2777
2789

پریناز جان، امیدوارم هر چی صالح و مصلحت دوستت است پیش بیاد.🙏🙏

خواهر یکی از دوستانم، توی ۵ ماهگی بهش گفتند رشد جنین خوب نیست و اجزای بدن هماهنگی نداره و اگه به دنیا بیاد احتمالا مشکل ذهنی و جسمی خواهد داشت.( اینجا خودشون ختم بارداری نمیدن و اجازه مادر و پدر هم میخوان.)

پدر و مادر در هر دو گفتند ما بچه رو میخواهیم و اگه مشکل داره و می پذیریم.

نوزاد که دختر هم است، با وزن خیلی پایین و شرایط خیلی بد، در ۷ ماهگی به دنیا آمد. الان تقریبا ۶- ۷ ماهش است.

خوب وزن گرفته ، هماهنگی بین اعضا کامله. الان که ۶- ۷ ماه گذشته دکترها گفتند کاملا سالمه.

واقعا بی اذن خدا برگی از درخت نمی افته.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا یهو به خودت نیای ببینی نقش مادر رو داری بازی میکنی😐😐البته به امید خدا بچه دار که بشی انقدررر ...

اوایل زیاده روی کردم، اما الان دیگه حواسم هست. گاهی که شام درست کنم، ظرف ها و آشپزخونه سهم اونه😅

گاهی که حوصله نداشته باشم، شام رو همسرم درست میکنه.

کارهای نظافت خونه هم بدون کمکش انجام نمیدم.

میگم میشع یکی دوقلو  باردار  باشع بعد یکی ۱۱ هفته یکیش مثلا سه چهار هفته

شما سنیدین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خیلی خوبه تغذیه تون سالمه بارداریتون زودتر اتفاق میوفته..

ان شااله.🙏🙏 توکل به خدا🙏

با این همه مراعات غذایی که انجام میدم و به تغذیه اهمیت میدم، هنوز تنبلی تخمدانم خوب نشده، و فولیکولهای خوبی ندارم😔

پریناز جان، امیدوارم هر چی صالح و مصلحت دوستت است پیش بیاد.🙏🙏 خواهر یکی از دوستانم، توی ۵ ماهگی ب ...

آخه این بنده خدا که پریناز جون میگه آزمایش سل فری الان داده احتمال درصد خطای سل فری زیر ۱ درصده..چون تعداد کروموزم ها رو میشمرن ..منم واسه پسر دومم انجام دادم ازمایش رو میفرستن آلمان هزینه اش پارسال دو میلیون صد بود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

باران  تا حالا با شوهرت بگو مگو کردی که فارسی مثلا داد  بزنی چیزی  بگی😁 برام سواله😊

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پریناز جان، امیدوارم هر چی صالح و مصلحت دوستت است پیش بیاد.🙏🙏 خواهر یکی از دوستانم، توی ۵ ماهگی ب ...

هروقت اینجور چیزا رو میخونم دلم میگیره...میگم شاید بچه منم اگه یکی دو هفته دیگه تو دلم میموند شاید سالم میموند و برام میموند...یا مثلا اگه سزارین کرده بودم بچم زنده میموند.... 

ان شااله.🙏🙏 توکل به خدا🙏 با این همه مراعات غذایی که انجام میدم و به تغذیه اهمیت میدم، هنوز تنبلی ...

چرا دکتر بهت دارو نمیده برای تخمدانها 

ان شااله.🙏🙏 توکل به خدا🙏 با این همه مراعات غذایی که انجام میدم و به تغذیه اهمیت میدم، هنوز تنبلی ...

خب بالاخره این مشکل هم دارو داره.تحت نظر هستی دیگه پس نگران نباش

میگم میشع یکی دوقلو  باردار  باشع بعد یکی ۱۱ هفته یکیش مثلا سه چهار هفته شما سنیدین

من شنیدم و معمولا نشونه اینه که یه قل خوب رشد نکرده و احتمال هست در هفته های بالاتر رشدش متوقف بشه ...اگه کیسه جدا باشه مشکلی برای اون یکی پیش نمیاد...البته اینا رو شنیدم و مطمن نیستم..

من اصلا نشنیدم

عروس عموم  بارداره  دیروز سنو داد بهش گفتن

ح

گفت ساید اون یکی رشد کنه شایدم از بین بره

بیچاره دوتا سقطم داست ماههای چهارم

هروقت اینجور چیزا رو میخونم دلم میگیره...میگم شاید بچه منم اگه یکی دو هفته دیگه تو دلم میموند شاید س ...

حالا همون درصدی که احتما میدی سالم بود همون قدر فک کن مشکل دار بود یه عمر هم خودت و هم همسرت و اون طفل معصوم زجر میکشیدین

عروس عموم  بارداره  دیروز سنو داد بهش گفتن ح گفت ساید اون یکی رشد کنه شایدم از بین بره ...

من تا گفتی حدس زدم یکی از قل ها خیلی از رشدش عقبه ولی گفتم ممکنه اشتباه کنم