2777
2789
اون واقعا شعورش نمیرسه  اصلا اصلا استوری اشو چک نکن... وای من روزهای بعد بچم باور کن اکثر مخاط ...

عمدا اینکارو میکنه منو اذیت کنه تو گروه خانوادگی هم هست ی سره پیام میزاره من اگه عکس العمل نشون بدم میگه حسادته به حدا حسادت نیست دلم میشکنه عمدا ناراحتم میکنه 😔😔😔براهمین هیچ عکس العمل نشون نمیدم ولی خودم غصه میخورم از عقده ای بازیاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بجای پسرم میخواستم حداقل فرصت داشته باشم تلاشمو بکنم برا تعیین جنسیت اگه نمیشدبازم تلاشمو کرده بو ...

عزیزم تو رو خدا دیگه نگو فردا روز که ببینیش بخاطر این حرفها ناراحت میشی ....حالا شایدم پسره   .هیچ چیز صد درصد نیست گلم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من بچه شیش ماهه داخل شکمم روازدست دادم خیلی غصه خوردم ولی خداروشکرهفت ماه بعدش باردارشدم خداروشکر

خداروشکر چند وقت اقدام بودی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عمدا اینکارو میکنه منو اذیت کنه تو گروه خانوادگی هم هست ی سره پیام میزاره من اگه عکس العمل نشون بدم ...

برا چی موندی تو گروه لفت بده منم این کارو کردم راحت شدم ارتباطم  خیلی خیلی کم کردم همه هم میگن ولی من آرامش گرفتم 

اصلا رابطه مجازیو کامل با هرکس باعث ازارت میشه قطع کن .رفت و امدتو هم کم کم .....ببخشید ادان میگه من برم   برا همگی دعا میکنم 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اون واقعا شعورش نمیرسه  اصلا اصلا استوری اشو چک نکن... وای من روزهای بعد بچم باور کن اکثر مخاط ...

نه عزیزم مثل خواهرشوهرمن شعورشون نمیرسه وگرنه مابودیم اصلااینکارونمیکردیم 

عمدا اینکارو میکنه منو اذیت کنه تو گروه خانوادگی هم هست ی سره پیام میزاره من اگه عکس العمل نشون بدم ...

عزیزم من ازروزی که این اتفاق برام افتاده هرکی باعث اذیتم روکنارگذاشتم رابطموکامل قطع کردم راحتم شدم ازهمه ببربه خودت فکرکن 

من خیییلی ایمان داشتم خیلی باور داشتم هرکس دلمو شکست خدا جواب میده باورم نمیشد خدا هم دلمو بشکنه من ...

من جای توبودم دخترم دخترم میذاشتم اون نمیدونه که دخترچه نعمتی هم زبون همدل مادر دلسوز توهم بزار

گاهی آدم ها باید دیدشون رو از کارهایی که بقیه مقابلشان انجام میدند، تغییر بدند و مثبت فکر کنند تا اذیت نشوند.

من دو روز بعد کورتاژ، واسه یه کار اداری مجبور شدم برم خونه مادرشوهرم، همسرم گفته بود: اگه دوست داری میتونم بندازیمش عقب، من گفتم نه میخوام تموم کنم این کار رو.

اون روز مادر شوهرم کیک خامه ایی درست کرده بود، در حالیکه دلم غم بود و هنوز به بچه ام و ضربان قلب کوچولوش فکر میکردم و دلم نمی خواست کیک بخورم، هیچی نگفتم و اینطور فکر کردم اون میخواد دل منو شاد کنه.

بعد مدام از نوه یکساله شون و شیرین کاریهاش برام گفتند  و عکس هایی که ازش گرفته بودند رو نشون دادند. با اینکه دلم غم داشت، اما به این فکر کردم اینها سعی میکنند حواس منو پرت کنند و کمی شادم کنند و اصلا به دل نگرفتم.

چند هفته پیش هم که بچه اسم من رو یاد داده بودند، زنگ زده بودند تصویری و بچه مدام اسم منو صدا میکرد. باز هم به این فکر میکنم که اینها فقط میخوان منو شاد کنند.

اینطوری من خودم رو اذیت نمیکنم و همش مثبت فکر میکنم. البته اینبار تصمیم ندارم تا سونو ان تی به کسی چیزی بگم. فقط به خواهرم میگم، چون دلم میخواد اگه بتونه واسه زایمان بیاد پیشم، چون من واقعا تنهام

پسر بده چی😁😁😁

من همش تودعاهام میگم خدایادخترمواگه صلاح میدونی برگردون صلاحم باشه میده نباشم که فقط واسم یه خاطره تلخ میمونه ولی من همش تودعاهام میگم دخترم میگم خدانزارداغ وسایلشولباساش مثل خودش به دلم بمونه