2777
2789
عزیزم چرا باید اینکارو  کنی خیلی مواظب باش انشالله این ماه بارداری...مواطب خودت باش سه ماه اول ...

هدانا جان، نمیتونم کلاسم رو کنسل کنم، اون هم هر روز است، ۵ روز هفته😔😔

امروز توی مسیر خیلی دقت کردم. خیلی دست انداز داره.

همش مثل شیکر، شیک میکنه تن ادم رو.

چکار کنم الان؟؟؟😥😥

هدانا جان، نمیتونم کلاسم رو کنسل کنم، اون هم هر روز است، ۵ روز هفته😔😔 امروز توی مسیر خیلی دقت کرد ...

دبیری عزیزم کدوم شهری نمیشه انتقالی بگیری..یا با دکترت صحبت کن ببین چه میگه یه بالشتک با خودت ببر بزار بشین روش ..من پارسال رفتم مشهد با ماشین خودمون  همین کارو کردم ولی ما میموندیم همش استراحت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان. یه سوال از اونهایی که تجربه دارند، توی ماهای اول بارداری نمیشه با اتوبوس رفت و آمد کر ...

سلام عزیزم.تو رو خدا ریسک نکن.من طول بارداریم دو بار سفر با پرواز داشتم که رفت و برگشت میشه ۴ بار من نشستم تو هواپیما و به هر حال بعید نیست تو جدا شدن جفت بی تاثیر بوده.سه چهار بار سفرهای سه ساعته داشتم و بسیار پشیمونم.خواهش می کنم ریسک نکن.اگر قرار خدا بهت بچه بده همه هم و غمت اون بچه باشه بقیه کارا تعطیل...بخصوص ماها که یبارم تجربه تلخ داشتیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

باران جان سرویس بگیر برا خودت یه سرویس خانوم بگیر هم راحتی هم درکت میکنه آروم میره میاد🙃🙃🙃

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ببین دکتر سولماز پیری یکی از معروفترین پریناتولوژیستای ایرانه بعد زایمان رفتم پیشش کلی منو دعوا کرد چون من و همسرم از خانواده هامون دوریم گفت دفعه بعد اگه باردار شدی یا از اول تا اخرش میمونی خونه خودت یا میری پیش مادرت تهران میمونی و تکون نمیخوری

فک کنم باران جان نمیتونه از کارش دست بکشه 

فک کنم باران جان نمیتونه از کارش دست بکشه 

نمیدونم سخته باز اگه رفت و آمد توی شهر باشه مشکلی نیست ولی اینجور که من از حرف باران جان برداشت کردم مسیرشون خارج شهر که وضعیت آسفالتا و جاده ها بده و خودشم گفت مث شیکر میمونه بخصوص سه ماهه اول اصلا خوب نیست

باران جان اگه میتونی یا برو اون شهر یا سه ماه مرخصی بگیر 

دبیری عزیزم کدوم شهری نمیشه انتقالی بگیری..یا با دکترت صحبت کن ببین چه میگه یه بالشتک با خودت ببر بز ...

دبیر بودم، کارم رو ول کردم، الان کلاسهایی هست که مجبورم خودم شرکت کنم و حق کنسل کردن ندارم.

بچها میتونید راهنمایم کنید، من ۲۶ موعدم بود یک روز قبلش دل درد و کمر درد وحشتناکی تا صبح داشتم ممتد درست مثل شبی که بچم سقط شد درست همون درد بود ،صبح که بیدارشدم یعنی ۲۵ لکه دیدم ترشحات قهوه ای در حد اینکه با دستمال خودمو خشک کنم و یک کوچولو خون قرمز روشن دیدم دیروز که ۲۶ باشه هم بود ولی از دیشب کلا قطع شده تو این چند روز بی بی زدم با اینکه زود بود منفی بود پس با اطمینان گفتم حتما باردار نیستم ، از دیشب که قطع شد باز شک کردم چون حالمم اصلل خوب نیست بیحال سردرد تهوع امروز دوباره رفتم بی بی خریدگ الان زدم یک حاله کم رنگ افتاد بعد چند ثانیه، یعنی باردارم دیروز دو لیوان زعفرون خوردم که زود بیاد تا برم برای اقدام بعدی راستیتش اینقدر استرس یائسگی دارم که فک میکنم تا نمیاد میخوام یائسه شم ،الان چیکار کنم یعنی خودم با دست خودم نابودش کردم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نمیدونم سخته باز اگه رفت و آمد توی شهر باشه مشکلی نیست ولی اینجور که من از حرف باران جان برداشت کردم ...

اره. کلا از یه شهر، میام یه شهر دیگه😥

من ایران زندگی نمیکنم. دانشگاهم توی یه شهره و خودم توی یه شهر دیگه. اول مجبورم قطار سوار شوم که البته ۱۰ دقیقه است و سخت نیست اما بعدش ۳۰-۴۰ اتوبوس و همش دست اندازه، امروز خیلی استرس برم داشته. نمیدونم چکار کنم😭

من واقعا دیگه فرصتی ندارم😭😭

باران جان سرویس بگیر برا خودت یه سرویس خانوم بگیر هم راحتی هم درکت میکنه آروم میره میاد🙃🙃🙃

اینجا سرویس و تاکسی گرفتن خیلی گرون در میاد😔😔

حتی استادم با اتوبوس رفت و آمد میکنه