2777
2789
عزیزم بچم۱۶ ماهش بود.... ببخش ‌واقعا نمیتونم توضیح بدم توانشو ندارم تواین تاپیک نوشتم خواستی بخون ...

واااااای وااای الهام جان من الان رفتم به تاپیکت سر زدم از گریه به هق هق افتادم جیگرمو آتیش زدی بخدا..قربون اون دل سوخته ات بشم عزیزززم الان صدای اذان داره میاد خیلی خدا رو قسم دادم به حق آبرو و عزت امام حسین  به زودی دلتو شاد کنه انشالله.آمین ای خدایی که بسیار شنوایی..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام به همه دوستان خوب و گلم  من تقریبا دو ماه هست با شما عزیزان آشنا هستم و خواننده خاموش این ...

السا جانم حرفاتو خوندم خیلی روزهای سختی داشتی و هیچ کس تا تجربه نکرده باشه نمیتونه درک کنه..خیلی ناراحت شدم و از طرفی هم به امید و انگیزه ای که داری غبطه خوردم.خیلی دختر با اراده و قوی هستی .

یکی از دوستای دوستم ۶ بار باردار شد و بچه تا ۶ ماهگی تو شکمش میمرد و هر جا میرفت و هر پزشکی بگی تهران و یزد سردرنمیاوردن و خلاصه همه کاری کرد حتی بارداری ششم میخواستن بخاطر هونریزی زیاد رحمش دربیارن یه تیم پزشکی بالا سرش بود.تا بالاخره بارداری هفتمش بچش موند و هفته ۳۶ به دنیا اومد خدا واسش حفظ کنه. بعد که من بچمو از دست دادم زنگ زد و کلی بهم انرژی داد میگفت ما زنا قوی ترین موجودات دنیاییم خدا ما رو اینجوری آفریده..میگفت بارداری هفتمم به دکترم گفتم من خیلی میترسم گفت دخترم از چی میترسی؟؟دیگه تو ۶ بارداری قبلیت بلایی نبوده که سرت نیاد پس دیگه واسه تو ترس معنا نداره..گفت واقعا حرفش انگار تو ذهنم حک شد و هر روز به خودم میگفتم تو میتونی ادامه بده و این دنیای ظالم و نامرد رو شکست بده و آخر سرم موفق شد.الهی خدا واسش دخترشو حفظ کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم خوبین مهرا جون مریم جون هدانا جون و بقیه دوستان 

سلام فرشته جونم خوبی عزیزم؟ کم پیدایی!!کارای جا به جایی خونه ات دیگه تموم شد به سلامتی؟

خلاصه بعد سه و سال و نیم از آخرین بارداری ام تصمیم گرفتم شانس آخرم رو امتحان کنم  خیلی ها فکر ...

اصلا پرچونگی نبود .اتفاقا ممنون که پیش ما درد دل کردی عزیز دلم.به ما تلنگر زدی و یادآوری کردی که بزرگتر از غم و مشکل ما هم هست و آدمای قوی تر و امیدوارتر از ما هم وجود دارن که خدا از دیدن همچین انسان هایی به خودش میباله🌺🌺🌺🌺امیدوارم خدای بزرگ زودتر دلتو شاد کنه.آمین

فدات بشم... خیلی حرفات بهم آرامش میده... از صمیم قلبم دوستت دارم و دعات میکنم... البته همه بچه های ا ...

ممنونم نظر لطفته. هر سخن کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند.باور کن هر حرفی اینجا میزنم فقط از دل شکسته ام میاد و دلم میخواد حالا که کاری از دستمون برنمیاد لااقل مرهم دردهای هم باشیم هر چند خیییلی کم♥️

السا جانم حرفاتو خوندم خیلی روزهای سختی داشتی و هیچ کس تا تجربه نکرده باشه نمیتونه درک کنه..خیلی نار ...

چقدر خوب خدا رو شکر که بالاخره به آرزوش رسید 

راست میگه ما زن هالوین هستیم مخصوصا وقتی پای مادر شدنمون در میان باشه 

کاش شوهر منم اینقدر خودخواه نبود میذاشت بازم حامله بشم من حاضرم اینقدر حامله بشم بیارم تا بالاخره یکیش برام بمونه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
چقدر خوب خدا رو شکر که بالاخره به آرزوش رسید  راست میگه ما زن هالوین هستیم مخصوصا وقتی پای ماد ...

ببخشید منظورم این بود ما زن‌ها قوی هستیم 

نمیدونم چرا تایپ شده هالوین هههههههه  

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
واااااای وااای الهام جان من الان رفتم به تاپیکت سر زدم از گریه به هق هق افتادم جیگرمو آتیش زدی بخدا. ...

ممنون عزیزم خیلی دلم روشن میشه وقتی اینطوری از ته دل برام دعا میکنین قربونت برم ببخش که ناراحتت کردم عزیزم

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
الهام جان، تو قلب خیلی مهربونی داری،  ان شااله  که زودی خبر بارداری سالم و بعدش زایمان سلا ...

از ته ته دلم برات دعا میکنم که دوتا بچه ی قد ونیم قد صحیح و سالم وشیطون داشته باشی اونوقت بیای همین جا بگی وای خدا کلافم کردن کل خونه رو ریختن به هم.....بخدا شیطونی بچه به دنیاااااااا میارزه بعضی مامانا از دست شیطونی های بچشون کلافه میشن ولی نمیدونن که همین شیطونیا بزرگترین نعمتیه که خدا میتونه به یه نفر بده آدم تا وقتی یه چیزیو داره قدرشو نمیدونه وقتی از دستش میده اونوقت تازه به خودش میاد.....مثل من که بعضی وقتا بچم انقد شیطونی میکرد که کلافه میشدم همش میگفتم اگه یه ساعت بخوابه به کارام میرسم ولی الان میگم کاش بود و فقط منو اذیت میکرد چقد این اذیت کردنا شیرین بودنو من نمیدونستم خدایا

مرسی عزیز دلم دیگه برام داشتن بچه یک آرزوی محال و دست نیافتنی شده .  یک پیرزن همسایه داریم نود ...

نه توروخدا اینجوری نگو امیدتو از دست نده من مطمئنم تو مامان میشی

نه نمیشه خیلی زرنگه شوهرم  هیچوقت با قرص یا کاندوم جلوگیری نداشتیم  همیشه خودش طبیعی جلو ...

نمیدونم واقعا چی بگم ولی کاش بتونی یجوری راضیش کنی

بچه ها ببخشید اینجوری میگم الان ۳ ماه و ده روزه عمل شدم از امروز ترشحاتم یکم رگه خونی داشت و بعدش یکم مثل لک اومد یعنی میخام پریود بشم ؟ بعد اومد یه دارو گیاهی خیلی قوی داشتم دم کردم دیگه بعد اون انگار بدتر قطع شد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......