2777
2789
انشا...هرچی خیرهمون بشه حکمتشوکه نمیدونیم چیه  ناامیدمشوعزیزم

نه عزیزم خواستش هر چی باشه همونه، فقط دعا کنید بارداری شیمیایی باشه ، خارج رحمی نباشه خیلی میترسم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من پسرم خیلی بیمار بود خیلی زیاد و اگه زنده می موند زندگیش سراسر رنج بود قبول بچه بیمار واسه من که خ ...

آخه من دخترام شدن دوتا شما یکی داری امید داری بعدیت پسر بشه وبچت برگرده براهمین اینو میگی من دیگه شانس بچه اوردن ندارم خوب درکم کن شرایطم با شما فرق داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خواستش هر چی باشه همونه، فقط دعا کنید بارداری شیمیایی باشه ، خارج رحمی نباشه خیلی میترسم

خداحواسش بهمون هست انشا...هیچ مشکلی نباشه تادون بالایی وداری ازچیزی نترس بعدهرسختی آسونی است

« شده آيا که غمی ریشه به جانت بزند ؟
گره در روح و روانت به جهانت بزند ؟ »

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

شد

ه دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک😭😢😢😢

من به این چاره دچارم هرشب😔😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
آخه من دخترام شدن دوتا شما یکی داری امید داری بعدیت پسر بشه وبچت برگرده براهمین اینو میگی من دیگه شا ...

انشالله یه پسرم خدا بهت بده چرا میگی دیگه نمیتونی عزیرم 

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

.

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

باران جان چه خبر آزمایش نداری تست نزدی؟؟

باران جان چه خبر آزمایش نداری تست نزدی؟؟

الان که زوده، تازه روز ۱۸ هستم. البته فقط یه شب اقدام داشتم🙈

من هیچ علائمی ندارم. 🙈 دفعه قبلی کلی علایم داشتم، درد و بزرگ شدن سینه، خستگی و خواب آلودگی، دردهای شبیه پریود، نفخ ، و هر روز عصر حالم بد بود، این علایم همه رو از هفته سوم داشتم، حتی یادمه روز لانه گزینی به شدت لرز کرده بودم و بدنم یخ کرده بود.

این ماه هیچ علائمی ندارم. البته منتظر هم نیستم، هر وقت خود خدا صلاح میدونه، فقط سالم و صالح بده. 🙏🙏

خداحواسش بهمون هست انشا...هیچ مشکلی نباشه تادون بالایی وداری ازچیزی نترس بعدهرسختی آسونی است

نه گلم قسمت ماهم این بوده دیگه توکل بخدا، راضیم به رضاش

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
کاملا حق داری😔😔😔 منم آرامش ندارم.. حتی ی لحظه ازم جدا نمیشه این غم و ناراحتی..حامله بودم  نی ...

عزیزم کامل درکت میکنم منم دوسال پیش توهمون مرکزی ک رفتم سونو تشخیص جنسیت و گفت پسره باکلی شوق وذوق اومدم بیرون به شوهرم گفتم.بعدشم همیشه میرفتم اونجا براسونوهاوازمایشاتم.الانم بعد دوسال ک ازاونجا رد میشم قلبم میگیره.این دردا فراموش شدنی نیست.ان شااله بزودی جاش براتون پرمیشه

الان که زوده، تازه روز ۱۸ هستم. البته فقط یه شب اقدام داشتم🙈 من هیچ علائمی ندارم. 🙈 دفعه قبلی ...

باران جان من چندروزببخشیدایروزیبوستم یروزنه لگن وکمرمم دردمیکنه پاهامم همینطور دل پیچه هم گاهی دارم  شمایابچه هااین علائم وداشتیدموقع بارداری؟موندم چمه هردم ازاین باغ بری میرسد