2777
2789
ناراحت شدم، فرشته کوچولوت عمرش سه ماه به دنیا بود. خدا پسرت رو برات صحیح و سالم نگه داره و عمرش ...

آره دخترم...  

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم... انشاا. به حق این شب عزیز خدا نظر لطفش رو به هممون بندازه و بهمون آرامش بده 

من تا حالا نرفتم پیش پسرم انشالله وقتی باردارشدم میرم براش کادو هم میخرم میزارم رو سنگش تا هر بچه ای دید برداره.عزیزدلم الان پیش خداس بد جایی نیس دست بد کسی نیس ناراحتش باشم یکی از فرشته های بهشته.حتما خدا منو لایق دونسته که از منم یه فرشته توبهشت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مری نمیدونی امروزچی کشیدم من نفسای اخرمه خودمم میفهمم جونی توبدنم نیست امروززانوزدم دادمیزدم امام حس ...

میفهمم قربون دلت بشم ..من که خیلی سعی میکنم قوی باشم.تا پیامتو خوندم رفتی بهشت زهرا همش دارم گریه می کنم چون میدونم بچه هامون نزدیک همدیگه هستن..میفهمم منم برم بهشت زهرا میدونم خیلی گریه میکنم.ولی افرین خواهر خوبم که ناشکری نمیکنی کفر نمیگی..خیلی در طول روز استغفار کن و شکرگزاری کن بعدش نام امام حسینو ببر.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ببخشیداذیتتون میکنم نمیدونیدچی تودلمه جهنم امروزدوقدمی بچم بودم ولی فقط زمین وچنگ میزدم 

مهرا جان، تاپیک بقیه دوستان رو بخون. غم خیلی از دوستان اینجا سنگین تر از ماست.

ببین تو فقط داری خودت و همسرت رو با این کارت اذیت میکنی. 

داستان شازده کوچولو رو خوندی؟ فرزندش سه ماه عمرش به دنیا بود.

ببین قلبت شکسته، درکت میکنم و همینطور بچه های دیگه ماری، هدانا، النا و .... همه و همه درکت میکنند اما ما حکمت خدا رو نمیدونیم، واقعا این اتفاق حکمتی داشته که ما از درکش عاجزیم.

میفهمم قربون دلت بشم ..من که خیلی سعی میکنم قوی باشم.تا پیامتو خوندم رفتی بهشت زهرا همش دارم گریه می ...

خدانکنه عزیزدلم بخدابوی بچموحس میکردم نشستم دست میکشیدم روزمین اره راضیم به رضای خودش ناشکری نمیکنم دیگه فقط میگم بهم صبربده دل بی قرارموآروم کن همین شوهرم امیدواراین ماه باردارباشم ولی هیچی به هیچی

مری نمیدونی امروزچی کشیدم من نفسای اخرمه خودمم میفهمم جونی توبدنم نیست امروززانوزدم دادمیزدم امام حس ...

عزیزم نه تو نفسای آخرته و نه هم بچه ت زیر خروار ها خاکه، اون الان جاییه که تو حتی فکرشم نمیتونی بکنی،وقتی یه لباسی برات کهنه میشه میندازیش دور دیگه بهش فکر میکنی؟جسم اون بچه هم همینه، روحش توی یه آرامش و قشنگی مطلقه و اصلا خدا نمیذاره به جسمش فکر کنه... ولی تو الان میخوای خودتو اذیت کنی فکر میکنی بچه با جسمشه

از اون مهم تر بچه های کوچولو فقط مامانشونه که خوب می شناسنش... فقط با صدا و بوی مادرشون آروم می گیرن،تصور کن بچه از خدا تو رو بخواد و تو رو توی این حال ببینه نمی ترسه؟ مادری رو در حق بچه ت تموم کن و قوی باش بذار اون فرشته هم شاد بشه و ازت آرامش بگیره

نه تواقدامم دوماه تخمکم ازادنمیشدباردارنشدم این ماه ازادشده بود 

خدا رو شکر انشاالله ک روز ب روز بهتر میشی و میای خبر بارداریتو اینجا میدی ،،، من ک حالا حالا اقدام نمیکنم ولی از خدا میخوام بتا تیتر همه تونو ببینم 🙇

خدایا شکرت❤