2777
2789
چند روز مونده به زایمان رفتم سنو گفت ابریزش نداشتی گفتم نه دیگه چیزی نگفت ..اره خداروشکر سالمه فقط پ ...

عزیز دلم چقدر سختی کشیدی..و اینهمه صبوری هزار ماشالله.امیدوارم روزهای خوبت برسه.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بچه ها انقدر ناراحتم ک دلم میخاد همین الان بمیرم من خونمون طبقه ۲ هست و پله داره داشتم به یکی میگفتم ...

عجب ادم عوضی و بی شعور و نفهمیه!!!ببخشید خیلی عصبانی شدم.چقدر مردم بی رحم و بدجنس شدن!!!!بعدم میخوایم روز به روز اوضاع مملکتمون بهتر بشه با اینهمه بدجنسی و بدطینتی قراره به کجا برسیم...ولی بدون خدا به خاطر اینکه دلتو الان شکوند ، بهت ثابت میکنه که هواتو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها انقدر ناراحتم ک دلم میخاد همین الان بمیرم من خونمون طبقه ۲ هست و پله داره داشتم به یکی میگفتم ...

تو چرا بمیری عزیزم؟؟؟!!!!اون تاوان این حرفشو پس میده فقط نفرینش اصلا نکن که به خودت برمیگرده. نمیدونم چقدر به کارما اعتقاد داری ولی بدون این کائنات انقدر می چرخه تا یه روزی تو موقعیتی قرارش بده که زجر میشه و بشکنه و قلبش به درد بیاد اون موقع تو رو یادش میاد در حالیکه اون موقع تو غرق شادی هستی و اصلا مزخرفات اون آدمو یادت نمیاد ..ولی این دنیا با نظم و حساب و کتابه و آدما رو به موقعش تنبیه میکنه.فقط ببخشش نزار روح خودت اسیر بشه..اونم به موقعش درس میگیره

آرسام جان بمیرم برای دلت منم هرلحظه اشکم میاددادمیزنم دخترم یه ربع پیش یهویادش افتادم یادعکس سونوش یهوزدم زیرگریه منم روزی هزاربارمیگم خدا مرگم بده فردارونبینم ازخونه بیرون برم بااشکم برمیگردم دیگه نمیرم دیشب صدانوزادروبروییمون اومدیهوغش کردم چراخدامنونمیکشه راحت شم من خوب درکت میکنم

عجب ادم عوضی و بی شعور و نفهمیه!!!ببخشید خیلی عصبانی شدم.چقدر مردم بی رحم و بدجنس شدن!!!!بعدم میخوای ...

انقدر دلم گرفته احساس میکنم الانه قلبم بگیره بمیرم که امیدوارم همینم بشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
آرسام جان بمیرم برای دلت منم هرلحظه اشکم میاددادمیزنم دخترم یه ربع پیش یهویادش افتادم یادعکس سونوش ی ...

دلت شکسته دعا کن من بمیرم همین 

دلت شکسته دعا کن من بمیرم همین 

عزیزم این چه حرفیه به خاطر حرف یه آدم کم شعور به خودت نفرین میکنی دلت برا پدر مادرت بسوزه عزیزم بخدا من همش میگم خدایا مواطبم باش تا دل پدر مادرم نسوزه نشکنه  من کنایه های بدتر این شنیدم بخدا رفتارهای بدتر این دیدم ببین جاری من شبی که پسرم از دست دادم اومد خونم هر هر میخندید اصلا به من دست نداد حتی تسلیتم نگفت چند نفر دیدم که قشنگ مواظب بودن  دستشون به من نخوره عروس جاریم منو دید زود خودشو گم وگور کرد چون باردار  بود نزدیکم نیومد ولی من برخلاف میلم وفقط بخاطر برادر شوهرم رفتم عیادتش.....تو دلت شکست وپاداش این شکستنو میگیری شک نکن....من کلی حرفها و کنایه شنیدم دلم خیلی شکست....عزیزدلم خوب درکت میکنم ولی اصلا خوتو نفرین نکن قربونت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

امروز صبح زود رفتم سر خاک پسرم یه خانومی اومد بهم گفت عزیزم این گل بهشتیه شفیعت میشه..من همیشه از پسرم میخام برام دعا کنه...بیان از فرشته هامون بخایم برامون دعا کنه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم این چه حرفیه به خاطر حرف یه آدم کم شعور به خودت نفرین میکنی دلت برا پدر مادرت بسوزه عزیزم بخدا ...

هدانای عزیزم اینو از یه نفر نزدیک بهم شنیدم خیلی دلم شکسته مگه من دل ندارم چرا هیچ فکری نمیکنن میدونم شاید گیرم نیاد ولی چرا یجوری بهم میگن ک دلمو بشکونن میدونن ک من سر این ۳ تا نابود شدم من کسی  ندارم ک بحام حرفام بزنم بجای امیدواری قشنگ نابودم میکنن پدر ک مادرم چه گناهی کردن ک هر سری مشکلات منو ببینن چقدر ماها امتحان سختی پس میدیم هم داغ بچه و استرس و زجر قبل و بعدش حرف و کنایه کاش یکم فقط یکم مردم رحم داشتن 

خدانکنه عزیزم نکن باخودت منم هفته پیش همین شدم احساس کردم یه لحظه قلبم نزدرفتم دکترگفت حمله عصبی بهش دست داده 

هدانای عزیزم اینو از یه نفر نزدیک بهم شنیدم خیلی دلم شکسته مگه من دل ندارم چرا هیچ فکری نمیکنن میدون ...

پس جابجا بشو که بهتره عزیزم امیدوارم تو خونه جدید اتفاقای خوب برات بیفته هرکسم باعث ناراحتیت میشه رابطه تو خیلی خیلی کم کن ..

خدا نکنه عزیزم تو اول جوونی هستی خیلی راه داری خیلی روزهای خوشی منتظرت هستن..ببین عزیزم دیدی وقتی یه رمان میخونیم یه فصل ناراحت کننده و غمگین داره و قرار نیست پایان داستان هم به غم ختم بشه پس حال و روز این روزای ما هم میگذره.

فقط اینکه  پیشنهاد دوستانه میدم از این آدمای پر از نکبت و بد طینت و بخیل دوری کن بزار انرژی منفی ازت دور باشه

آرسام عزیزم جاری منم پسرشو ماه نهم از دست داد از اون خونه در اومد درست ۶ ماه بعد خدا یه پسر دیگه بهش داد ..ادمایی که باعث ناراحتیت میشن ازشون دوری کن ..من خودم رابطمو خیلی کم کردم ......