2777
2789
استارتر جون کسی مشکله منو داشته ؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭دوبار زایمان زودرس تو هفته ۲۲ بار دوم سرکلاژ بودم ...

اینارو زیاد دیدیم گلم.دفعه بعد از اول تا اخرش استراحت کن.ولی دکترم میگفت مطلق نه.خیلی کمک میکنه.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
نمیدونم چه حکمتیه بعد اینکه بچه من سقط شدم همینطور بدبختی پشت بدبختی

نه عریزم اون بچه رو که تو سقط نکردی..عمرش به دنیا نبوده..بعدم پیمانه عمر پدر مرحومت و برادر زاده ات تموم شده بود متاسفانه.انشالله اون دنیا در آرامش هستن..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم این فکرو نکن . پسرمو دکتر کنارم گذاشته بود گفت صورتتو برگردون نبینش. حتی نتونستم دستمو ببرم ...

منم لحظه جون دادنشو ندیدم تحمل نداشتم از خودم بدم میومد میخواستم اخرین لحظه هاش پیشش بودم ولی نتونستم.

نه عریزم اون بچه رو که تو سقط نکردی..عمرش به دنیا نبوده..بعدم پیمانه عمر پدر مرحومت و برادر زاده ات ...

عزیزم فک کنم اشتباه گرفتی .اون یکی دیگه بود .

عزیزم فک کنم اشتباه گرفتی .اون یکی دیگه بود .

اخ معدرت میخوام منظورم با دنیا جان بود.انشالله خدا پدرت و عزیزانت رو حفظ کنه.به زودی نی نی دار بشی

سه ماهه پیش این اتفاق افتاد.خدا کمکمون کنه و به برادرم و خانومشون و مامانه عزیزم صبر بده.ما ۷ ساله پ ...

روحشون شاد باشه. انشالله دیگه غم نبینین

این که درسته اما از ریسکش میترسم از اون استرسا و دردای سقط میترسم نه ما اصلا فامیل نیستیم و هیچ مش ...

واای خدای من..اصلا تحمل تکرارشو ندارم.همش میگه خدایا اگر قراره دوباره ازم بگیری و یه زخم دیگه تو روح و جسمم بمونه اصلا نده

خانوما ی سوال دیگه لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه من سال 88 موقع عقد کزاز زدم ده سال شده الان قبل ...

الان بزنی بهتره ..چون وقتش رسیده 

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
ای کاش اونایی که نمیذارن ما ببینیم و خودشون میبینن نیان بعدا برامون تعریف کنن و حسرتشو تا ابد رو دل ...

دقیقا ... چون همش این تو ذهنمون هست, اونایی ک صورت بچه هامونو دیدن تعریف میکنن و خودمون بعد این همه زحمت حتی سهممون دیدنشونم نبوده تصویری خیالی بسازیم 😔😓 دقیقا مثل همون موقعی ک تو دلمون بودن .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم لحظه جون دادنشو ندیدم تحمل نداشتم از خودم بدم میومد میخواستم اخرین لحظه هاش پیشش بودم ولی نتونست ...

الهیییییی.. بعد از بدنیا اومدن ؟؟؟ اخه پسر من تو دلم پر کشید😢

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خانوما ی سوال دیگه لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه من سال 88 موقع عقد کزاز زدم ده سال شده الان قبل ...

منم پارسال قبل بارداریم زدم. البته یکسالی از موعدش گذشته بود فراموش کرده بودم . گفتن ایرادی نداره .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

من یه دختر شش ماهه داشتم که فوت شد..لحظه های شیر خوردنش رو هیچ وقت فراموش نمیکنم😢😢😢😢 یک سال افسردگی گرفتم خییییییلی سخت بود اما تصمیم گرفتم بااین قضیه کنار بیام وبا خودم گفتم امانت خدا بود ازم پس گرفت،....بعد از پنج سال دوباره خدا بهم یه بچه داد ....واسه همه پیش میاد فقط باید قوی باشیم تا دوباره به یه فرشته کوچولو برسیم...البته من 6تا سقط هم داشتم که یکیش تو7ماهگی بود دکترا گفتن بچه مرده و باید دنیا بیاریش...الان یه پسر دارم خداروشکر امیدوارم همه شما خانمای گل یه نینی سالم بدنیا بیارید به حق علی

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!