2777
2789
من یه دختر شش ماهه داشتم که فوت شد..لحظه های شیر خوردنش رو هیچ وقت فراموش نمیکنم😢😢😢😢 یک سال افسر ...

وای عزیزم چقدر سخته لحظه هایی که شیر میخورن را یاد بیاریم لحظه های که زل میزنن تو چشامون...

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه دختر شش ماهه داشتم که فوت شد..لحظه های شیر خوردنش رو هیچ وقت فراموش نمیکنم😢😢😢😢 یک سال افسر ...

عزیز دلم ممنون که قصه زندگیتو و تجربه تلخ و در نهایت شیرینت رو با ما در میون گذاشتی.آفرین به صبرت و ایمانت.. چقدر سختی کشیدی عزیزم ولی همینکه از درگاه خدا ناامید نشدی خدا بهت پاداشش رو داده.انشالله پسرت رو برات نگه داره خوشبختیشو ببینی..هر کدوم از ما داستان زندگیمون یه درسه بخدا..همه هم یه نتیجه گیری واحد داره: صبر کردن و تسلیم مشیت خدا بودن و هرگز هرگز از درگاهش ناامید نشدن و درنهایت پاداش گرفتن از طرف خدا...

بچه ها بیاین همدیگه رو دعا کنیم که همین انرژی مثبت به خودمون برمیگرده و دلامون شاد میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

خیلی ناراحت شدم دیدم مادرای هم بودن مثل من داغ فرزند دیدن 😣منم دختر اول مشکل قلبی داشت ۶ ماه بعددبدنیا اومدن مرد 

بعدش خدا بهم یه دختر سالم داد خداروشکر 

بارداری سومم دوقولو بود یه قل ۱۰ هفته سقط شد یه دونه دیگه هم ۳۶ هفته بند ناف پیچید دور گردنش هر ۳ بارم سزارین شدم الانم سزارین چهارمم دعا کنید بچم سالم باشه و بغلش کنم منم برا همتون دعا میکنم زودی جای کوچولوهاتون پر شه 😣😣

خدایا شکرت
خیلی ناراحت شدم دیدم مادرای هم بودن مثل من داغ فرزند دیدن 😣منم دختر اول مشکل قلبی داشت ۶ ماه بعددبد ...

انشالله سالم بغلش میکنی عزیزم.........دعامون کن..برات دعا میکنم الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.......میسه بگی علت از دست دادن بچت چه نوع مشکل قلبی بود ..بعدش چکار کردی چه آزمایشی دادی کی اقدام کردی   حال روحیت چطوره الان من پسرم همش جلو چشممه آرزوی دیدنشو دارم حتی تو خواب

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اونی که ۳۶و هفته بودم از دست دادی

هدیه جان الهی پسرت وصحیح وسالم بدنیابیاریش ودامادیش وببینی من خیلی محتاج دعام دعاکن منم حامله شم دخت ...

مرسی عزیز دلم انشالله یه دختر ناز میاد جای قبلی و پر میکنه غصه نخور فدات شم هر چند میدونم خیلی سخته بهش فکر نکنی برا من هنوز داغ بچه هام تازه اس   

خدایا شکرت
انشالله سالم بغلش میکنی عزیزم.........دعامون کن..برات دعا میکنم الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجه ...

دخترم سال ۸۸ بدنیا اومد تو سونو ها نشون نداد مشکل قلبی شو بدنیا ک اومد دیدم خیلی تند نفس میکشه بعدم سرما خورد ریه هاش داغون شد اونایی ک مشکل قلبی دارن نباید سرما بخورن قلبشم دوتا سوراخ بزرگ داشت ی دونه سوراخش وسط بطن بود خلاصه تو این ۶ ماه عملش کردیم مشکل قلبش حل شد ولی همون سرما خوردگی اول ریه هاشو داغون کرد نتونست طاقت بیاره بچم   

دختر دومم بعد ۶ ماه باردار شدم چون حال روحیم افتضاح بود ب جنون رسیده بودم خداروشکر رفتم اکو جنین قلبش سالم بود الان هم لطف خدا دخترم سالم خداروشکر 

پسرمم ک باردار شدم مشکل قلبی و اینا نداشت سالم بود هفته ۳۶ بند ناف پیچید دور گردنش تو شکمم مرده بدنیا اومد 

الان برا اینم رفتم اکو جنین گفتن سالم توکل بخدا دعا کنید بسلامت بغلش کنم دیگه تحمل ی داغ دیگه رو ندارم   

خدایا شکرت