2777
2789
بازم خوبه الکی سزارین نشدی..قبل اینکه بچه رو به دنیا بیاری آزمایشات کلی واست ننوشتن؟میگم شاید مسمومی ...

من قبل بارداری چکاب کامل دادم همه چی نرمال بود... ۴ ماه اقدام داشتم باردار شدم هیچ قرص و دارو خاصی استفاده نکردم واسه بارداری.. حین بارداری کم کاری تیروئید داشتم که همون اوایل بارداری با قرص کنترل شد.. ۳ بار سونو دادم غربالگری اول و دوم رو انجام دادم سونو آنومالی هم‌انجام دادم..‌ کلا همه چی نرمال بود وضعیت جفت جنین همه چی عالی... لکه بینی هم‌نداشتم گاهی فقط انقباض زیر شکم داشتم که هر بار به دکترم میگفتم و اون میگفت طبیعیه... تقریبا ۲ هفته قبل از او اتفاق نوبت دکترم بود که آزمایشای کامل بارداری رو واسم نوشت که ۱ ماه بعدش انجام‌بدم که متاسفانه بچم سقط شد😔😔😔 و به آزمایش نرسید.بعد از سقط پیش ی متخصص دیگه رفتم که همه آزمایشا و سونو رو بررسی کرد گفت هیچ مشکلی نه خودت داشتی نه جنین .. واین مسئله ایست قلبی زیاد پیش میاد  مثل اینکه ی جوون بی هیچ دلیلی سکته کنه..

من قبل بارداری چکاب کامل دادم همه چی نرمال بود... ۴ ماه اقدام داشتم باردار شدم هیچ قرص و دارو خاصی ا ...

اخی عزیزم متاسفم برات عزیزم انشا...سال دیگه این موقع یه نی نی سالم بغلت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم خوبه الکی سزارین نشدی..قبل اینکه بچه رو به دنیا بیاری آزمایشات کلی واست ننوشتن؟میگم شاید مسمومی ...

جفت جدا نشده بود... اکو قلب جنین انجام ندادم هر ۳ هفته یبار تو مطب دکترم صدا قلبشو گوش میداد که میگفت خوبه😢😢😢

ممنون عزیزم... پیاما شما رو کم و بیش خوندم... انشالله خدا به دلت آرامش بده و زودتر مامان بشی عزیزم

ممنونم عزیزم ولی دلم اروم نیست الان ۴ماه میگذره ولی ذره ای اروم نشدم

من قبل بارداری چکاب کامل دادم همه چی نرمال بود... ۴ ماه اقدام داشتم باردار شدم هیچ قرص و دارو خاصی ا ...

آخی عزیزززززم😢😢😢غم بزرگیه و فقط کسایی میتونن درکت کنن که باهاشون درد مشترک داری.

نگفتن دوباره کی میتونی اقدام کنی؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ممنونم عزیزم ولی دلم اروم نیست الان ۴ماه میگذره ولی ذره ای اروم نشدم

کاملا حق داری😔😔😔 منم آرامش ندارم.. حتی ی لحظه ازم جدا نمیشه این غم و ناراحتی..حامله بودم  نی نیم هلو خیلی دوست داشت.. هلو میبینم گریه میکنم ..براش غروبا اسفند دود میکردم جلو شکمم میگرفتم الان اسفند دود میکنم دستم نا خودآگاه میره جلو شکمم میشینم بلند بلند گریه میکنم...دیروز رفتم آزمایش بدم همون آزمایشگاه همیشگی اومدم بیرون تو خیابون زار میزدم داشتم خفه میشدم از بغض...آسون نیست فراموش کردن...

کاملا حق داری😔😔😔 منم آرامش ندارم.. حتی ی لحظه ازم جدا نمیشه این غم و ناراحتی..حامله بودم  نی ...

فراموش نمیشه من خریدمیرم لباس بچه میبینم حالم بدمیشه بچه میبینم حالم بدمیشه حالادیگه بیرون نمیرم ۴ماه ولی اندازه ۴۰سال پیرشدم نمیدونم چراتموم نمیشه خسته شدم بریدم

آخی عزیزززززم😢😢😢غم بزرگیه و فقط کسایی میتونن درکت کنن که باهاشون درد مشترک داری. نگفتن دوباره کی ...

دقیقا همینطوره... 😢😢😢دست خودمون نیست یهو غمش میاد چنان فشاری به قلبم میاره که انگار میخواد جونم بیرون بیاد ..چنان بغضی گلومو میگیره که میخوام‌خفه بشم... هنوزم باور ندارم😔😔😔... تو بیمارستان بهم گفتن ۳ماه بعد میتونی اقدام کنی دکترم هم همینو گفت ولی گفت  ۵ یا ۶ ماه صبر کنی بهتره .. ولی تصمیم‌خودم بعد از ۳ ماهه ی متخصص دیگه نوبت گرفتم باهاش مشورت کنم چون این دکترم گفت باید هپارین بزنی که دیگه بچت سقط نشه  ولی من با چند تا دکتر دیگه مشورت میکنم‌

فراموش نمیشه من خریدمیرم لباس بچه میبینم حالم بدمیشه بچه میبینم حالم بدمیشه حالادیگه بیرون نمیرم ۴ما ...

میدونم .. هیچ وقت فراموش نمیشه ..تا همیشه تو قلبمون هستن ...عزیزم دیدم دوستان خیلی تلاش میکنن بهت آرامش بدن  و شما به نظرم آدم سختی هستی یعنی حرف به آسونی روی شما اثر نداره ..خودت بهتر میدونی که با اینهمه غم وغصه و ناراحتی مامان شدن خودت رو عقب میندازی... نی نی  گلت رو واسه همیشه تو قلبت نگهدار ولی برای نی نی آیندت وظیفه داری به خودت کمک کنی وباید خودت به خودت کمک کنی...

دقیقا همینطوره... 😢😢😢دست خودمون نیست یهو غمش میاد چنان فشاری به قلبم میاره که انگار میخواد جونم ب ...

خوب میکنی نمیتونم بگم غصه نخورچون واقعانمیشه من دکترگفته قلبت ازفشاروغصه دوباره تکرارشه سکته میکنی باقسمت نمیشه جنگیدهمیشه ازته دل ارزوکردم کسی دیگه ای به این تاپیک اضافه نشه ولی بازمیشه 

میدونم .. هیچ وقت فراموش نمیشه ..تا همیشه تو قلبمون هستن ...عزیزم دیدم دوستان خیلی تلاش میکنن بهت آر ...

اره دوستان خیلی میخان آرومم کنن البته تاحدی تونستن واقعا ممنونشونم اگه نبودن دق کرده بودم ولی سخته خیلی سخته من روانی شده بودم بعدیک ماه اقدام کردم ولی تاحالاباردارنشدم من خیلی ضعیفم افسردگی فوت پدرم تاافسردگی بارداری الانم این راضیم به رضایش میگم شکرت خداولی اسونی بعداین ۴ماه سختیونشونم بده