2777
2789

یکی ازدوستام ۷ماهگی بچشوازدست میده شش ماه بعدش باردارشدیه دختردیگه میگه دقیق شکل همونه عکس سونوگرافیشون دقیق همون میگه منم بخاطراروم کردن خودم میگم برگشت یکسال دیگه بیادانشا...براهممون همین بشه دل ماهم آروم بگیره

ببخشید عزیزم.منم انزیمهای کبدیم خیلی رفته بود بالا و بچم رشدش منوقف شده بود وبدنیااومد. شماپیگیری نک ...

چرا پیگیری کردم سیستم ایمنی بدنم مشکل داره وژنتیک اسپرم همسرم حالا شوهرم با دارو حل شده خودمم باید باردار شدم هپارین بزنم.شما دلیلشو فهمیدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پیگیری کردم سیستم ایمنی بدنم مشکل داره وژنتیک اسپرم همسرم حالا شوهرم با دارو حل شده خودمم باید ب ...

والا من ازمایشهای ایمنی انعقادی رودکتر برام ننوشت گفت نیازی نیست ازمایشات قبل بارداری وسونو داخلی دادم مشکلی نبود دیگه بقیشونمیدونم

اره گلم

عزیزم چند وقتش بود که از دستش دادی انشالله بسلامتی زایمان کنی و عمر طولانی داشته باشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
والا من ازمایشهای ایمنی انعقادی رودکتر برام ننوشت گفت نیازی نیست ازمایشات قبل بارداری وسونو داخلی دا ...

توکل بر خدا💞💞💞

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خوشبحالت بارداری؟

انشالله بزودی باردار میشی .😍😍😍

چی شد مری  جان تونستی نوبت بگیری ؟

نه دیگه دیروز گفتی یکشنبه دوشنبه چهارشنبه..امروز زنگ میزنم عزیزم.البته من چون فعلا قصد بارداری ندارم اول سوال می کنم چون معرفی نامه ام تاریخ داره، تا کی اعتبار داره؟ بعدم سه ماه قبل اقدامم وقت میگیرم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه دیگه دیروز گفتی یکشنبه دوشنبه چهارشنبه..امروز زنگ میزنم عزیزم.البته من چون فعلا قصد بارداری ندارم ...

اوکی عزیزم . خوبه ک الان یک بار پیشش ویزیت بشی تا ببینی دکتر چ تشخیصی میده ک سه ماه قبل اقدامت دغدغه ای نداشته باشی .. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲