2777
2789
بچه ها کسی از مهرا خبری نداره؟ من توی صفحه خودم در خواست دوستی مهرا رو امروز مجددا دارم. نگران شدم ...

فکر نمیکنم اشتباه دیده باشین عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران مهرا نباشین مثل اینکه  گروه واتساپ  دارن قانون  جذب اونجا  انلاین میشه یکی از دوستان  به من گفتن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
احساس کردم دلت خیلی گرفته  منم دعات کردم وحس میکنم زود حاجت روا میشی  واقعا حس میکن ...

فدای دل پاکت

انشاا... سال بعد دل هممون با بچه هامون شاد بشه  خدا از دهنت بشنوه

مهرا بیا وتو ختم شرکت کن اگه دوست  داری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدای دل پاکت انشاا... سال بعد دل هممون با بچه هامون شاد بشه  خدا از دهنت بشنوه

انشاله  عزیزم 

۱.دنیا۷۴(الهام)

2.باران

3.مریم(mary_ryan)

4.آرسام

5.سعیده

6.مامان آراد

7.لیا۹۸

8.آدینه

9.هدانا

10.فرشته

11.زیبا

12.نیلو

13.ابوالفضل

14.مریم۱۹۸۳

15.دلشکسته

۱6.رها

17.تنها۹۶

18.نیلوفر

19.السا(آذر)

20.مهرا

۲۱.مونا۶۵۶۴

۲۲.آوین

۲۳.کارو۸۹

۲۴.مصی۷۰

۲۵.نسرین

۲۶.پریناز

نسرین کدوم کاربره

نسرین کدوم کاربره

عزیزم دخترعمه منه ۳تا از بچه هاش مث ماشده.الان بازم بارداره متاسفانه جفتش سرراهیه بازم امکان زودرس هست.براش دعا کنین ۳۶سالشه.منم لیستو بهس دادم تا هرروز بخونه

عزیزم دخترعمه منه ۳تا از بچه هاش مث ماشده.الان بازم بارداره متاسفانه جفتش سرراهیه بازم امکان زودرس ه ...

چشم عزیزم  انشالله بسلامت دنیا میاد

دوستان  من امروز سوره فجر خوندم 

امشب تا فردا  نمیتونم انلاین بشم 

فعلا خدا نگهدار همتون 😗😗😗😗😗

يك سري پست در مورد دعانويسي و طلسم و اينا خوندم حقيقتا اصلا خوشم نيومد ما اينجا اومديم كه به هم رو ...

زیبا جان اگه پست ها رو کامل خونده باشی میبینی که من موضوعی رو تعریف کردم که برام پیش اومد دیروز و فقط قصدم شوخی و خنده بود که خدا رو شکر باعث خنده خیلی ها شد و اگر دقت کرده باشی همه پست ها در مورد اون سوژه شوخی و خنده و مزاح بود و اصلا ترویج خرافات و این چیزا نبود و میبینی که همه بچه ها خدا رو شکر ایمان و اعتقادشون به خدا و قدرت بی انتهای او از هر چیزی بیشتر هست و همگی داریم ختم بر میذاریم که فقط از. خدا برای حل مشکلمون یاری بگیریم . 

حتی اگر کسی هم اعتقادی به طلسم و دعا و سحر و این چیزا داشته باشه از نظر من با اینکه اعتقادی به این چیزا ندارم ولی بازم اعتقادات اون فرد برای من قابل احترام هست و میدونم افراد به هر چیزی اعتقاد داشته باشن براشون اتفاق می افته . 

انشالله که همه ما مشکلمون با یاری خدا و کمک از او حل میشه و همه سال دیگه اینموقع دل هامون شاد هست . 

در ضمن همه آدم ها قرار نیس کارهایی انجام بدن که ما خوشمون بیاد اینجا و همه جای دنیا آدم ها با نظرات و اعتقادات مختلفی دور هم هستن و برای من همه نوع اعتقادات انسان ها و ارزش هاشون قابل احترام هست حتی اگر من قبولشون نداشته باشم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود