2777
2789
الهی بمیرم برای دلت عزیزم خدانکنه هرچندمیگم خدانکنه ولی خودم تامیبینم کسی مرده میگم ای کاش من جای ای ...

خدا نکنه عزیزم  اون فقط یه خواب بود .دخترت یه مامان قوی میخاد ...اگه به خواب بود من باید چهار سال پیش فوت میشدم   قبل از زایمانم منم خواب دیدم تعبیرش مرگم بود      ولی عمر دست خداست و هیچ کس نمیدونه کی کجا و چطوری میمیره     من مطمئنم  نی نی خوشگلت همین ماه میاد تو دلت ...برای رفتن به استقبال نی نی ت باید شاد باشی گلم.....یکیو میشناسم پسر ۶ سالش مثل یه تکه ماه سه ماه پیش از طبقه بالا افتاد و مرد مادرش تو اتاق بود الان خونشون اومد شهر ما .خانوادش گفتن میخایم باردار بشه قبل فوت بچش سه تا سقط داشت   ...حالا نزدیک خانوادشه  میخاد یه بچه دیگه بیاره...داروهای گیاهی که گفتم بگیر بخور

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه دارویی؟برای چی هست؟

میگفت داروی تنفس برا نوزادان..

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا نکنه عزیزم  اون فقط یه خواب بود .دخترت یه مامان قوی میخاد ...اگه به خواب بود من باید چهار س ...

الهی بمیرم مادرش چی کشیده نگوهدانابخدامرگ الان توشرایطم بزرگترین دعادرحقم دیگه امیدی ندارم خیلی سخته توناامیدی دست وپازدن وقتی نتونی غذابخوری نتونی بخابی هیچ چیزخوشحالت نکنه همون بهترکه بری این دنیاهیچی برام نداشت هداناتوچندسالته؟

دیروزرفتم سونوتعیین جنسیت گفت ۷۲ساعت دیگه بیاسونواگه حامله نباشم گفته شوهرم بایدآزبده بچه هاشمامادرای داغدیده ایدخدابه دلتون نگاه میکنه دعاکنیدحامله باشم وگرنه دق میکنم

خداپسرتوهمین ماه بزارتودلت به حق جدبچه رفته ام

همچنین خودت عزیزم 😘😘😘😘

دیروزرفتم سونوتعیین جنسیت گفت ۷۲ساعت دیگه بیاسونواگه حامله نباشم گفته شوهرم بایدآزبده بچه هاشمامادرا ...

انشالله بارداری      🤗🤗🤗🤗  

دیروزرفتم سونوتعیین جنسیت گفت ۷۲ساعت دیگه بیاسونواگه حامله نباشم گفته شوهرم بایدآزبده بچه هاشمامادرا ...

مهرا جان اگه سونوی واژینال میری، اصلا خوب نیست در هفته اول بارداری !!!

اینقدر اصرار به بارداری نداشته باش، از خدا بخواه به شرط عافیت باردار بشی، دختر باشه یا پسر مهم نیست فقط سالم باشه🙏🙏

به خدا کسانی هستند که ۶-۷ بار سقط داشتند اما ناامید نشدند و الان صاحب فرزند هستند.

به کسانی فکر کن که بچه دست گلشون رو در چندسالگی از دست دادند. مثل همین داستانی که هدانا گفت بچه ۶ ساله از طبقه بالا افتاد و فوت کرد. توی دل این مادرها چی میگذره!!

مهرا تا وقتی آرزوی مرگ میکنی آخه چطور خدا بهت یه بچه بده؟!!

قوی باش دختر و نذار این روحیه داغونت کنه

من هم امروز دلم گرفته بود و گریه کردم. اما باز دعا کردم خدایا به شرط عافیت با نطفه های سالم باردار بشم و عمر طولانی و سالم داشته باشند، در غیر این صورت نده ای خدا مهربون.

غم نداشتن خیلی کمتر از غم دست دادنه

مهرا جان اگه سونوی واژینال میری، اصلا خوب نیست در هفته اول بارداری !!! اینقدر اصرار به بارداری نداش ...

نه عزیزم واژینال نیست ولی میدونی من سعی خودمومیکنم اخراون بالایی که تصمیم میگیره چی بده میدونم عزیزم

مهرا جان یه جایی باید همه غم و غصه ها رو تموم کنی، یه جا باید ایست کنی و به غم و غصه بگی دیگه وقتی برای شما ندارم.

برو بیرون قدم بزن، خودت رو به قهوه دعوت کن. تنهایی برو سر خاک پدرت، برو با پدرت حرف بزن.

اما به غم و غصه بگو وقتی براتون ندارم.

اگه واقعا نمیتونی، برو مشاور. مشاورهایی مخصوص مادرانی که فرزند از دست دادند هست، برو و با آنها حرف بزن تا کمکت  کنند

مهرا جان یه جایی باید همه غم و غصه ها رو تموم کنی، یه جا باید ایست کنی و به غم و غصه بگی دیگه وقتی ب ...

مرسی باران جانم من دکترگفت افسردگی شدیدداری روخودم تاحدودی کارکردم وتونستم دلشوره شدیدی که داشتموازبین ببرم ولی همش توگذشته ام همش میگم چرابایدسایه این اتفاق تلخ تااخرعمرم روسرم باشه زندگیم پرازخاطرات خوب بوداین اتفاق خراب کردهمه چیوازبین برد

چقدر بعد زایمان اقدام کردی؟سزازین بودی؟

طبیعی عزیزم .. هشت ماه و نیم بعد زایمانم اولین اقدامم بود . اما از  4ماه بعد زایمانم دکترم اجازه بارداری رو داد خودم روحیه ام مناسب بود  ولی میخواستم بهتر بشم اقدام نکردم . این ماه هم بهم امپول داد با یدونه فولیکول  22 ک دکترم گفت بارداری میشی  .. ولی انقدر روز شماری کردم و دنبال علايم بودم استرس داشتم نتیجه نگرفتم . انشاله این ماه بدون استرس اقدام میکنم ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲