2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم این روزاحال خوبی ندارم خداکمکم کنه

ایشا... کمکت میکنه

تو رو خدا انقده بی قراری نکن داری خودتو داغون میکنی😢😢😢😢

یکی از اشناهای ما 18 سال بچه دار نشدن وضع مالی خوبی هم نداشتن بعد 18 سال ماشینشونو فروخته بودن ای وی اف کردن بچه 8 ماهه بدنیا اومد فوت شد😢😢

اما چند ماه بعد طبیعی باردار شد ی دختر به دنیا آورد چند ماه بعدشم دوباره باردار شد ی دختر دیگه

الان دوتا بچه داره

کسایی بودن که هیچ وقت فکر نمیکردن دیگه بچه دار شن فکرشو بکن 18 سال....... خیلی سخته هاااااا

پس تو رو خدا ناامید نباش ایشا.... روزای خوب تو هم میرسه برو بیرون سعی کن با ترسات روبرو بشی میدونم سخته من خودمم اولش همینطور بودم باردار یا بچه میدیدم داغون میشدم زار میزدم اما هرجی بگذره بهتر میشی انشا....

ایشا... کمکت میکنه تو رو خدا انقده بی قراری نکن داری خودتو داغون میکنی😢😢😢😢 یکی از اشناهای ما 1 ...

سه ماه گذشته ولی خیلی بی قرارشم خداکمکم کنه الان دارم میرم پیشش ازخداخواستم پیشش بمونم ازته دلمم خواستم 

الناز سابق برای خانم دعا کن انشالله بچش بمونه..

تورخدا هر وقت زن باردار یا نوزاد میبینین اه نکشین فقط وفقط دعای سلامتی و طول عمر کنید براشون

هیچکس اندازه من اطراف نی نی به دنیا نیومد. یا یکی هم سن بچم بخدا رو خاکسپاری  بچم فقط براش دعا کردم

هر مادر باردار یا نی نی می بینم براشون دعا میکنم 

ما که میدونیم داغ بچه چقدر سخته پس دعا کنیم کسی مبتلاش نشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
قبربچموپیداکردم شوهرم الان میخادببرتم سه ماه آرزوش وداشتم

خداروشکر عزیزم مزار دخترتو درست کن سنگ بزار برو پیشش شمع روشن کن براش بشین خوب باش درد دل کن آروم میشی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
الناز سابق برای خانم دعا کن انشالله بچش بمونه.. تورخدا هر وقت زن باردار یا نوزاد میبینین اه نکشین ف ...

آره واقعاااا اون موقع ک آه کشیدم حالم بد بود ولی الان از ته ته قلبم از خدا میخوام هیچکس داغ بچشو نبینه،،،،😔😔😔😔

خدایا شکرت❤
بچها ما تو یه گروه قانون جذبیم ،گروهمون تو واتساپه خیلی ویسههای خوبی میزارن مدیر گروه هممونم بچهای ن ...

تو این سایتم هس گروه جذب واسه بارداری ممن اونسری با جذب باردار شدم همون ماه ک عضو شدم

خدایا شکرت❤

مریم جان من زیارت عاشورا با علقمه را شروع کردم...شما بعد زیارت عاشورا دورکعت نماز زو میخونی من قبلش خوندم بعدش هم خوندم    راستی دیگه خجالت میکشم بپرسم اسم اون  سوره ها را .از امشب میخام شروع کنم ..همون سوره ها که گفتی ۷ مرتبه اسکرین گرفتم گمش کردم  .🙏🙆🙆🙆😅

نه پیدانکردم هیچوقتم نمیکنم جنینارودسته جمعی یه جاخاک میکنن دیریازودمیرم پیشش دعام کنیدزودتربرم

مگه نرفتی عزیزم .صبر داسته باش میری...

نه پیدانکردم هیچوقتم نمیکنم جنینارودسته جمعی یه جاخاک میکنن دیریازودمیرم پیشش دعام کنیدزودتربرم

ای بابا 😔 اخه چرااااا ؟؟؟ فکر دل پدر و مادر هارو نمیکنن ؟؟البته دست خودتونم بود اگه نمیدادید ب بیمارستان الان هم جاشو میدونستی هم اینکه اینطوری دلتنگ نبودی عزیزم . دور از جونت ب اینکه بری پیشش دیگه فکرم نکن و با دعای منو بقیه این اتفاق نمیوفته فداتشم .

تو زن قوی هستی پس بشین و ب اینده فکر کن تا بهترین تصمیم ها و اتفاق هارو رقم بزنی .. همین قشنگم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲