2777
2789
اره بخدا اصلا نمیزاره یه کلمه دیگه بگم درباره این چیزا وقتی میگم دعوا میکنه ک دیگه بسه ول کن اصلا ای ...

انشالله کلی صاحب بچه میشین عزیزم 

شوهر بیچاره منم خیلی بچه دوست داره ولی بروی خودش نمیاره 

توی جمعی که بچه هست و بچه ها اذیت میکنن میگه بچه چیه مایه درد سر هست 

خدا رو شکر بچه نداریم 

این طوری میگه که من ناراحت نشم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر حرفات قشنگ و آرام بخش هست مری جان  کاش منم مث تو اعتقاداتم قوی بود

ممنونم عزیزم به خدا حرفاییه که از دلم برمیاد و وقتی تایپ میکنم چشام پر اشک میشه.حتما خدا حواسش بهت هست تو غریبی هواتو داره بهش اعتماد کن دوباره صداش بزنی بگو بااااید بااااید منو دریابی تو منو آفریدی تو مسئولی تو باغیرتی چون میدونی غیور یکی از صفات خداست وقتی بهش بگی یا رب من جز تو کسی رو ندارم خداوند غیوره تنهات نمیزاره.آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ممنونم عزیزم به خدا حرفاییه که از دلم برمیاد و وقتی تایپ میکنم چشام پر اشک میشه.حتما خدا حواسش بهت ه ...

چشم عزیزم سعی میکنم بازم ازش کمک بخوام بجای گله و شکایت 

انشالله تمام بچه های این گروه دوباره دلشون شاد بشه با بازگشت فرشته هاشون 

من توی اون گروه بازگشت فرشته ها که بودم خیلی بچه ها ناامید بودن خدا رو شکر الان همه اشون بچه دارن و بعضی ها فکر بچه دوم هستن 

من توی اون گروه دومین نفری بودم که باردار شدم یادمه همه برام خیلی خوشحالی کردن ولی خوب قسمت من نبود خدا فرشته امو بازم ازم گرفت بعدش همه یکی یکی باردار شدن بارداری های موفق . انشالله هر جا هستن خدا نگهدار خودشون و بچه هاشون باشه همیشه 

سلام یه بچه از دست دادم و یکسال باردار نشدم الان دو تا بچه دارم    

سلام عزیزم.الهی هزار مرتبه شکر.خدا واست نگهشون داره.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

وای اصلا تو خونه موندن برام خیلی سخته 

باید بگردم دنبال کار 

حالا که دانشگاه راهم نمیدن 

البته موقع های بیکاری ام میرفتم مهد کودک جای خونمون کار میکردم روزایی که کلاس نداشتم 

هفته پیش داشتم رد میشدم رفتم دفتر مهد کودک . مدیرش خیلی زن خوبی هست یک روز. منو توی خیابون دیده بود وقتی حامله بودم تا رفتم گفتم بچه ات بدنیا اومد گفتم نه بچه امو از دست دادم خیلی ناراحت شدم 

بهش گفتم میخوام بعضی روزا بیام سرکار 

حالا برام ایمیل فرستاده چهارشنبه و جمعه برم 

نمیدونم میتونم اون همه بچه ناز و خوشگل رو ببینم و تحمل بیارم 

ولی خوب فعلا از بیکاری و توی خونه موندن بهتره 

باید بگردم یک کار توی همون رشته خودم پیدا کنم 

عزیزم مگه هپارین چیه ؟

سلام الهام جان خوبی؟؟هپارین بد نیست رو بچه هم تاثیر بدی نداره یعنی از جفت عبور نمیکنه.. ولی من خیلی تحقیق کردم در موردش... ممکنه سالها بد واسه مادر مشکلاتی ایجاد کنه چون مصرفش طولانی مدته  بمدت ۹ ماه هست و روزی ۲ بار بصورت تزریق زیر پوستی... یعنی خیلی صبوری میخواد چون بدن کبود میشه و کبودی ها حتی تا ۲سال بعد زایمان اثرشون هست... هزینش هم زیاده با وجود اینکه تحت پوشش بیمه هست...میگم اگه مطمئن باشم که واقعا لازمه مصرف کنم با جون و دل اینکارو میکنم ولی وقتی مشکلی نداشتم و با ی سقط دکتر تجویز میکنه ی جورایی نمیتونم قبول کنم.. آخه معمولا بعد از ۲ یا۳ سقط و در صورت مشکلات مادر این درمان رو توصیه میکنن... باز ی دکتر خیلی مجرب و باسابقه  در نظر دارم میرم پیشش هر چی اون بگه انجام میدم.‌۳ تا دکتر قبلی که رفتم خانم بودن و جوون.. این آقاست و تجربش بالاس حدودا ۷۵ ساله...توکل بخدا... برام دعا کنید هپارین لازم نباشم چون برام سخته .. واسه همه مامانایی که هپارین میزنن خیلی سخته..‌

دلم میگیره وقتی اون همه بچه ناز و خوشگل رو میبینم 

میگم چرا یکیش نباید مال من باشه 

خیلی هاشون هم وقتی مادراشون میان دنبالشون باز شکمشون قلنبه اس 

اونا رو میبینم بیشتر دلم میگیره 

دلم میگیره وقتی اون همه بچه ناز و خوشگل رو میبینم  میگم چرا یکیش نباید مال من باشه  ...

السا جون یکم از اونجا برامون بگو؟چطوره؟برخورداشون؟مث اینجا همسایه ها با هم رفت وامد دارن؟