2777
2789
وای خوش به حال اونا....ببین اونا مثل ما عاطفی نیستن مثلا بچه هاشون ۱۸ سالگی میره مستقل میشه اونا زیا ...

هدانا جان واقعا اینطوری نیست. وقتی باهاشون زندگی میکنید، تازه متوجه میشید چقدر ما اشتباه فکر میکنیم.

من گفتم هنوز بعد گذشت ۳۸ سال، پدر شوهرم عکس دختر فوت شده اش رو توی کیف پولش داره و مادر شوهرم از کنار کامپیوترش عکس رو جابجا نمیکنه؟ خودشون گفتند ما نمی تونیم فراموش کنیم.

اما بالاخره زندگی جریان داره و دیر یا زود نوبت ما میشه. الهی که خدا به حق قرآن به همه ما زندگی خوبی بده که موقع رفتن راضی باشیم.🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم تصمیم نهایی با خودته ولی اگه به اندازه کافی زمان از سقط آخرت گذشته با روحیه قوی و انرژی مثبت دو ...

الان که ده ماه گذشته ولی اگه اقدام کنم انشا... از دی ماه چون الان میرم لیزر🙈🙈

راستی بچه ها ی سوال دیگه... لیزر موهای زاید اگه تا مهر برم بعد دی ماه اقدام کنم اشکالی نداره؟

الان که ده ماه گذشته ولی اگه اقدام کنم انشا... از دی ماه چون الان میرم لیزر🙈🙈 راستی بچه ها ی سوال ...

نه بعید میدونم اشکالی داشته باشه.چقدر عالی راحت میشی از مو زائد..من بور و موهام نازکه نمیدونم جواب میگیرم به نظرت؟؟چند بار همسرم گفت بیمه تکمیلیمون لیزر رو پولشو میده برو استفاده کن ولی از دردش ترسیدم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه عزیزم بروخیلی دردش شدیدنیست راحت میشی 

جدی؟؟تو انجام دادی؟راضی هستی؟شنیدم میسوزه و برای کسایی که موهای تنشون خیلی مشکی نیست خوب جواب نمیده

میخوام سه ماه پاییز رژیم عسل و دارچین بگیرم بعدش اقدام کنم

عسل و سیاه دونه هم عالیه.من خیلی دلم میخواد هر صبح عسل و سیاهدونه بخورم رحمو تقویت میکنه و بیماری زنان از بین میبره ولی احتمال دختر دار شدنو خیلی کم میکنه،منم همینجوری احتمال دختر دار شدنم کم هست چون همسرمم خواهر نداره ۴ تا برادرن هزار ماشالله😁

نه بعید میدونم اشکالی داشته باشه.چقدر عالی راحت میشی از مو زائد..من بور و موهام نازکه نمیدونم جواب م ...

خیلی کمتر شده من فعلا شش جلسه رفتم دو جلسه دیگه میرم بعد دیگه اگه بخوام اقدام کنم فعلا نمیرم

واقعا لیزر و بیمه میده؟ فکر نکنما.... آخه جز زیبایی حساب میشه فکر کنم....

جدی؟؟تو انجام دادی؟راضی هستی؟شنیدم میسوزه و برای کسایی که موهای تنشون خیلی مشکی نیست خوب جواب نمیده

اره عزیزم انجام دادم جلسه اول که موزیاددردداشت ازدوم نداشت بایدببینه دکتربعدنظربده

خیلی کمتر شده من فعلا شش جلسه رفتم دو جلسه دیگه میرم بعد دیگه اگه بخوام اقدام کنم فعلا نمیرم واقعا ...

نه بیمه تکمیلی لیزر رو نه به عنوان لیزر مو زائد که نمیده ولی با کلینیک زیبایی و پزشک صحبت کنی که گواهی لیزر زگیل بنویسن بیمه میده😁البته بازم بستگی داره به بیمه تون ..در مورد بیمه ما که اینطوره

اره عزیزم انجام دادم جلسه اول که موزیاددردداشت ازدوم نداشت بایدببینه دکتربعدنظربده

چه خوب!چند جلسه رفتی؟ من چند سال اپیلاسیون میرفتم و خوب بود ولی باردار شدم دیگه ریسک نکردم واسه لیزر هم هی مامانم میگفت فعلا صبر کن یه وقت واسه تخمدان و رحمت ضرر نداشته باشه بزار باردار بشی بعد برو😂گیر دادن مدل مامانا رو میدونی..منم صبر کردم