💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بمیرم برای دل آرسام وهداناخیلی سخته همه ماهاکه اینجاییم میفهمیم ولی دستمون به جایی بندنیست سعی ...
بمیرم برا دل هممون چقدر پر از دردیم باور کن ه اینجا نبود شما رو ندیده بودم تا حالا خودم هزار بار کشته بودم اینجا میام کم میارم نیگم ببین اونام فرشته دارن اونا جیگر گوششون زیرخاکه پسرت تنها نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم خدا بهت صبر بده و به زودی پاداش صبرت رو میده.فوق العاده ناراحت شدم و یاد خودم افتادم که شیر ...
الهیییی😔منم شیرم اومد انقدر زیاد بود ک رفتم دکتر بهم قرص داد ک کمتر شه یدونشو خوردم حالم بد شد دیگه نخوردم البته کمی تاثیر داشت ..با رعایت غذایی تقریبا 20روز طول کشید تا بند بیاد
عزیز دلم خدا بهت صبر بده و به زودی پاداش صبرت رو میده.فوق العاده ناراحت شدم و یاد خودم افتادم که شیر ...
😔😔میدونی همش عکسهاش بغل میکنم گریه میکنم پریشب ایقدر گریه کردم تب ولرز شدید گرفتم فقط اشک ریختم تا صبح
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ندادمش تیکه تیکش کنن ولی دکترآزمایشمودیدگفت غلظت خون باعث شده اکسیژن نرسه ایست قلبی کنه
غلصت خون داری مگه حجامت کن عرقکاستی هم خوبه
بخدا اگه نگم اینا رو مطمئنم دق میکنم طوری شدم ک هنینجوری نشستم کل صورتم خیسه بدون اینکه بفههم فقط ور ...
دعا کن یه بچه خدا بده کپی پسرم .....الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم برای مامان آرسام که انشالله سال دیگه نی نی ش بعلش باشع
رفتم امام زاده شهرمون همتون یادم بودین دعاتون کردم الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم برای همه مانانهای این تاپیک انشاله محرم دیگه نی نی بعل ویا باردار باشن انشالله