2777
2789
مرسی هداناجان عکس نوشته هات باب دل مامامانای داغدیدس

خواهش میکنم عزیزم 💞💞💞💞

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
تا پای مرگ رفتم ی مقدارش با قرص دفع شد بقیش دفع نشد مجبور شدن کورتاژ کنن

وااای خیلی وحشتناکه کوتاژ هم دست کمی از زایمان نداره.فقط اینکه میگم خوبه هفته های پایین رفته چون الان خیلی از ماها الکی الکی به خاطر بچه مرده سزارین شدیم و شکممون باز شده کلی عوارض داره..وگرنه اینکه درد کشیدی و غم از دست دادن بچتو تجربه کردی حالتو همگی میفهمیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترخرمنم نداداسپرین تازه این دکترم داددارم میخورم غصه نخورخوبه مثل منومریم ماه اخرازدستش ندادی ماکه ...

الان آسپرین میخوری تو پریودی   آخه خونریزیو زیاد میکنه یانه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دکترخرمنم نداداسپرین تازه این دکترم داددارم میخورم غصه نخورخوبه مثل منومریم ماه اخرازدستش ندادی ماکه ...

مهرآ جون من که آسپرین هم میخوردم..البته روزی یکی..دکتر پیری میگفت شاید لازم بوده روزی دو تا بخوری و اگر دز آسپرین دو برابر میشده این اتفاق نمیافتاده..اینا همه احتماله ..

مامان آرسام مثل من هروقت میرفتم سنو و آزمایش واینا میگفت خانم اصلا نگران نباش بچه ات سالم سالم رشدش ...

بخدا تا ساعتی ک برم بفهمم پسرم چیشده یکبار فشارم نرفت بالا یکبار یه مورد برام پیش نیومد هر جا رفتم دکتر و سونو و ازمابش همش میکفتن عالیه خبلی حاملگی خوبی داره اره قسمت پسرم نبود ک زمینی بشه ولی من نمیدومم چرا نمیخام بفهمم چرا نمیتونم باور کنم بدتر اینه ک دور و برم پر از بچه های همسنش هست اینا منو بدتر میکنن و یاداوری میشه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ارسام جان منم هنوزباورم نمیشه بچم خوب بودهمه چیش حاملگیمم خوب بودنمیدونم چی شدکه خدااینجوریم کردکاش ...

وای خیلی بده خیلی عذاب وجدانش گ کاش کاش میکنیم بدتره دو ساله دازم مث خوره خودم میخوزم ولی برا من فقط بند ناف بود منی ک انقدر رعایت میکردم بند ناف پسر قشنگم خفه کرد ۶ هفته دیگه مونده بود الان دوساله بود 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اسپرین باعث میشه ادم پریودشه حامله نشه؟

نه چه ربطی داره!! منظورم هدانا جان اینکه چون موقع پریودی خونریزی هست آسپرین خون رو رقیق میکنه و خونریزی ممکنه بیشتر باشه .ولی خب چون الان تو اقدامی دکترت اسپرین نوشته که خونت غلیظ نباشه که اگه باردار شدی مشکلی واست پیش نیاد