2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عزیزم میگن خداغمی میده صبرشم میده چرابمن صبرنمیده میترسم فردابرم دکترداروبده یاحامله نشم یابشم ...

ببین روانشناسا اجازه ندارن دارو بدن.مگه اینکه روانپزشک بخواد ببینت که دارو میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
انشا...به حق علی امروزجایی خوندم توهرشری یه خیری خداگنجانده پس خیررفتن بچه های ماچیه؟

فقط فقط و فقط خداوند عالم و آگاه به غیب هست و جز خودش هیچ کس از حکمت تصمیماتش سر درنمیاره..پس بهش فکر نکن.منم اوایل خیلی با خودم کلنجار میرفتم که آخه چرا؟؟..بعد دیدم بی فایده ست .من باید به مرحله"پذیرش" برسم تا آرامش پیدا کنم..

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من ...وین حل معما نه تو خوانی و نه من

انشا...به حق علی امروزجایی خوندم توهرشری یه خیری خداگنجانده پس خیررفتن بچه های ماچیه؟

کاملشو داری بفرستی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فقط فقط و فقط خداوند عالم و آگاه به غیب هست و جز خودش هیچ کس از حکمت تصمیماتش سر درنمیاره..پس بهش فک ...

😍😘🤗😇😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۱_تریزومی ۱۳. سندروم پاتو: ناهنجاری و عقب ماندگی خیلی شدید ۲_تریزومی ۲۱:سندروم داون ۳_تریزومی ۱۸:س ...

ممنونم بابت توضیحاتت

من یه لحظه ازذهنم بیرون نمیره چقدرمن خاک توسربدبختموضعیف

نه عزیزم ضعیف نیستی.هی به خودت اینو نگو.غم بزرگی بوده ولی تو قوی تر از اونی هستی که بخوای کم بیاری.چجوری مرحله سوگواری و فقدان پدر مرحومتو پشت سر گذاشتی؟!به این فکر کن که تو میتونی و بالاخره هر غمی یه روز کمرنگ میشه 

نمیدونم چراکمرنگ نمیشه ترخدادعام کنیدزودترحامله شم غمش سبک شه

خب آخه هنوز زمانی نگذشته تازه دو ماه تموم شده ۲۳ خرداد این اتفاق افتاده امروز ۲۵ مرداده ینی دو ماه و دو روز..هنوز زمانی نگذشته واسه همچین اتفاق تلخی! سال دیگه این موقع یا بارداری یا بچت بغلته و یاد بی قراری الانت میوفتی بعد میگی خدایا خوشحالم که بهت اعتماد کردم😚😙

نمیدونم چراکمرنگ نمیشه ترخدادعام کنیدزودترحامله شم غمش سبک شه

الهی آمین.به امید خدا به موقعش باردار میشی.دعای عهد  برای امام زمان هر صبح بخون ازش بخواه  به همین زودی تو زندگیت معجزه خدا رو نشون بده

بچه ها از بارداری سومم دو ماه میگذره ک عمل شدم و پریود نشدم بازم نمیاد خستم کرده لعنت به هر چی اقدام و بارداری و سقط و زایمان و تنبلی تحمدان لعنت به هر چی بدبختیه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......