2777
2789
ی ماه از سقطم میگدره شوهرم میترسه برای اقدام دوباره

عزیزم صبر داشته باش.همسرت حق داره میترسه.یکی از دوستان همینجا با اسم کاربری آرسام، بعد از سقط زمان نداده و دوباره اقدام کرده و براش مشکلات زیادی درست شد و خونریری و کورتاژ و خارج رحمی بوده و در نهایت هم از دست دادن یکی از لوله هاش.به هر حال تینجا نمیاییم که فقط درد دل کنیم مهم تر از اون اینکه از تجربیات و مشکلات همدیگه استفاده کنیم.صبر داشته باش ۳ ماه بعد اقدام کن به امید خدا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام این ماه اقدام کنم تو نت زدم آورد ۲۸مهر.همسرم کربلاس دقیقا ۲۸میرسه .بنظرتون اقدام کنم؟تخمک گذا ...

برات جنسیت مهمه؟ که روزهای تخمک گذاریتو چک کنی

♥️♥️♥️♥️♥️♥️سلام بچا خوبین؟میشه یه راهنماییم بکنین من ۱۸مرداد زایمان کردم.۱۱شهریور پری شدم تا۲۱شهری ...

ببین برو سایت farzand.net بزن ماشین حساب تخمک گذاری..یا اصلا تو گوگل سرچ کن:ماشین حساب تخمک گذاری

بعد با توجه به طول دوره هات معلوم میشه یه جدول میده که چه روزایی پسر چه روزایی دختر.. میتونی کیت تخمک گذاری هم از داروخانه تهیه کنی از اونم استفاده کنی.

زایمانت طبیعی بوده؟

اره خودم نطرمه ک بعد ۶ ماه اقدام کنم ولی شوهرم خیلی ترسیده

اگه ۶ ماه صبر کنی که چه بهتر.البته بستگی به سنت داره..اگر حدود ۳۵ و بالاتری ۳ ماه بعد اقدام کن اگه خیلی جوونی و زیر ۳۰ سالی ۶ ماه بعد.

ترس همسرت طبیعیه 

اگه ۶ ماه صبر کنی که چه بهتر.البته بستگی به سنت داره..اگر حدود ۳۵ و بالاتری ۳ ماه بعد اقدام کن اگه خ ...

۲۵ سالمه 

خودمم میترسم ولی ن دیگ انداره اون 

دلیلشو نفهمیدم ولی خیلی دوس داشام بدون ب چ علتی سقط شد😔

در زمان موسي خشكسالي پيش آمد. آهوان در دشت، خدمت موسي رسيدند كه ما از تشنگي تلف مي شويم و از خداوند متعال در خواست باران كن. موسي به درگاه الهي شتافت و داستان آهوان را نقل نمود .خداوند فرمود: موعد آن نرسيده است. موسي هم براي آهوان جواب رد آورد. تا اينكه يكي از آهوان داوطلب شد كه براي صحبت ومناجات بالاي كوه طور رود. به دوستان خود گفت: اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانيد كه باران مي آيد وگرنه اميدي نيست. آهو به بالاي كوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راه برگشت وقتي به چشمان منتظر دوستانش نگاه كرد ناراحت شد،،،

شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت: دوستانم را خوشحال مي كنم و توكل مي نمایم. تا پایین رفتن از کوه هنوز امید هست.

تا آهو به پائين كوه رسيد باران شروع به باريدن كرد!... موسي معترض پروردگار شد. خداوند به او فرمود: همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که آهو دوباره با توکل حرکت کرد و اين پاداش توكل او بود.

۲۵ سالمه  خودمم میترسم ولی ن دیگ انداره اون  دلیلشو نفهمیدم ولی خیلی دوس داشام بدون ب چ ...

خب پس به خودت بیشتر زمان بده و خودتو تقویت کن .زیر نظر دکتر مجرب باش.قبل از اقدام بعدیت یه سری آزمایشات تکمیلی روتین ازت می گیرن که علت سقط ممکنه تو اون آزمایشات مشخص بشه ولی اگر هم مشخص نشد خیلی هودتو درگیر نکن و دنبالش نرو بیشتر سعی کن خودتو همسرتو تقویت کنی و رژیم غذایی سالم داشته باشین و ورزش کن.

اینجا خیلی از ماها بچه هامونو تو روزای آخر بارداری از دست دادیم و هنوزم علتش معلوم نیست.چون مرده زایی و سقط از مباحث مبهم روز پزشکی دنیاست.

امیدوارم که برای شما توی نتیجه آزمایشات مشخص بشه.ولی قوی باش و امیدوار .انشالله که دیگه تکرار نمیشه

واقعا سخته مهراجون اینکه هیچ نشونی از عزیزت نداشته باشی ا😢😢😢 اما بازم با دخترت حرف بزن هر وقت دلت ...

اخ که نمیدونی چقدردلم گرفته اخ که چقدردلم تنگ نمیخام حالتونوخراب کنم نمیام 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️سلام بچا خوبین؟میشه یه راهنماییم بکنین من ۱۸مرداد زایمان کردم.۱۱شهریور پری شدم تا۲۱شهری ...

عزیزم تخمک گزاری بعدزایمان بهم میریزه برامنم بهم ریخته چندروزعقب جلومیفته

خب پس به خودت بیشتر زمان بده و خودتو تقویت کن .زیر نظر دکتر مجرب باش.قبل از اقدام بعدیت یه سری آزمای ...

انشالا 

مرسی عزیزم از توصیحاتت

واقعا سقط چیز خیلی دردناکیه انشالا خدابرای هیچکی نخاد