2777
2789
عزیزم منم ۳ تا از دست دادم میفهمم منم دلم پسرم میخاد دلم میخاد حسرت آرسامم و وسایلاش رو دلم نمونه مث ...

بخدا ناشکری نمیکنم دختراولم ک دنیااومد خیییلی خوشحال شدم ولی دیگه این بچه دومم میشه سومی نمیخوام بیارم برنامه ریزی کرده بودم برا دوسال دیگه ک ی سری رژیموتخمک گذاری واینا رعایت کنم برا پسر ک ناخواسته باردارشدم این بچه هم ان تی وشونزده هفته گفتن پسره من خیییلی بهش دلبستم گفتم بجای صدرام وقتی آنومالی گفت دختره خیلی خورد تو ذوقم بخدا قصدم ناشکری نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا ناشکری نمیکنم دختراولم ک دنیااومد خیییلی خوشحال شدم ولی دیگه این بچه دومم میشه سومی نمیخوام بیا ...

عزیزم این هدیه خداست با جون و دل قبولش کن 

چه اشکالی داره یه بار دیگه یه پسر به امید خدا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
تو خواب بابام تکیه داده بود به دیوار و خیلی بی تفاوت یعنی ناراحت یا خوشحال نبود خیلی سرد و بی احساس ...

من خواب اینجوری ندیدم ولی نزدیک عاشورا بود ک بچم از دست دادم ماه محرم بود دنبال دسته میرفتیم داشت نوحه گهواره خالی رومیخوند ی لحظه دلم خالی شد نشستم رو زمین کلی گریه کردم یهو ب دلم افتاد اتفاق بدی میوفته چند روز بعدش بچه رو ازدست دادم

افوض امری الی اللَّه- من کارهای خود را باو واگذار مینمایم تا مرا از هر بدی مصون بدارد- ان اللَّه بصیر بالعباد- بحال بندگان بینا و آگاه است و در خصال از حضرت صادق علیه السّلام است که‏ فرموده من در شگفتم از کسی که ترس و بیم از چهار چیز دارد چگونه متوجه چهار چیز نمیشود تا آنجا که فرمود. تعجب دارم از کسی که در باره او مکر و حیله می‏شود چرا خود را در پناه این آیه قرار نمیدهد (افوض امری الی اللَّه)[2]

افوض امری الی اللَّه- من کارهای خود را باو واگذار مینمایم تا مرا از هر بدی مصون بدارد- ان اللَّه بصی ...

من خیییلی ایمان داشتم خیلی باور داشتم هرکس دلمو شکست خدا جواب میده باورم نمیشد خدا هم دلمو بشکنه من جاریم همزمان با من باردارشد یعنی دوماه بعداز من ی سره پروفایل پسرم پسرم میزاره از لج من بااینکه شرایط روحی منو میدونه 

من خواب اینجوری ندیدم ولی نزدیک عاشورا بود ک بچم از دست دادم ماه محرم بود دنبال دسته میرفتیم داشت نو ...

من یه بار نوبت بهداشت داشتم داشت کارام انجام میداد یه خانومی هم اومد بچه چند هفته اش سقط بود با بغض حرف میزد منم باردار بیشتر  بغض کرد خادومه صداش کرد گفت عزیرم خداروشکر کن سقط شد چون مشکل داشت اگه به دنیا میومد و کلی مشکل دردت بیشتر    یه بار دیگه هم رفتم لیست نوزادهای های فوت شده را میخاستن دلم هری ریخت 

😔😔😔😔

😔😔😔😔باردارم دختره اینم 

خداحفظش کنه برات میدونم هرکی هرچی نداره همونومیخادولی بدون حکمت خدااین بوده شایداگه بدنیامیومدمریض بودشایدبعداپسرخلفی نبود عزیزم همسایه مامانم ۵تادختراورد پشت سرهم شوهرش پسرمیخواست بادامادونوه حامله شدپسرازخجالت همسایه هارفتن خونه باغشون زایمان کردبرگشت حالاروزی هزارباراین پدرومادرمیگن کاشکی توهم دختربودی حالامیگن نبایدبزورمیخواستیم نگم برات کاری نیست این پسرنکنه وخفت وخواری براپدرومادرش  خداروشکرکن حکمتشومنوتونمیدونیم من حالاکه دخترم رفته میگم خدابده دختربده هرچندتادادی بده همشم دختر 

من خیییلی ایمان داشتم خیلی باور داشتم هرکس دلمو شکست خدا جواب میده باورم نمیشد خدا هم دلمو بشکنه من ...

اون واقعا شعورش نمیرسه  اصلا اصلا استوری اشو چک نکن...

وای من روزهای بعد بچم باور کن اکثر مخاطبینم جز خونواده  خودم عکس نی نی یا خودشون یا فامیلشون  میزاشتن 

واقعا یا نمیتونن درک کنن یا عقلشون نمیرسه یه سری هم از عمد میزارن 

خداحفظش کنه برات میدونم هرکی هرچی نداره همونومیخادولی بدون حکمت خدااین بوده شایداگه بدنیامیومدمریض ب ...

پسر بده چی😁😁😁

خداحفظش کنه برات میدونم هرکی هرچی نداره همونومیخادولی بدون حکمت خدااین بوده شایداگه بدنیامیومدمریض ب ...

من بجای پسرم میخواستم حداقل فرصت داشته باشم تلاشمو بکنم برا تعیین جنسیت اگه نمیشدبازم تلاشمو کرده بودم دلم ازاین سوخت خدابهم مهلت نداد حتی شانسمو امتحان کنم ن اینکه با یه بچه دونیم ساله ناخواسته بارداربشم