2777
2789

خواهرای گلم من الان میخوام بخونم ..برای سلامتی الهام جون و خانواده اش...آرامش دلش  و افزایش صبر و طاقتش برای تحمل این غم سنگینی که داره... وانشالله بارداری راحت وبی دردسر و بغل گرفتن ی نی نی صحیح و سالم با طول عمر با عزت... الهی آمین....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنیا جان ( الهام ) منم خوندم برا سلامتی خودت و شوهرت و صبر به تو خونوادت بده و بزودی دلت شادشه و جای فاطمه کوچولوت برات پر بشه دردت کمتر بشه الهی آمین 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم دعای فرج باید بخونیم یا سوره فجر   ؟

من با اجازه همه این رو میگم:

ما چهل روز سوره فجر رو برای آرامش دل همه دوستان این تاپیک، نفر به نفر با اسم میخونیم. اگر کسی نخوند، اگر کسی یادش رفت، دینی به گردنش نیست، هر وقت یادش آمد بخونه.

لطفا فکر نکنید که مجبورید و یا دینی به گردنتون است.  ما قرار نیست اسمی رو از لیست فقط به خاطر اینکه سوره فجر رو نمیخونه، حذف کنیم. واسه ارامش دل همه شما دوستان دعا میکنیم.🙏

فقط با رضایت دلتون سوره فجر رو بخونید که ان شااله شادی به خونه هاتون برگرده.

من با اجازه همه این رو میگم: ما چهل روز سوره فجر رو برای آرامش دل همه دوستان این تاپیک، نفر به نفر ...

همینطوره عزیزم انشالله سال دیگه همه مشغولن و از بچه های نازمون بگیم و از هم راهنمایی بخایم انشالله

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من با اجازه همه این رو میگم: ما چهل روز سوره فجر رو برای آرامش دل همه دوستان این تاپیک، نفر به نفر ...

عزیزم من الان بعد نماز خوندم برای آرامش دل الهام خانم .و انشاالله خدا بهش یه دختر سالم و خوشگل هدیه بده🙏🙏🙏🙏

مریم- رایان سلام.

کجایی؟

سوال دارم ازت.

من امروز رفتم دکتر خانواده:

اول: واکسن آنفولانزا رو زدم،

دوم: در مورد ابله مرغان ازش سوال کردم، گفت آلمان هم از سال ۲۰۰۰ واکسن اش آمد. و گفت خونم رو میتونند تست کنند و اگر انتی بادی ندارم، واکسن بزنم. (دقیقا همون چیزی که خودت گفتی)

البته واسه اینجور تست ها بیمه پولش رو نمیده و آزاد حساب میشه. که همسرم هم گفت پرداخت میکنیم، ولی خیالمون راحت بشه بهتره.

سوم: در مورد هپاتیت پرسیدم که من سه دوره رو در سال ۸۰-۸۱ زدم.

اما سوالم: آیا شما اولین باره که سه دوره واکسن هپاتیت میزنی؟؟؟

مریم- رایان سلام. کجایی؟ سوال دارم ازت. من امروز رفتم دکتر خانواده: اول: واکسن آنفولانزا رو زدم، ...

سوالم واسه اینه که دکتر گفت، وقتی سه دوره هپاتیت ب رو میزنی، بعدش هر ۱۵ سال فقط یه بار تجدید میکنی

سوالم واسه اینه که دکتر گفت، وقتی سه دوره هپاتیت ب رو میزنی، بعدش هر ۱۵ سال فقط یه بار تجدید میکنی

مریم جون. من گفتم همون تجدید واکسن رو برام بزنند. به نظر شما واسه من که تقریبا ۱۷ سال میگذره، فرقی با ۱۵ سال نداره که بخوام سه دوره رو تجدید کنم.

سلام دوستانم

شرمنده نگرانتون کردم بعدکارمری خیلی بهم ریختم‌‌ هرچی ارامبخش بودخوردم خوابیدم فرداش مامانم هی زنگ میزدمن متوجه نمیشدم اومدخونمون کلیدماروداشت دیدبیهوشم همسایمون اومدواورژانس اومدگفته نبضش ضعیف متاسفم چون شب قبلش خوردم شوهرمم خواب بوده وصلحم سرکاررفته فکرکرده خوابم همسایمون دوستمه خونمون‌بودتاشوهرم بیادبهش نگفتن اونم اومد بیمارستان شوهرمم حالش خراب بودوبستری شدیکی پیغام داده بوده دوستم جواب داده به خواهرمم گفته بودمردم 

گفته تموم امروزمرخص شدم بامامانم قهرم که چرااومدچرا نذاشت تموم شه ولی  به قصدخودکشی نخوردم ارامبخش یه بسته خوردم فرداروبیدارنباشم اینارواینجامیگم چون ارسام ازم خواست چون خیلیا پشت سرم حرف زده بودن ارسام جان هداناجان smmاسمتونمیدونم اذرجان زندم نمردم ممنونم ازتون که حواستون بهم هست تواین دنیاادم فقط بایدبه خداتوکل کنه ونه ازبندش اینوزندگی بهم درس دادوحالادستاموگرفتم به زانوپاشم ودوباره شروع کنم واوناییکه چینی بندزده دلموشکستن به خداواگذارکردم تک تکتونودوسدارم اذرجان درسته خیلی تنهام ولی عادت کردم خدارودارم 

14:46:12 | 1398/07/17

اما دکتر این رو هم گفت واکسن هپاتیت و ابله مرغان رو با هم نمی زنند و حداقل باید ۱ ماه بینشون فاصله باشه. بعد واکسن آبله مرغان هم نباید ۶ هفته اقدام به بارداری داشته باشیم.

خدا کنه، انتی بادی ابله مرغان توی خونم باشه.  چون دلم نمیخواد ۲ ماه دوباره صبر کنم.