2777
2789
خدا نکنه عزیزم.این شد تنها یادگاری پسرم.رفتم گریه کردم گفتم حداقل بیا به خوابم...خواب دیدم تو بیمارس ...

خب حتما زیارت عاشورا هر روز بخون.سیب تو خواب ینی پسر..انشالله با توسل به آقا امام حسین خدا بهت پسر میده.خیلی خواب خوبیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه.اینجوری تعبیر کن حتما باردارمیشی اونم از نوع دختر😊 انشالله عروسیشم میبینی

خدا کنه 

ولی من اینقدر خوابام درست در میاد حد نداره 

توی حاملگی سوم ماه سوم باردار بودم خواب دیدم توی ماه نوامبر سقط کردم از خواب پریدم اینقدر گریه کردم حد نداشت شوهرم گفت بسکه ذهنت آشفته اس این خوابا رو میبینی دقیقا ماه نوامبر اون اتفاق شوم افتاد و من بچه رو از دست دادم 

دوباره حاملگی چهارم بودم هفته ۱۹ بودم خواب دیدم هفته ۲۱ زایمان کردم و منو توی تخت گذاشتن دارن میبرن اتاق عمل اورژانسی و من دارم گریه می‌کنم میگم زوده هنوز . وقتی هفته ۲۱ شدم درد داشتم از ترسم نرفتم دکتر بخاطر خوابی که دیده بودم گفتم بذار ۲۱ لعنتی رد بشه ولی وارد ۲۲ شدم خیلی درد داشتم نصفه شب رفتم دستشویی خون دیدم ته دلم خالی شد رفتم بیمارستان که دیگه سونو کرد گفت بچه ضربان قلب نداره 

لعنت به خواب‌هایی که میبینم 

برای خودم هم این سری آخر خواب دیدم دختر هست درصورتیکه تمام حالت ها و میارم شبیه سر پسرام بود مطمین بودم با خوابی که دیدم دختر هست نی نی ام که دختر هم شد فرشته قشنگم 

ولی اواخر همین بارداری آخرم یک شب خواب دیدم بهم یک بچه دادن گفتن بچه ات هست بازش کردم دیدم پسره گفتم نه بچه من دختر بود این پسره بچه من نیس 

بعد سقط آخرم هم خواب دیدم یک بچه بغلم بود پسر بود منم داشتم میدوییدم از یک جایی که پله های حالت طناب مانند داشت همه جا آتیش گرفته بود من هی میدوییدم که  بچه توی بغلم رو نجات بدم از آتیش که دور و برم بود 

نمیدونم حالا تعبیرش چیه برام خودم تعبیر کردم شاید قراره خدا بهم یک پسر بده که برام بمونه آتیش هم همون سختی هایی بوده که کشیدم نمیدونم من خوش خیال برای خودم این طور تعبیرش کردم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من برای خودم حس می کنم دختر میشه و راضیم به رضای خدا.من کی ام ذره ای کوچیک و ناچیز تو این عالم عجیب ...

برای منم فرق نداره بخدا فقط بچه باشه و سالم باشه همین و بس 

خدا نکنه عزیزم.این شد تنها یادگاری پسرم.رفتم گریه کردم گفتم حداقل بیا به خوابم...خواب دیدم تو بیمارس ...

انشالله که خدا جای خالی پسرت رو بزودی پر میکنه برات 

خواب خوبی دیدی انشالله که تعبیرش همون بچه دار شدنت هست 

خوبه میری سر مزار پسر کوچولوت 

مال من فرشته هام اینقدر زیاد شدن نمیدونم سر مزار کدوم یکیشون برم دیگه 

تو رو خدا اینقدر غصه نخور  تو خیلی جونی خیلی فرصت داری  درسته با سن کمت غم خیلی بزرگی رو ...

اونموقع ک دیگه هیچ ذوق و شوقی ندارم چه  فایده تو جوونی بجای ک مثل همسن و سال هام فکر خوشیام باشم ویپوشم و بگردم درد و غصه نمیزاره من از داغ پسرم خوب نشده باز درد باز اضاف شد اخه کجاش عدالته بعد اینجا بعضیا هستن اصلا نمیدونن تخمک چیه فولیکول چیه اصلا نمیدونن چی به چیه بعد مینالن همش ک بدم میاد از بچه داری و حاملگی و میخام سقط کنم اونوقت خدا ناشکری اینا رو نمیبینه هی میده بهترش میده اونوقت ماها ک انقدر دوست داریم اینجوری بهشون هم میگی ناشکری نکن میگن دلم میخاد هر کی بگه ناشکری نکن خفش میکنم کاش حداقل زنا تو این جیزا مساوی بودن فرق نداشتن  

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خب حتما زیارت عاشورا هر روز بخون.سیب تو خواب ینی پسر..انشالله با توسل به آقا امام حسین خدا بهت پسر م ...

به من بگو حست چیه ؟ الکی خودمون امیدوار میکنیم هر چی به ذهنت میاد بگو خوب یا بد 

خدا کنه  ولی من اینقدر خوابام درست در میاد حد نداره  توی حاملگی سوم ماه سوم باردار بودم ...

کلا چاکراه های خوابت بازه.خیلی خوبه.منم تعبیرم اینه خدا قراره دامنتو سبز کنه انشالله بعد از همه سختی ها یه پسر بهت بده.آمین ای خدای عالم ای که بسیار شنوایی

🤣🤣🤣🤣🤣بچه ای که درست بشه هپلی و دماغو میشه از این بچه شلخته ها🤣🤣🤣

خودمم ۳ ماه بعد عروسیم ک باردار شدم برا آرسام تو یه شرایط عجیب غریب با جلوگیری دو روز مونده به پریودم باردار شدم ولی چون شوهرم کارش راه دور بود انگار رادار قوی بود سریع گرفت لامصب   کاش اخرش خراب نمیشد .

به من بگو حست چیه ؟ الکی خودمون امیدوار میکنیم هر چی به ذهنت میاد بگو خوب یا بد 

من که حس ششم خوب نیست و پیشگو نیستم😁من به جز امیدواری و انرژی مثبت واقعا چیز منفی نمیبینم دست خودم نیست کلا این مدلی هستم.

تو که خدا بهت دو تا پسر میده پشت هم دیگه حسم گفتم

من که حس ششم خوب نیست و پیشگو نیستم😁من به جز امیدواری و انرژی مثبت واقعا چیز منفی نمیبینم دست خودم ...

میدونم عزیزم محض سرگرمی همین انرژی مثبت خودش یه دنیاست من فکر میکنم دختر دار میشم برا بچه بعدی نمیدونم والا ولی من دو تا نینی به اسم آرسام و مهرسا میخام ای خدا دوقلو بده چی میشه مرسی تشکر 

مریم جون دلدرد دارم همش میخام پریود بشم یکمی حالت رگه های خونی میاد ولی درست راهش باز نمیشه بیاد چکا ...

اگه تو اقدام باشی که بهتره چیزی نخوری شاید یه وقتی باردتر بودی ولی اگه جلوگیری داری زعفرون و دارجین بخور میاد

میدونم عزیزم محض سرگرمی همین انرژی مثبت خودش یه دنیاست من فکر میکنم دختر دار میشم برا بچه بعدی نمیدو ...

آمیین ای خدای بزرگ.دعاش رو براورده به خیر کن.