2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سونوهام غربالگری هام سل فری ،اکو قلب جنین و ..همه نرمال و خوب بود عزیزم بچم ۲۴۰۰ بود وزنش اگه ز ...

من یه نفر میشناسم کهرمثل شما بوده گفت سه تا بچش سقط شده کع دکترا ازش فهمیده بودن گفتن باید تو شش ماه بچه اش رو دنیا بیاره... که گفت الان یه دختر سالم داره

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 
اره شایدخودم نمیشم اینجورفکرمیکنم

چرا نشی فقط با استرس اقدام نکن فکرتو آزاد کن ..منتطر خبرای خوبیم گلی🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هدانا جان، نسبت فامیلی تو و همسرت چیه؟ نزدیک؟

اره دختر عمو پسر عمو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدات شم من هرلحظه فکردخترمم مگه میشه؟

عزیز دلم خودمم هر ثانیه جلو چشممه حرکاتش  گریش خندش  خصوصا درد کشیدنش  نگاهش مگه یادم میره .ولی برای اقدام باید استرس نداشته باشی..من این ماه گذشته بخاطر همین اقدام نداشتم .که خوبم شد که نداشتم وگرنه با این کبدم بدتر به سرم میومد...

عزیز دلم خودمم هر ثانیه جلو چشممه حرکاتش  گریش خندش  خصوصا درد کشیدنش  نگاهش مگه یادم ...

خیلی سخته برای توکه خیلی بدترباورت میشه اصلادلم نمیخادزنده باشم زندگی کنم همه چی برام عذاب ودردشده حتی نفس کشیدن هرشب بااین ارزومیخابم که فرداقبح ونبینم ولی بازم هیچی به هیچی میبینم

گوشت قرمز منم سخته رعایت کنم.بهش گفتم گفت پس حداقل تو هفته کمش کن و گوسفند جوون یا بره باشه.گوساله و ...

وااای مگه گوساله بده؟

ما از طعم گوسفندی خوشمون نمیاد فقط گوساله میخوریم اونم زیاد ضررش چیه؟

نخورم دیگه؟

راستش یه ایبوپروفن ۴۰۰ دو ساعت پیش خوردم، ولی اصلا تاثیر نداشته. از بعد کورتاژ، هربار با زمان پریود ...

عزیزم واسه خونریزیه

فشارت میفته احتمالا

منم همینطورم آب قند و گلاب بخور بهتر میشی

عزیزم واسه خونریزیه فشارت میفته احتمالا منم همینطورم آب قند و گلاب بخور بهتر میشی

من زیاد خونریزی ندارم. این ماه که فقط دو روز بود خیلی کم.

خودم یه کم این ماه ترسیدم که چرا اینقدر کم شده.