2777
2789
من رفتم سونو سلامت دیدیم ابی دور بچه نیست کار از کار گزشته بود خییلی کارا کردیم زود سقط نکردیم خودم ...

یعنی آبریزشو خودت حس نکردی ؟ مال من همینجورر آب میرفت ازم ،، منم مثل شما دست نگه داشتم چند وقت بستری شدم و سرم بهم زدن ولی چون پاره بود ازم آب میرف.. ای افم ۳ بود دهانه رحمم بسته بود ،،،اوووف انشاالله بعدی عزیزم

خدایا شکرت❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی آبریزشو خودت حس نکردی ؟ مال من همینجورر آب میرفت ازم ،، منم مثل شما دست نگه داشتم چند وقت بستری ...

نه حس کردم خیس شدم رفتم دسشویی چک کردم هیچی دو باره فرداش ولی من بچم ۱۶ هفته اینجور شد.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
مری منم تاهرشب زیارت عاشورارومیخونم علقمه رونخوندم درسته؟یاازالان به بعدبخونم؟

از الان به بعد بخون اشکال نداره.اول دو رکعت نماز بخون تقدیم به روح مطهر سید الشهدا امام حسین بعد زیارت عاشورا و بعد دعای علقمه.حتما خدا حاجتتو میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
😢😢😢😢😢😭😭😭گریم گرفت

من که خودم خیلی گریه کردم امروز با زیارت عاشورا از همیشه بیشتر گریه کردم فهمیدم که منو دیدن و خدا میدونه تو گریه هام همتونو دعا کردم

آزمایش چی ؟ نمونه جفت ؟

ازمایش خودت یا بچه .من بچرو نبردم ولی خودم همشو انجام دادم دکترم گفت نمیخواسته از همون عفونته .شما چند هفته بودی؟

من که خودم خیلی گریه کردم امروز با زیارت عاشورا از همیشه بیشتر گریه کردم فهمیدم که منو دیدن و خدا می ...

الهی .عزیزم انشالله زودتر مامان یه نینی سالم و صالح شی.

ازمایش خودت یا بچه .من بچرو نبردم ولی خودم همشو انجام دادم دکترم گفت نمیخواسته از همون عفونته .شما چ ...

متوجه نمیشم آزمایش چیو میگی، نه آزماش ندادم، فقط بچه ک دنیا اومد نمونه جفتمو فرستادن پاتووولژی،، من ۲۵ هفته بودم

خدایا شکرت❤
من چله زیارت ععاشورام ناقص شد امشب میخام شروع  کنم با علقمه  مریم جان زیارت با چه روشی میخ ...

ببین صد مرتبه لعن رو نمیگم به جاش فقط میگم:صد مرتبه و ازش رد میشم.صد مرتبه سلام باید بگم که فقط سه مرتبه میگم وقت نمیکنم.همین

خاهریا برا منم دعا کنید

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.