2777
2789
نه موقع عقد نزدن . تو کارت واکسنم اولیشو تو دبیرستان زده بودم دومی هم البته با یک سال تاخیر زدم . یا ...

من یادمه موقع عقد واسم زدن.حالا به شک افتادم فردا به اون مرکزی که واسه آزمایش عقد رفتیم زنگ میزنم ببینم سال ۹۰ تو دستورات کاریشون تزریق واکسن کزار قبل از عقد بوده یا نه!

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
۱۰روز از اقدام گذشتن و نبود هیییچ گونه علایمی نگران کننده نیس؟؟؟ با وجود ۱ سقط؟؟؟ واسه علایم زوده. ...

اولا که فعلا زوده قربونت..بعد اینکه اون زعفرونی که میگن باعث سقط یا خونریزی میشه مقدارش زیاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  منم دوتا بچمو تو پنج ماهگی از دست دادم بخاطر مشکل ژنتیکی که هم من هم همسرم داریم البته ای ...

خیلی متاسفم خواهر جون..ولی خوشحالم امیدواری و با روحیه بالا میخوای اقدام کنی..انشالله که به سلامتی به حق خانم فاطمه زهراا

اره خواهر چقدر سخته .وقتی اتاق عمل بچمو بیرون اوردن چون ثداشو نشنیدم به دکتر گفتم میشه بچمو نشونم بد ...

دقیقا منم میگم تلخ ترین لحظه سکوت اتاق عمل بود که بچم رو مرده از شکمم خارج کردن و به دکتر گفتم میتونم ببینمش اجازه نداد گفت چشماشو بسته😢قربونش برم که چشماشو به روی این دنیای نامرد بسته بود حتی نخواست ۱ ثانیه مادرشو ببینه و رفت پیش خدا

دقیقا منم میگم تلخ ترین لحظه سکوت اتاق عمل بود که بچم رو مرده از شکمم خارج کردن و به دکتر گفتم میتون ...

وای عزیزم....

کلا از دست دادن بچه سخته..چه قلبش تشکیل نشده باشع و چه شده باشه....

مری جان منم دوران دبیرستان زدم الانم یادم نیس موقع عقد زدم یا نه.. چیکار کنم بفهمم آخرین بار کی زدم

میگم که منم یادم نیست همسرم که میگه یادمه موقع عقد واست زدن که من ازت پرسیدم چرا واسه من نمیزنن گفتی فقط واسه خانوما میزنن😁ولی زنگ بزن به اون مرکزی که رفتی ازمایش خون دادی و کلاسای قبل ازدواج برگزار کردند و ... تاریخ عقدت رو بگو ازشون سوال کن

مری جان تو واکسن هپاتیت رو خودت خواستی یا دکترت پیشنهاد داد؟

ببین عزیزم من چون تنها علت مرگ فرشته ام بالا بودن آنزیمای کبدیم بود که حالا گویا نوعی مسمومیت بارداریه و اون شب تا پای مرگ رفتم و قدر کبدم رو دونستم و حتی گاهی مادر ممکنه مبتلا به هپاتیت بشه و بچش رو از دست بده... به هر حال بعد از اینکه یکم سرچ کردم و سوال کردم دیدم جز واکسن هاییه که بهتره قبل از بارداری مادر واکسینه بشه مث کزآر بعدم به دکتر ملک زاده فوق تخصص کبد گفتم گفت خیلی هم عالیه.گرچه ایشون ازم پرسید متولد چه سالی هستی؟گفتم ۶۲..گفت اخه از سال ۷۰ یا ۷۲ که خودم وزیر بهداشت بودم بدو تولد برای نوزادان زده شده.حالا نمیدونم اگه دهه هفتادی باشی احتمالا زدی.ولی میدونی که سه نوبته 0_1_5 ینی اولین نوبت رو که زدی بعدی ۱ ماه و نوبت آخر ۵ ماه بعد..بهتره تو این فواصل هم باردار نشی

خانوما برا هممون سخته ولی بیاین بجای حرف زدن دنبال علت باشیم که چرا فرشته هامون رفتن هر کی هر آزمای ...

اینکه انرژی مثبت بدیم و امیدوار باشیم قطعا عالیه ..ولی میدونی خیلی از این مرگ های فرشته هامون بی علته و حداقل در حال حاضر علم هیچ جوابی براش نداره..بعد این اتفاق من خیلی دکتر رفتم و کلی ازمایش از هر مدلی بگی خون و ادرار و سونوگرافی و .. داد ولی بلااستثنا شاید ده تا پزشکی که رفتم و همه حاذق و با تجربه گفتند خیلی وقت و انرژی و هزینه نزار ممکنه هرگز به علت نرسی..البته ناگفته نماند چون من و همسرم فامیل نیستیم و بچه حداقل تو ازمایشات بارداری نقص  ژنتیکی و قلبی نداشت گفتن خودتو اذیت نکن همین ازمایشاتی که دادی کافیه و همه چی سالمه برو روحیه و جسمت رو تقویت کن و قرار نیست دوباره این اتفاق تلخ تکرار بشه.. اگر هم علت مسمومیت بارداری باشه نه پیشگیری داره نه پیش بینی... ممکنه دوباره اتفاق بیوفته ممکنه اتفاق نیوفته ..باید ریسک کنی

من یادمه موقع عقد واسم زدن.حالا به شک افتادم فردا به اون مرکزی که واسه آزمایش عقد رفتیم زنگ میزنم بب ...

خب اگه سال 90زدی باید1400بزنی عزیزم چون هر 10سال این واکسن زده میشه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام دوستان کی بچشو بخاطر بند ناف از دست داده  من تو 35هفته بچمو بخاطر بندناف از دست دادم میتر ...

عضویتت مبارک عزیزم . من تو سی هفته بخاطر بند ناف پسرمو از دست دادم . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲