2777
2789
خدا نکنه ولی ۳ بار دست خالی  و دل شکسته و زجر دنیا اقسردگی شدید تنها شوهرم یه شهر دیگه خودم تنه ...

میدونم عزیزم خیلی سخته منم ازهمه بریدم بعداین اتفاق دوستاموقطع رابطه کردم خونه مامانم نمیرم همش دوسدارم توخونه تنهاباشم شوهرمم تا۶سرکارمیادمیخابه تا۸منم کلاتنهام افسرده بیرون میرم عذاب برام به خداگفتم غمی که دادی سنگین ترازوجودم بودپس اگه خودموراحت کردم برام گناه کبیره ننویس خودت کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصی همینطوری خوبم دیروزسونوحالم وبدکردامروزم رفتم برای تولدبچه داداشم کادوبخرم لباس بچه گانه دخترونه ...

عزیزم فقط زمان زمان زمان زمان میتونه این داغتو کمتر و کمتر کنه  قشنگم.میدونم چقدر سخته اما به من گوش کن ک 9 گذشته پسرم بدون هیچ مشکلی و سالم و زیبا یهو پر کشید.منم مثل تو بودم گفتم زودی میخوام باردار شم نمیتونم طاقت بیارم اما ب خودم ک اومدم دیدم میتونم بازم ب خودمون زمان بدم تا هر چ بیشتر ب خودم و همسرم برسم و امادگیمونو بالاتر ببریم با این ک زایمانمم طبیعی بود.(( ازت خواهش میکم)) فقط و فقط بخاطر خودت دست از این ارزوهای تلخ و ایات یأس بکش . مگه قبلش شاد نبودی سعی کن ب اون روزا فکر کنی زندگی ادامه داره پس عمرتو با غم ادامه نده عزیز دلم بچه ایندت مامان ناراحت و افسرده نمیخوادا ی مامان شاد دل زنده و صبور میخواد ک دورش بگرده ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
میدونم عزیزم خیلی سخته منم ازهمه بریدم بعداین اتفاق دوستاموقطع رابطه کردم خونه مامانم نمیرم همش دوسد ...

شاید بگن ولی منم دیگه تحمل ندارم من ادمم مگه چقدر توان دارم از همه خجالت میکشم  نمیدونم چجوری دردام برا کسی بگم یعنی کسی هم گوش نمیده الان انقدر داغ کردم احساس میکنم دارم جون میدم قلبم پر از درده ثانیه نیست ک فکر نکنم خیلی داغونم خیلی هبچکی نمیفهمه هیچکی فقط میگن خدا بهت میده نمیدونن من دیگه جونی ندارم توان ندارم داغ اونا رو چکار کنم مگه من ادم میشم دیگه خدا ک میده اونا هم میگیره منم دیگه نمیکشم اصلا مطمئنم ک بزودی سر این بی طاقتیام ک جونم رته روحم رفته خودمم میره راحت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
شاید بگن ولی منم دیگه تحمل ندارم من ادمم مگه چقدر توان دارم از همه خجالت میکشم  نمیدونم چجوری د ...

عزیزم‌ بچه های اینجامیفهمنت من همه دردودلم اینجاست چون هیچکس مارونمیفهمه 

عزیزم‌ بچه های اینجامیفهمنت من همه دردودلم اینجاست چون هیچکس مارونمیفهمه 

هیچکس نمیفههمه فکر میکنن ما دیگه شورش در اوردیم   ولی کسی تا سرش نیاد نمیفهمه هیچکی 

هیچکس نمیفههمه فکر میکنن ما دیگه شورش در اوردیم   ولی کسی تا سرش نیاد نمیفهمه هیچکی

خدا ب دلت صبر بده عزیز دلم . انشاله سال دیگه نی نی تو سلامت بغل میگیری قشنگم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
 خدا ب دلت صبر بده عزیز دلم . انشاله سال دیگه نی نی تو سلامت بغل میگیری قشنگم 

فدات عزیزم انشالله برا خودت مرسی از دعای قشنگت ولی دیگه انگار برام شده یه چیز نشدنی 

دقیقاهمه میگن شورشودراوردی نمیفهمن منومنم ولشون کردم هی میگن توکه ندیدیش 

دقیقا همین حرف میزنن بدبختی اینه ک این داغ خدا به کسایی داده ک خیلی احساساتی ترن و حس مادری از روز اول اومده تو وجودشون داغ بچه خیلی سخته خیلی چه اینجوری چه چند ساله بخدا کسی ک درک کرده میفهمه هیچ فرقی نداره نمیدونن حسرت به دل موندن بچه ای ک ارزوش داشتی نزدیک زایمان میره چیه 

مصی جان توبچتودیدی؟

نه عزیزم .دکتر نذاشت ببینمش گفت فشارت میوفته گذاشت کنارم حتی نمیدونم چرا دستمو نبردم سمتش ولی بعد ک دکتر رفت و میخواستن ودنشو بگیرن برگشتم و یلحظه فقط تنشو دیدم ک میخواستن بزارنش تو ترازووو😢 ک کاش اون لحظه رو هم نمیدیدم چون یادم نمیره ... ب دکترم ک رفتم پیشش گفتم چرا نذاشتی ببینمش اونم گفت چون نمیخواستم  ذهنیتی برات بمونه زود تر اروم بگیری . دقیقا همینم شد و فقط اون لحظه ای ک برگشتم و ثانیه ای دیدمش مونده تو ذهنمه

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دقیقا همین حرف میزنن بدبختی اینه ک این داغ خدا به کسایی داده ک خیلی احساساتی ترن و حس مادری از روز ا ...

عزیزم پیش خداکاری نداره تعدادی جوراب نوزادی نذرکن روزشهادت علی اصغربین نوزاداپخش کنی بگوامام حسین بچه منوبزارتودلم صحیح وسالم بهم بدش منم علی اصغرش میکنم وباخودش سال دیگه نذرموادامیکنم