول نداره مهم نیست..خودت فقط دستت کن.هر روز و هر شب ۱۰۰ مرتبه نه یدونه کمتر نه یدونه بیشتر این آیه رو بخون.این دستور رو یه مرد وارسته و عارف خدا به کسایی میده که بچه دار نمیشن

یا یک دوستی داشتم میگفت من بچه امو از دست داده بودم داشتم زار میزدم تخت کناریم بچه اش بغلش بوده زنه ...

انسانیت را نباید از هر کسی انتظار داشت...‌ بعضی ها فقط به شکل انسانن... فهم و درک در حد صفر

ماری جان، من نمیدونم روحیات همسرت چطوریه. بستگی به روحیات ادم ها داره. اولین باری که آمدم آلمان واق ...

چون رفت و آمدش اونجا زیاده میگه چند بار بهم تنه زدند و حرفایی میزدن که مشخص بود فحشه😁😁میگفت منم به فارسی می گفتم: علی الحساب فلان فلان عمه ات🤣🤣میگه از نگاه هاشون خوشم نمیاد.میگه چون موهام و چشام مشکیه فکر کردن بچه عربم😁حتی یکی از کارخونه های معروف دنیا که توی المانه Rohd&Schwarz بهش پیشنهاد کار همونجا رو دادن ولی قبول نکرد 

خوش به حالتون.تو بیمارستان نه تنها برامون ارزش نذاشتن حتی داد میزدن عجله نکن بری اتاق عمل مال شما مر ...

😲😲😲😲 واقعا اینجوری بهت گفتن؟؟؟خیلی بیشعوووورن واقعا😠😠😠من تو بیمارستان ی خانم بهیار ی حرف نامربوط بهم زد منم‌چنان شستم و پهنش کردم رو بند که تا عمر داره یادش نره نفهمیده و ندونسته نباید حرف بزنه... حتی وقتی که داشتم مرخص میشدم اومد حلالیت طلبید گفت من نمیدونستم بچتو از دست دادی...

😲😲😲😲 واقعا اینجوری بهت گفتن؟؟؟خیلی بیشعوووورن واقعا😠😠😠من تو بیمارستان ی خانم بهیار ی حرف نامر ...

بخدا.من میپرسیدم پس چرا منو نمیبرین اتاق عمل...اونم اونجوری جوابموداد

چون رفت و آمدش اونجا زیاده میگه چند بار بهم تنه زدند و حرفایی میزدن که مشخص بود فحشه😁😁میگفت منم به ...

خوب و ید همه جای دنیا هست.

من واقعا آدمهای خوبی دیدمشون  و به همین خاطر جواب بله دارم😉

و الان هم راضی ام. خدا رو شکر