2777
2789
اره میدونم عزیزم قبلن باهم راجع بهشون حرف زدیم. ان شااله دخترت اینقدرخوشبخت میشه ک جای ده تارو برات ...

مرسی عزیزدلم ممنون خدا انشالله حداقل یه بچه سالم به تک تکتون بده من چشم انتظاری رو تجربه کردم بعد بچه اولم که فوت کرد مردم و زنده شدم تا دخترم سالم اومد بغلم ولی خدای من شاهده روزی نیست که به پسرام مخصوصا پسر دومیم فکر نکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای چقدر سخت.متاسفم ..میشه علتشو بگین؟ و تو چه هفته هایی بودن؟

سقطم ۷ هفته بود ولی پسرام یکی ۳۴ هفته دنیا اومد به خشکی افتاده بود ریه هاش عفونت کرده بود فوت کرد دومین پسرم ۳۶ هفته دنیا اومد با وزن ۱۸۰۰ همه چیز خوب پیش رفت تا دو ماهگیش که بیماریش شروع شد مشکل ژنتیکی داشت عضله های بدنش یکی یکی از بین میرفتن بهش میگن وردینگ هافمن ۵ ماه و نیمش شد فوت کرد

سقطم ۷ هفته بود ولی پسرام یکی ۳۴ هفته دنیا اومد به خشکی افتاده بود ریه هاش عفونت کرده بود فوت کرد دو ...

الهی بمیرم چقدر عذاب کشیدی عزیزم.خدا بهت صبر بده.خیلی ناراحت شدم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دیگه بچه نمیخوام تحمل یه داغ دیگه رو ندارم دلم خونه برای بچه هام خدا صبرم بده تا آخر عمرم فراموششون ...

والا منم که یکبار این تجربه رو داشتم به شدت از بارداری میترسم

الهی خدا بهت صبر بده

جالبه اکثرا پسرها صعیف ترن و زودتر میمیرن و مشکلات جنینی بیشتری دارن

بچهارو لایک کنیم بیان باهم ختم قران برداریم به نیت همه کسانی ک درحسرت مادرشدن هستن

من اجیم بعد چندتا سقط و ای وی اف واینکه دکتر گفت که شما هیچ وقت مادر نمیشین بالاخره بعد کلی  دوا درمون و عوض کردن دکترش دو همچنین چندین ختم زیارت عاشورا وبالخره مامان شد......من براش مشکل گشا تو چهل تیکه پارچه با یه دونه شکلات و قند و کشمش وروی یه کاغذ  نوشتم لطفا برای خواهرم دعا کنید مامان بشه به چهل نفر دادم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من اجیم بعد چندتا سقط و ای وی اف واینکه دکتر گفت که شما هیچ وقت مادر نمیشین بالاخره بعد کلی  دو ...

عزیزم الهی شکر هزار مرتبه شکر.انشالله خدا کمکش کنه و واسش حفظ کنه

سقطم ۷ هفته بود ولی پسرام یکی ۳۴ هفته دنیا اومد به خشکی افتاده بود ریه هاش عفونت کرده بود فوت کرد دو ...

مگه با همسرت فامیلی؟ تا حالا قبل بارداری آزمایشات ژنتیک دادی؟

ممنون عزیزم....ماه محرم کی هست؟؟؟ زیارت عاشورا بخونیم هرشب بیت هم دیگه  شاید دعاهمون در حق دیگری زودتر به اجابت برسه😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من یبار سقط کردم و الان ۸ ۹ ماهه اقدامم ولی هنوز نتیجه نگرفتم 

علت سقط چی بود