2777
2789
سلسله موی دوست حلقه دام بلاست هر که در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست ... مالکِ مُلکِ وجود،حاک ...

خیلی قشنگن بیشتر بگو عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

یا مَن لا یُبرمُهُ اِلحاحُ المُلِحّین 

ای آنکه اصرار اصرار کنندگان او را خسته نمیکند..

از ذات مقدس و پاک خودش بخواهیم که از رگ گردن به ما نزدیکتره و هیچ وقت از حرفامون خسته نمیشه چون فریادرس فریادخواهانه♥️♥️♥️خدای به این عشقی داریم 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قشنگن بیشتر بگو عزیزم 

خودم دارم اشک میریزم نه بخاطر پسرم..بخاطر اینکه ما انتخاب شدگان خداییم و در حال آزمایشیم بجه ها تو رو به خدا به این ایمان داشته باشید.

یه انسان عارف و وارسته ای که باهاش در ارتباط بودم گفت فقط خودم میخواستم اینو شخصا بهت بگم که برای تو چه جایگاهی دیدم خداوند بهت مقام صابرین رو داده و خوشا به سعادتت..چند بار بهم گفت..

خدای من شاهده اینو نگفتم که از خودم گفته باشم اینو گفتم که بدونید برای همتون خداوند همچین مقامی در نظر گرفته صبر کنید صبر کنید و شکرگزار ذات لایزال خدا باشیم.خداوند همه وجودش کرم و بخشش و عشقه بخدا😢😢😢

دیروز که داشتم گریه میکردم قرانم بغلم بود هفت صفحه و هفت آیه رفتم جلو یه آیه دو کلمه بود که معنیش این.... تا آن وقت(روز)معین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام  من این تاپیکو یه ماه پیش دیدم و خوندم ولی اون موقع عضو نبودم...تاپیک هایی مثل این که راج ...

عزیز دلم مریم جان داستانت قلبمو به درد آورد چه آزمون سختی خدا ازت گرفته و تو سربلند شدی ..

از کجا میدونی که خدا دوباره بهت پسر نمیده !!!

خودم دارم اشک میریزم نه بخاطر پسرم..بخاطر اینکه ما انتخاب شدگان خداییم و در حال آزمایشیم بجه ها تو ر ...

صددرصد عزیزم 😭😭😭

این درد چقدر سخت و وحشتناکه خدا 

عزیز دلم مریم جان داستانت قلبمو به درد آورد چه آزمون سختی خدا ازت گرفته و تو سربلند شدی .. از کجا م ...

چون الان باردارم عزیزم سونو گفتن دختر هست... حرفتوخوندم یه جوری شدم...ممکنه اشتباه شده باشه و پسر باشه...تا اینو میگم همه بهم میخندن یا میگن ناشکری نکن...

امیدوارم همه کسایی که بچشونو از دست دادن دوباره بچه دار بشن صحیح و سالم بغلشون بگیرن و هرچی از خدامیخوان بهشون بده...چه دختر چه پسر...همونی بشه که دلشون میخواد....

عزیزم تا حالا خواب دخترتو دیدی .من چند روزه دارم آیه و سوره واینا میخونم منتطرم بیاد بخوابم  س ...

بیشتر اوقات تقریبا هرروز میبینم 

نبینی بهتره آدم بدتر میشه

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
بیشتر اوقات تقریبا هرروز میبینم  نبینی بهتره آدم بدتر میشه

عزیز دلم😔

عزیزم ببخش که میپرسم تو چرا بچتو از دست دادی ؟چن وقتی میشه؟

من بهمن ماه ار دستش دادم تو پروندشم نوشتن نبود فلان وارو در سطح کشور  یه دارو میخاست برای رگ قلبش که  تو ایران نبود و نتونست دووم بیاره   ۱۶ روزش 

بچه هاکی گفت ازعلائم بارداری جوش ریزقرمز؟حقیقته؟

نه نشنیدم ..عحله نکن عزیزم بیخیال باش