2777
2789

منظورم آزمایش ژنتیکه

من امروز رفتم پیش همون دکتری که دخترمو بدنیا آورده بود

گفتم هر آزمایشی لازمه برام بنویس که دیگه این اتفاق نیفته واسم

میخواستم از نظر ژنتیکی بررسی بشم

گفت هیچی صد درصد بهت جواب نمیده

حتی گفتم آی وی اف بشم گفت نه فقط باید باردار بشی و آمینو سنتز کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم آزمایش ژنتیکه من امروز رفتم پیش همون دکتری که دخترمو بدنیا آورده بود گفتم هر آزمایشی لازمه ...

کدوم شهری ..من که دیگه پامو پیش دکتر قبلیم نمیزارم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شما بعد اینکه برای بچه هاتون مشکل پیش اومد واسه بارداری بعدی ؟زمایشی چیزی دادین؟

من که همون آزمایشات تکمیلی بعد زایمان دادم که هیچی معلوم نشد و گفتن همه چیت سالمه.چون فعلا هم اجازه ندارم اقدام کنم هنوز دنبالش نرفتم که واسم آزمایش بنویسن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مگه نمیگی مسمومیت بوده..دیگه دنبال علت نباش..چون علتی پیدا نمیکنی

مری الکی تو‌پرونده پزشکی نوشتن مسمومیت بارداری والا من فشار خونی داشتم نه دیابتی نه چیز دیگه ای..

فقط از رو گفته هام که حالمو وصف کردم براشون اونو نوشتن الکی

دکتر منم فقط بهم فولیک داد

چند وقته داری میخوری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چند وقته داری میخوری

من هنوز شروع نکردم

تازه شوهرمو راضی کردم

اونم گفت بریم دکتر که بی خطر ترین راهو انتخاب کنیم

یعنی با اطمینان بریم

اما اینم بهم اطمینان نداد

من سری قبل پیش متخصص ژنتیک و جنین شناسیم رفته بودم همشون میگن بدشانسی بوده اتفاقی بوده

بچه ها من چیکار کنم حالا.....😢

اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم

اینطوری اصلا احساس خوشبختی نمیکنم

تو.اوج خوشحالی ی دفعه دلم میگیره

همش انگاری ی چیزی کم دارم

پس این علم پزشکی به چه دردی میخوره

بچه ها من چیکار کنم حالا.....😢 اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم اینطوری اصلا احساس خوشبختی نمیکنم تو.اوج ...

ببینش

دیدیش