2777
2789
کلرودیازپوکساید ۵خیلی ضعیف ضداضطراب واسترس تواقدامم مشکل نداره رومن خیلی اثرکرده خب اشتباه میکنی آرا ...

داروخونه میده همینجوری یا باید دکتر بنویسه ?

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

دوستان من هفته ۶ سونو دادم ضربان قلب وعلایم حیاتی نراشت ولی بقیه موارد نرمال بود امروز لکه بینی داشتم وبعدش خونریزی وزیر دلم تیرمیکشه و دردای مثل پریودی دارم

ممکنه سقط بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من هفته ۶ سونو دادم ضربان قلب وعلایم حیاتی نراشت ولی بقیه موارد نرمال بود امروز لکه بینی داشت ...

عزیزم هر چه زودتر میرفتی سونو یا شیافی جیزی استفاده میکردی انشالله ک خیره 

عزیزم هر چه زودتر میرفتی سونو یا شیافی جیزی استفاده میکردی انشالله ک خیره 

برای سونو نوبت گرفتم روز س شنبش خالی بود

ترسیدم سرخود چیزی مصرق کنم 

ته دلم خالی شده 

ممکنه بمونه 😞

برای سونو نوبت گرفتم روز س شنبش خالی بود ترسیدم سرخود چیزی مصرق کنم  ته دلم خالی شده  م ...

خونریزیت چطوری بود ؟ خب برو بیمارستان سونو شو هر جی خیره عزیزم هر خونریزی به معنا سقط نیست ولی شیاف بزاری جلوش میگیره و جای جنین سفت میکنه ولی شایدم خدای نکرده پوچ بوده ک هیچی تو سونو ندیدن ک خونریزی کرده البته احتماله 

یکبار از زنی موفق خواستم تا راز خود را با من در میان بگذارد ! لبخندی زد و گفت :

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم . دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم ، دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم . دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم، سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم . دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند.

آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای :

اهدافم

رویاهایم

ایده هایم و

سرنوشتم

روزی که جنگ های کوچک را متوقف کردم ، روزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد . هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد . نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم...

https://t.me/joinchat/AAAAADwPlA7temRjw : https://t.me/joinchat/AAAAADwPlA7m3t0ktemRjw

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خونریزیت چطوری بود ؟ خب برو بیمارستان سونو شو هر جی خیره عزیزم هر خونریزی به معنا سقط نیست ولی شیاف ...

ن پل فتال نرمال بود 

خونریزی دارم اما خارج نمیشه هروقت دسمال میزارم خون میبینم وحالت خون پریودی داره

مریم جان پسرم نزدیک چهار کیلو بود..قدشم ۵۲

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ن پل فتال نرمال بود  خونریزی دارم اما خارج نمیشه هروقت دسمال میزارم خون میبینم وحالت خون پریود ...

پس سریع برو ک بهت دارو بده سقط نیست عزیزم.نگران نباش

ن پل فتال نرمال بود  خونریزی دارم اما خارج نمیشه هروقت دسمال میزارم خون میبینم وحالت خون پریود ...

عزیزم  برو بیمارستان...من رو پسرم چهار سال پیش خون دیدم سریع رفتم بیمارستان ارجاع داد متخصص برام شیاف نوشت 

الهی بگردم تپلی بوده 

اره😔الهی بمیرم براش