2777
2789
اخه میدونی الان ک شده ۳ تا دردم شده دیگه براشون جا برا حرف مفت زدن یکی نیست ک ، از خدادمیخام به جبرا ...

عزیزم شک نکن که خدا نتیجه صبرت رو میده وجواب اوناهم بسپار به خدا .تمرکزت روی خواسته ی خودت ازخدا باشه اصلا به اینکه جواب بقیه رو بدی با بچه دارشدنت ثانیه ای فکرنکن اینابهت انرژی منفی میده خودت رو رهاکن از حرفاشون ومطمئن باش خدا خودش خوب میدونه صلاح بندش چیه بسپاربه خودش خیلی آرامش میگیری .یکی ازهمکاری من طفلکی بچه یه روزقبل سزارینش بچش مدفوع کرد ومرده به دنیا اومد یکی هم پنج ماهگی مجبور به سقط شد خیلی خیلی ادیت شده بود ولی بعدش خدا بهش یه دختر داده اونقدر قشنگ سفید قدبلند وباهوش ماشالله کیف میکنی بهش نگاه میکنی خیلی هم اجتماعیه .هرچیزی حکمتی داره .باید باهمه ی وجود به خدا توکل کنیم .یه چیز دیگه هم بگم اونقدرابن رو من تاثیرگذاشته که حدنداره شوهر مریم میرزاخانی ریاضیدان ازش نقل کرده که وقتی فهمیده سرطان داره گفته من وقتی خدابهم هوش واستعداد داد و توی خانواده ی خوب بزرگ شدم وامکانات برام فراهم بود نپرسیدم چرا من حالاهم نمیپرسم چرامن باید سرطان بگیرم اوج ایمان وپذیرش مقدرات خدا یعنی همین ازنظر من .ماهم خدا خیلی نعمتها داده بهمون وفرزندمونم گرفته یانداده بهمون ،اینجاهم نباید بپرسیم چرا باید صبرکنیم وبسپاریم به خودش .

شادزی 
عزیزم شک نکن که خدا نتیجه صبرت رو میده وجواب اوناهم بسپار به خدا .تمرکزت روی خواسته ی خودت ازخدا باش ...

ممنونم دوست عزیزم اگه این حرفت و دلداری ها نبود من میدونم تا حالا به کجاها رسیده بودم درست میگی من بی طاقت شدم من کم اوردم وگرنه خدا هواسش هیت الان ک دارم مینویسم فقط صبر میاد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم دوست عزیزم اگه این حرفت و دلداری ها نبود من میدونم تا حالا به کجاها رسیده بودم درست میگی من ب ...

فدات عزیزم مراقب خودت باش .یه چیز دیگه هم بگم برم ورزش رو جدی دنبال کن خیلی خیلی موثره به من خیلیییی کمک کرد که افسردگیم بهتربشه فضای اطرافت روشادکن یه کارهنری بکن هرچی من خوندم که خلق کردن یه اثرهنری به خانمایی که فرزند ازدست دادن وسقط کردن خیلی کمک میکنه یه جوری اون حس زایش رو تسکین میده بعدم خیلی کمک میکنه به چیزای ناراحت کننده کمترفکرکنی .امیدوارم خدادامنت رو سبزکنه و بیای بهمون مژده بدی و ذوق کنیم برات 🌹❤❤

شادزی 
فدات عزیزم مراقب خودت باش .یه چیز دیگه هم بگم برم ورزش رو جدی دنبال کن خیلی خیلی موثره به من خیلیییی ...

ممنونم عزیزم ازت لطف کردی دوست خوبم انشالله سال دیگه همین موقع از بچه هامون برا هم بگیم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
انقدر ک روحم خستس انققدر ک جسمی نابودم شوهرمم کارش جوری نیست ک یه مرحصی بگیره بریم یه جایی خیلی خستم ...

میدونم عزیزم من الان انگاراین سه ماه سی سال گذشته ولی تقدیرماهم اینطوربوده انگارخوشی به مانیومده

ممنونم دوست عزیزم اگه این حرفت و دلداری ها نبود من میدونم تا حالا به کجاها رسیده بودم درست میگی من ب ...

من خیلی به صبراعتقاددارم مطمئن باش صبرمیاددرست میشه حامله میشی بچتوبغل میگیری فقط دلت تنگ میشه مثل من ذکربگومن کلی مریمو دعامیکنم اون گفت ذکربگوواقعاتاثیرداره اروم میشی خداجواب صبرتوبخوبی میده 

من هم هر روز خدا رو شکر میکنم. با تمام سختی ها و مشکلاتی که الان دارم باز خدا رو شکر میکنم و همش میگم توکل به خودت. هیچ کارت بی حمکت نیست خدا.

وقتی مادرم رفت،به معنای واقعی قلبم شکست، خیلی تنها شدم و مدام میگفتم خدایا حکمتت چی بود که اینطور ما رو تنها کردی، هر چند الان اصلا فکر نمیکنم مادرم رفته، همش فکر میکنم ازش دورم. هر وقت هم دلم میخواد باهاش حرف میزنم.

وقتی بچه ام سقط شد باز هم دلم شکست، فقط گفتم خدایا حتما حکمتی بوده که من نمیتونم بفهمم باز هم شکرت.

هر چند الان که سه ماه گذشته، حس میکنم رفتن فرشته ام به نفع من بوده😔

ماری جان یه سوال، شما گفتید وسط ماه قمری اقدام خوب نیست؟ یعنی امشب خوب نیست؟ نمیشه به ماه شمسی یا ...

باران جان البته فوضولیه ولی من شنیدم قمردرعقرب نباشه مشکلی نیست