2777
2789
خدا نکنه از دست بدین چرا هر روز بی بی چک میزنین؟

اخه دو روز پیش یعنی سه روز بعد تاخیر از دادم بتام ۵۸ بود اینقدر استرس دارم رفتم چندتا بی بی گرفتم میزنم هر روز م رنگ میشه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه از دست بدین چرا هر روز بی بی چک میزنین؟

گفتم یک هفته بگذره بعد دوباره برم از بدم شاید زود رفتم ولی دلم طاقت نمیاره بی بی میزنم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
اخه دو روز پیش یعنی سه روز بعد تاخیر از دادم بتام ۵۸ بود اینقدر استرس دارم رفتم چندتا بی بی گرفتم می ...

خب واسه هر کی ی جوره اصلا به عدد بتا توجه نکن تورو خدا همین اولش خودتو انقد اذیت نکن

من واسه دخترم فقط بی بی زده بودم اصلا آز نرفتم

اما سر این دو تا که از دست دادم از رفته بودم جالبش اینه که سر اولیه دکتر بهم کفته بود بتات زیاده ممکنه دوقلو باشه من احمق چقد گریه کرده بودم که من دوقلو نمیخوام

بعد سر بعدیه بتام از اون یکی بیشتر بود بعدش ی دکتر دیگه بهم گفت بتات کمه ممکنه پوچ باشه چقد بهم استرس،داده بودن

اخه دو روز پیش یعنی سه روز بعد تاخیر از دادم بتام ۵۸ بود اینقدر استرس دارم رفتم چندتا بی بی گرفتم می ...

خب همون استرست باعث میشه ازدستش بدی وبدترکه اصلانزارفقط برودکتر سریع

خیلی جالبه چقدر آمار سقط و مرگ جنینی نوزادان پسر بالاتره.دوست صمیمیم پرستاره.و بارداریش با من بود از ...

کلا خانما بخاطر کروموزوم هاشون برخلاف تصور عمومی قویتر و سلامتتر هستن xxو جنس مذکر بخاطر اون یدونه کروموزوم آخر که شکسته است نصفه است xy بیشتر در معرض بیماری ها هستن دراصل ژن مونث ژن قوی هست در برابر درد و بیماری ژن مذکر فقط از نظر زور و جثه قوی تره  پسر منم سی ای سیو بستری بود بین چهل پنجاه تا بچه همه پسر بودن فقط دوتا دختر بودن دکترش هم گفت بیماریش بین‌پسرها شایعتره دلتنگشم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من  باهمه وجود توسل کردم چله حق شناس خوندم خیلی چله ها وذکرای سنگین ولی پسرم برنگشت دومین دختر ...

من پسرم خیلی بیمار بود خیلی زیاد و اگه زنده می موند زندگیش سراسر رنج بود قبول بچه بیمار واسه من که خیلی ایده آل گرام سخت بود اما نمیتونستیم ازش دل بکنیم مخصوصا همسرم میگفت هرطور که باشه باید بمونه برخلاف نظر پزشکا که میگفتن صلاحتون در اینه که بچه از دنیا بره. روز آخری که تو ای سی یو دیدمش وضعیتش خیلی بد بود به شوهرم گفتم بیا ازش دل بکنیم که پسرمون از درد نجات پیدا کنه و اونجا بود که گفتم خدایا راضیم به رضای تو فقط بچه من درد نکشه اما امانت دست خودت دوباره بهم سالم برگردونش یه اطمینان قلبی داشتم دوباره بهم بر میگرده و سرخاکش همش میگفتم اگه منو بخشیدی دوباره برگرد پیشم اما برنگشت و خدا بهم یه دختر داد اولش برام سخت بود حتی گریه کردم گفتم بچم منو دوس نداشت که برنگشت پیشم اما بعدش گفتم دل دخترم میشکنه همینکه خداوند ایندفعه بهم بچه سالم داده شکر میکنم میتونست اصلا دیگه بهم بچه نده یا دوباره بچم بیمار باشه شاید صلاح من در داشتن دختر باشه و این دختر تو اینده تو دنیا ادم تاثیر گذاری بشه پسرمم همیشه تو قلبمه اسمشم تو شناسنام به یادگار تا همیشه هست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بچه اولت بودالان بارداری درسته؟

بله 

من پسرم خیلی بیمار بود خیلی زیاد و اگه زنده می موند زندگیش سراسر رنج بود قبول بچه بیمار واسه من که خ ...

خدادخترتوبرات حفظ کنه اره سخته منم ازخداخواستم دخترموبرگردونه داغش تاابدنمونه چون هیچ چیزی ازش ندارم نه قبری نه نشونی فقط یه عکس سونو توهفته ۱۲ هرکی پیش خداعزیزتربیشتروسختترامتحانش میکنه