2777
2789
متشکرم عزیزم... من اسفند زایمان کردم و خرداد باردار شده بودم من میخواستم بدنم استراحت کنه و وزن کم ک ...

خداروشکر عزیزم   ببخشید متوجه نشدم  که گفتی رابطه نداشتی....الان چند وقتته    اگه ناراحت نمیشی علت از دست دادن بچت چی بود چند روز بعد تولد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره واقعاهرکی حامله میشه بایدازاین تاپیک بره غصه نخوره برابچش بده اینجابدردمامادرایی میخوره که تنهای ...

نه اتفاقا باید باشه تا به هم امید بدیم   مهرا جان روزهای خوب هم میرسه    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم   ببخشید متوجه نشدم  که گفتی رابطه نداشتی....الان چند وقتته    اگ ...

روز قبل از تخمک‌گذاریم رابطه داشتم.. بخاطر علائم تخمک‌گذاریم میگم که قبلش رابطه داشتم گلم.. الان نزدیک 15 هفته هستم.. نارسایی دهانه ی رحم.. رحمم زود باز شده بود

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
روز قبل از تخمک‌گذاریم رابطه داشتم.. بخاطر علائم تخمک‌گذاریم میگم که قبلش رابطه داشتم گلم.. الان نزد ...

بحق فاطمه زهرا بسلامتی بیاد بغلت     دختره یا پسر 

بحق فاطمه زهرا بسلامتی بیاد بغلت     دختره یا پسر

ممنون گلم ❤️🌹

هنوز نمیدونم هرچی میخواد باشه فقط سالم باشه و به موقع بیاد جوجه کوچولوی نازم🤗

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
بسلامتی بغلش کنی عزیزم ولی به احتمال زیادپسر چون نزدیک تخمک گذاریت بوده انشا...جنسیتوفهمیدی بیابگو م ...

اگه با من هستین🤗

ممنون عزیزم انشاءالله خدا بهتون نگاه کنه و به خواسته ی قبلیتون برسید 

هرچی بالایی بخواد.. ولی حتما میگم بهتون گلم 😘

عزیزم سراین بارداریت تامیتونی استراحت کن چون استراحت باعث میشه دهانه رحم بازنشه

اون که آره ولی یکشنبه وقت سرکلاژ دارم🌹

اون که آره ولی یکشنبه وقت سرکلاژ دارم🌹

بسلامتی عزیزم..💞💞..قبلش زیر نظر بودی کدوم شهری .چند سالتونه  بچه اولتون بود....

بسلامتی عزیزم..💞💞..قبلش زیر نظر بودی کدوم شهری .چند سالتونه  بچه اولتون بود....

سلامت باشید گلم.. زیر نظر پریناتالوژیست بودم از 9 هفتگی.. متولد 73.. بارداری دوم بچه اول🤗❤️🌹

بله عزیزم منظورم شمابودی بسلامتی انشا...

ممنون عزیزم سلامت باشید... انشاءالله خدا بهتون یه کوچولوی سالم و صالح بده

سلامت باشید گلم.. زیر نظر پریناتالوژیست بودم از 9 هفتگی.. متولد 73.. بارداری دوم بچه اول🤗❤️🌹

ببخشید این همه میپرسم گلی ..قبلش چی فولیک اسید خوردی یا نه