💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز میری که دکتر بهت بگه چه روزی نزدیکی داشته باشی؟؟یا نزدیکی داشتی میخوای بری ببینی گرفته یا نه؟؟ ...
اره عزیزم بهم رابطه روگفت حالامیخادببینه گرفته یانه حتی براچک هزینه ای نمیگیره ولی گفت مشکلی نداری همه چی خوبه چراماه پیش باردارنشدی گفتم شایدبخاطرحال روحیم بوداخه ماه پیش تاخودکشی پیش رفتم ولی نمیدونم چرااین ماه یه آرامشی دارم هرچندخیلی داغونم ازداغش
خیلی یادتم و دعات میکنم ولی چون بهم ثابت شده فقط باید به خود خدا سپرد ازش میخوام هر وقت که صلاحت هست باردار بشی و دلت شاد بشه. من که دیگه باردار شدن انقدر واسم مهم نیست،بارداری به سرانجام برسه و اینکه بچمو بغل بگیرم و زحمات نه ماهم از بین نره،واسم مهمه😞😞😞😞
انشا...همین طورصحیح وسالم بغلش کنی ولی میدونی چون من بچه ندارم وتنهام خیلی بیقرارترم
اره عزیزم.حق داری هر چی بگی.. ینی میگم از خدا بخواه که انشالله بارداری راحتی داشته باشی.من که باور کن تو دعاهام تقریبا اکثرتون به اسم میگم بقیه هم میگه خدایا خودت میدونی دیگه بچه های تاپیک🤣ولی مطمئنم بزودی خوشحال میشی
اره عزیزم.حق داری هر چی بگی.. ینی میگم از خدا بخواه که انشالله بارداری راحتی داشته باشی.من که باور ک ...
قربون دل پاکت برم واقعاممنونم انشا...توهم بارداری بی خطری داشته باشی ولی مری من شنیدم زیادسرپاموندن وخستگی براجنین ماه اخرسم این دفعه باردارشدی استراحت کن کامل گورباباکارخونه ۹ماه استراحت کن فقط درحدمطلق
قربون دل پاکت برم واقعاممنونم انشا...توهم بارداری بی خطری داشته باشی ولی مری من شنیدم زیادسرپاموندن ...
اره عزیزم دیگه باردار بشم کل نه ماه میرم خونه مامانم.ای کاش ماه آخر بارداری فقط زیاد کار میکردم..جون کندم 😭همسرم پریشب که بهش گفتم یکی از احتمالات کنده شدن جفته و بخاطر کار زیاد و سرپا ایستادن و ... مث ابر بهار گریه میکرد ..تا خود صبح نخوابید بعدم رفت سرکار..میگفت خودمو مقصر میدونم کمکت نکردم..چرا از مادرم نخواستم ۲۰ روز مهمونمون بود کمکت کنه!چرا انقد بارداریتو سرسری گرفتم...😢😢