2777
2789

بچه ها من از 5 شنبه دیگه نه لکه بینی دارم نه خونریزی، ینی فعلا تموم شد خونریزیم؟

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیندی جان بچت چندماهه بوده؟

تازه رفته بودم تو 4 عزیزم

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
هفته چندم بود؟ میشه بپرسم فاصله سزارین اول و دومت چقدر بوده؟ چون منم شرایطم مث شماست

سی و شش هفته و شش روزم بود.اویل سال ۹۴ سزارین اولم بود.اردیبهشت ۹۸ هم سزارین دوم.شما چقدر بود؟

کارشناس ارشد حقوق قضایی
سلام گلم، هنوز نرفتم به دکترم نشون بدم ولی چیز خاصی توش ننوشته بود فکر کنم چون جنین داخل شکمم پوسید ...

اوه ۳ هفته مونده بود تو شکمت؟؟؟بچه چند هفته بود که متوجه نشده بودی؟؟بعد یه سوال که واسم مهمه،قبل خارج کردن بچه حتما آزمایش خون ازت گرفتن دیگه.درسته؟میخوام بدونم آنزیمای کبدیت بالا نرفته بود؟؟؟

چون یه فوق تخصص کبد بعد زایمانم رفتم میگفت ممکنه علت مرگ بچت نامعلوم باشه و بعد از مردن بچه هورمونایی از جفت تشرح میشه که انزیمای کبدی رو بالا میبره ..

میخوام بدونم من که دو سه روز بود بچه تو شکمم مرده بود آنزیمام اینجوری بالا بود اگر علت افزایش آنزیما اون باشه ،شما که سه هفته تو شکمت بوده باید خیلی انزیمای کبدیت بالا رفته باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها من الان چهار ماه از سزارینم میگذره.ماه پیش سر موقع پریود شدم.ولی این ماه پریود نشم الان چها روز گذشته دلیلش چی میتونه باشه؟جلوگیری هم کردم

کارشناس ارشد حقوق قضایی
سی و شش هفته و شش روزم بود.اویل سال ۹۴ سزارین اولم بود.اردیبهشت ۹۸ هم سزارین دوم.شما چقدر بود؟

من اسفند ۹۵ سزارین اولم. آخر اردیبهشت ۹۸ هم سزارین دومم که هفته سی و چهار بودم.بچه دومت پسر بود؟

بچه ها من الان چهار ماه از سزارینم میگذره.ماه پیش سر موقع پریود شدم.ولی این ماه پریود نشم الان چها ر ...

اول از همه یه بی بی چک استفاده کن خیالت راحت باشه بعد اگر دیدی باردار نیستی و یکم صبر کن چند روز بگذره شاید چون از نظر روحی به هم ریخته ای تنظیم قاعدگیت به هم خورده..اگر دیدی خیلی طول کشید برو سونوگرافی و ..

من دقیقا ۸۰ روز بعد زایمانم پریود شدم.شما چند وقت؟

بچه ها من الان چهار ماه از سزارینم میگذره.ماه پیش سر موقع پریود شدم.ولی این ماه پریود نشم الان چها ر ...

سما اکو قلب جنین و سلفری و ... داده بودی؟؟؟حرکات بچت چطور بود؟

اوه ۳ هفته مونده بود تو شکمت؟؟؟بچه چند هفته بود که متوجه نشده بودی؟؟بعد یه سوال که واسم مهمه،قبل خار ...

من 12 هفته و 5 روز رفتم ان تی گفتن 9 هفته و 5 روز ایست قلبی کرده. چون تو اون هفته های اول تکونای جنین محسوس نیست متوجه زنده بودن یا نبودنش نمیشه شد که! آزمایش خون دادم ولی همه چیز نرمال بود 

اول از همه یه بی بی چک استفاده کن خیالت راحت باشه بعد اگر دیدی باردار نیستی و یکم صبر کن چند روز بگذ ...

شماهم شرایطت تقریبا مثل منه.بچه اولم دختر دومی پسر .

از دیشب دلم خیلی گرفته دلم بچمو میخواد.یه موقع هایی حالم خوبه یه وقتایی دیگه کم میارم

کارشناس ارشد حقوق قضایی
شماهم شرایطت تقریبا مثل منه.بچه اولم دختر دومی پسر . از دیشب دلم خیلی گرفته دلم بچمو میخواد.یه موقع ...

بچه منم پسر بود. کلا جنین و نوزاد پسر ضعیفتره و بیشتر در معرض خطره همون طور که تخمک میتونه چند روز تو رحم بمونه ولی عمر اسپرم خیلی کوتاهه..

حالتو میفهمم عزیزم.پسر منم ۲۹ اردیبهشت ۱۲:۳۰ شب رفتم اتاق عمل

میتونستن شما رو سزارین نکنن به خاطر یه بچه ای که از بین رفته بوده...من وضعیتم فرق میکرد اورژانسی بود و هر لحظه احتمال آسیب جدی به کبد و کلیه ام بود

من 12 هفته و 5 روز رفتم ان تی گفتن 9 هفته و 5 روز ایست قلبی کرده. چون تو اون هفته های اول تکونای جنی ...

پس تشخیص اون پزشک متخصص کبد در موردم اشتباه بوده