2777
2789
نه دیگه دیروز گفتی یکشنبه دوشنبه چهارشنبه..امروز زنگ میزنم عزیزم.البته من چون فعلا قصد بارداری ندارم ...

من بعد زایمانم تا دکترم گفت باید پیشش بری با اینکه گفت مشکلی نیست و فقط برای اطمینان بیشتر میفرستمت , اصلا صبر نکردم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من بعد زایمانم تا دکترم گفت باید پیشش بری با اینکه گفت مشکلی نیست و فقط برای اطمینان بیشتر میفرستمت ...

آخه انقد بعد زایمانم دکتر رفتم و انقدر آزمایش و سونو دادم که تو یه پوشه جدا گذاشتم ..اخرم همه حدس و گمان و احتمال.. 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه انقد بعد زایمانم دکتر رفتم و انقدر آزمایش و سونو دادم که تو یه پوشه جدا گذاشتم ..اخرم همه حدس و ...

خب شما همون اول باید ب دکتر مرصوصی مراجعه میکردی عزیزم . منم تمام مدارک بارداری و زایمان رو بردم پیششون بعد مشاوره و دیدن مدارکم .برام ازمایش نوشت .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خب شما همون اول باید ب دکتر مرصوصی مراجعه میکردی عزیزم . منم تمام مدارک بارداری و زایمان رو بردم پیش ...

اخه به این راحتی وقت نمیداد..ولی حالا امروز زنگ بزنم ببینم موفق میشم یه وقت بگیرم

اخه به این راحتی وقت نمیداد..ولی حالا امروز زنگ بزنم ببینم موفق میشم یه وقت بگیرم

البته زنگ بزنی نوبت داشته باشی ک چ بهتر وگونه کلا پشت دری هست نوبتاش و البته همون روز نسبت ب مریضایی ک داره برای ویزیت اولویت بندی میکنه چون اکثرا باردار های پر خطر پیشش ویزیت میشن.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
البته زنگ بزنی نوبت داشته باشی ک چ بهتر وگونه کلا پشت دری هست نوبتاش و البته همون روز نسبت ب مریضایی ...

زنگ زدم بهشون گفت مشکلی نداره تاریخ معرفی نامت مرداده هر زمانی خواستی بیای یک ماه قبلش زنگ بزن وقت بگیر

مری جان انشا...نتیجه میگیری

انشالله امروز حالم خوب بودا..خانوم دوست همسرم که با من باردار بود و چند هفته دیگه بچش به دنیا میاد بهم زنگ زد..چند بار زنگ زده بود جواب ندادم.دیگه امروز مجبور شدم..بعد اینکه باهاش حرف زدمو تلفنو قطع کردم دوباره بهم ریختم😔واقعا نمیتونن خودشونو به جای من بزارن اصرار اصرار که بیا پیش من و ... بابا به کی بگمممم نمیتونم خانوم باردار تو هفته های آخر ببینم یا نوزاد ببینم و صداشو بشنوم

اخ راست میگی خیلی سخته خودشونم درک نمیکنن که چه به سرمون میادمنکه تمام طول روزم وبادلشوره میگذرونم و ...

عزیزززم میفهمم.فقط تنها راهش اینه سرتو به یه کاری گرم کنی

انشالله امروز حالم خوب بودا..خانوم دوست همسرم که با من باردار بود و چند هفته دیگه بچش به دنیا میاد ب ...

منو بگو که هی میرم ملاقات و کادو میدم به خدا برام آسون نیست میمیرمو زنده میشم  نرمم میگن از حسادتشه  یه چیزهایی میبینم که نگو ولی بروی خودم نمیارم مثلا دعای چشم زخم میبندن بچشون وقتی رفتم    آخه نمیشه که با فامیل نزدیک قطع رابطه کرد .چه میشه کرد.فامیل درجه یک شوهرمن ... ارزومه دنیا به عقب برگرده. دیروز روغن بدن بچمو دیدم تو کشو دلم میخاست بمیرم  فقط آه کشیدم خیلیا نمیتونن مارا درک کنن نمیتونن ....من میدونم با دیدن زن باردار و نوزاد چه میکشین  چقدر سخته 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزززم میفهمم.فقط تنها راهش اینه سرتو به یه کاری گرم کنی

منم همینکار میحام بکنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بمیرم براتون خیلی سخته باباهداناومری که بچه داریدچشم زخم چرااجاقتون که کورنیست اتفاق که افتاده بازم بچه دارمیشیدهداناجان انشا...زودباردارشی دلت اروم بگیره من اینارومیگم ولی خودم ازهمه داغون ترم

یکی ازفامیلامون بچش بدنیااومددیروزعکسشودیدم داغون شدم درحالی که قبل این بچش یه بچه ۶ماهش مردسقط کرد ...

آخی خداروشکر براش دعای خیر کن .من برای همه بچه هایی که دنیا میان دعا میکنم که عمر طولانی داشته باشن  هر بچه ای دیدی دعاش کن آروم میشی خدا بهت نظر میکنه